Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Albatrossvägen 100, VENDELSÖ

Totalrenoverad och superfin 4:a, två lyxiga badrum. Nytt, fint kök. Inglasad balkong i privat läge.

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 892 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - VENDELSÖ

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1968-69

Boarea: 87 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Tillfälle att förvärva en totalrenoverad 4:a från 2019-20 med två nya, påkostade badrum, fackmannamässigt utfört med våtrumsintyg. Nytt, smakfullt kök med komplett maskinell utrustning. Genomgående nya golv, målade ytskikt. Bostaden är placerad i ett ostört läge i en solid och omtyckt HSB förening. Lyxigt, utbyggt badrum med moderna och smarta materialval i stilrena kulörer som går i ljusgrått. Här finns både badkar och stor dusch. Tak med spotlights, värmande golvvärme och fin inredning. Även badrum två är totalrenoverat med moderna, tidlösa materialval. Här finns dusch, härlig golvvärme, takspotlights, fin inredning samt tvättpelare. Utanför finns praktiskt förvaring i väl tilltagen, platsbyggd skåpförvaring med bänkskiva i bra arbetshöjd samt optimal förvaring. Stort vardagsrum med plats för soffa för hela familjen men även annan möblering alternativt arbetsplats om så önskas. Utgång till den inglasade balkong i ostört, lummigt läge med sol hela dagen. Master bedroom erbjuder gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt bra förvaring i garderobsvägg. Sovrum 2 och 3 ligger i fil med sovrum 1 så hela familjen kan vara samlad och har även det fönster mot den lugna, grönskande innergården. Källarförråd, cykel och barnvagnsförråd i samma hus. Tvättstuga i bekväm närhet (106:an). Populär HSB förening i lugnt och trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig så som naturen, skolor och förskolor, mataffär, restauranger, flera köpcentrum och fina Tyresta By.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lise Frank Ivarsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-41 05 62

  lise.ivarsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Madelene Schollin

  Mäklarassistent

  Mobil: 0701-62 70 86

  madelene.schollin@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Kök

   Renoverat helt nytt kök från 2019 med genomtänka materialval och detaljer. Stilrent med ljusgrå interiör med belysning i vitrinskåp samt ovan den snygga köksbänken. Maskinell utrustning: integrerad diskmaskin, fläktkåpa i modern up desing, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd. Matplats vid fönstret i ostört lummigt läge.

   Badrum

   Ett av två totalrenoverade badrum från 2020 utfört enligt konstens alla regler av fackman med våtrumsintyg. Detta badrum är utbyggt för att rymma både stor dusch och badkar. Stilren inredning med klinker och kakel i ljusgrått, golvvärme, takspotlights med dimmerfunktion, snygg golvbrunn (golvränna), dusch som rymmer hela familjen bakom glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt badkar.

   Duschrum

   Duschrum från 2020 renoverat som badrummet ovan av fackman och våtrumsintyg. Stilrena materialval med kakel och klinker i ljusgrått, golvvärme, takspotlights med dimmerfunktion, dusch bakom glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättpelare.

   Vardagsrum

   Stort vardagsrum med en social och central plats med ingång till bostadens alla utrymmen. Här finns plats för både stor soffa för hela familjen men även plats för annan möblering, tex arbetsplats. Utgång till mysig, inglasad balkong i privat läge med vy över lummiga träd. Solen skiner här på eftermiddagen och kvällen. (Sommartid ca 10–18)??.

   Entréhall

   Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning samt möblering. Entréhallen fortsätter i en mellanhall till vänster med praktiskt platsbyggd förvaring med bänk i perfekt arbetshöjd. Bekvämt placerad utanför duschrummet med tvättpelaren.

   Sovrum 1

   Rymligt master bedroom som erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt praktiskt med garderobsvägg om fem garderober. Målade väggar i grå kulör samt fönster i ostört läge mot lugn, fin uppväxt innergård.

   Sovrum 2

   Sovrum 2 ligger som de andra två sovrummen i film med varandra så hela familjen tryggt ska vara samlade tillsammans. Ljus, tidlös interiör och färgsättning, två garderober samt fönster i ostört läge mot den fina innergården.

   Sovrum 3

   Ingång från entréhallen, ljus och stilren interiör samt fönster mot den lugna framsidan, som de andra sovrummen.

   Uteplats/Balkong

   Balkong, soligt läge, där solen skiner mellan ca ?? under sommaren med vy över lummiga träd.

   Bostad

   Boarea

   87m2

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   346

   Andel i föreningen

   0,29785%

   Andel av årsavgift

   0,29785%

   TV och internet

   Föreningen har avtal med ComHem för leverans av TV & Bredband. Alla lägenheter har tillgång till ett fiberuttag via Ownit, men anslutning avgörs av varje lägenhetsinnehavare själv.

   Byggnad

   Byggår

   1968-69

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiprestanda: 147 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Centralvärme, vattenburna radiatorer

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB:s Brf Albatrossen

   Föreningens organisationsnummer

   712400-0014

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   385 st

   Antal lokaler

   13 st

   Byggår

   1967

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Två tvättstugor på varje gård. Gästlägenheterna bokas via föreningens hemsida. Gym finns.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har som policy att öka avgiften för lägenheterna med 2% varje år, vilket motsvarar inflationen. Men styrelsen har beslutat att inga avgiftshöjningar kommer ske under 2020. Föreningen har beslutat att istället höja avgifterna för de flesta tilläggstjänster som föreningen levererar. Tilläggstjänster är tex parkering, förråd, gym, garage etc.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Fasaderna renoverades ca år 2000 Ny tak lades ca år 2000 Stamspolning görs löpande vart femte år, senast våren 2017

   Gemensamma utrymmen

   Det finns totalt 9 st tvättstugor utplacerade över de fyra gårdarna. I fem av dessa finns även en avdelning för grovtvätt. Föreningen har en övernattningslägenhet på Albatrossvägen 54 för medlemmarnas långväga gäster.De är fullt utrustad för 4 personer. Det enda du behöver ha med dig är sängkläder och handdukar. Lägenheten hyr du för 300:- per natt och den bokas via formuläret på hemsidan. Betalningen av hyran sker via den ordinarie avgiftsavin från HSB. Föreningen har låtit installera ett komplett gym med all tänkbar utrustning i källaren på Albatrossvägen 84.

   Gårdsplats

   Föreningen har stora murade grillar på varje gård. Dessa får användas av medlemmarna för en trevlig kväll med grannar eller vänner.

   Parkering

   Inom Brf Albatrossen finns ett stort antal bilplatser och garage. Även ett mindre MC garage finns. Det finns gott om gästparkeringar längs hela gatan på Albatrossens mark. Betalautomat finns vid infart till gård 3 Uteparkering 300:- Garage P1 & P2 450:- Garage P800 550:- MC garage 300:- Liten husvagnsplats 400:- Stor husvagnsplats 450:- Gymavgift 100:- Litet förråd 250:- Stort förråd 450:-

   Föreningens hemsida

   https://www.albatrossen.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Albatrossvägen 100, VENDELSÖ

   Kommun: Haninge

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 892 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 656 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Hushållselen beräknas enligt hushållets förbrukning enligt sk enhetsmätning och kan skilja beroende på användare. Förbrukningen aviseras tillsammans med lägenhetsavgiften med en släpning på 3-4 månader. Medlemsskap i HSB Stockholm krävs för att bli godkänd i föreningen, engångsavgift 500 kr/pers samt 300 kr/år/hushåll.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Haninge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

   Läs mer

   Bobutiken i Haninge

   Hitta din mäklare i Haninge

   Liknande bostäder