Objektbild

Lorensbergsvägen 1, VENDELSÖ

Ljus och renoverad 3:a i Vendelsömalm!

Pris:

2 100 000 kr

Månadsavgift 4 110 kr/mån Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Bredbandsbolaget. I avtalet ingår bredband (100/100 Mbit) samt IP-telefoni, kostnaden för denna tjänst 165 kr/månad som tillkommer i månadsavgiften. Eventuella samtalskostnader tillkommer och debiteras den enskilde.

Bostadsrättslägenhet - VENDELSÖ

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1959

Boarea: 72 m2

Accepterat pris! Varmt välkomna till en stilren 3:a med fint läge och inglasad balkong! Social planlösning förenar kök, vardagsrum och balkong i fin harmoni. Helkaklat badrum med tvättmaskin samt två rymliga sovrum. Bostaden har under senaste året renoverats med en varsam hand. Väggen mellan köket och vardagsrummet har delvis öppnats upp, golv och väggar är renoverade och köksluckorna är ommålade. Stora fönsterpartier i flera väderstreck tillför lägenheten ett härligt ljusflöde. Balkong som rymmer loungemöblemang, växtligheter och bjuder in till umgänge i soligt läge. Här kommer solen från tidig morgon till sen lunch och skapar ett extra rum från vår till höst. Bostaden präglas av stilrena materialval och genomtänkta lösningar samt mycket goda förvaringsmöjligheter med källarförråd och matkällare. P-plats finns att tillgå för föreningens medlemmar. Lugnt omtyckt område med fin grannsämja och välskött, stabil förening. Närhet till goda kommunikationer som smidigt kan ta dig till Haninge C, Tyresö eller Gullmarsplan. Närhet till bekvämligheter såsom mataffär, service, skola, förskolor och vackra grönområden med löparspår och svampskog. Cykelavstånd till Tyresta nationalpark samt omtyckta badplatser vid Drevviken och Ramsjön. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Länna och Port 73, inom bekvämt avstånd. Varmt välkomna till ett trivsamt boende!

Läs mer

Pris

2 100 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 20 Juni

  Välkommen att boka dig på visning!

  Ansvarig mäklare

  Lovisa Runsten

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-23 39 52

  lovisa.runsten@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Lorensbergsvägen 1 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Trevlig hall med plats för kappavhängning. Inbyggda garderober ger god klädförvaring. Enhetligt klickgolv och stilrent målade väggar öppnar fint upp bostaden och ansluter till bostadens övriga rum. Plats för skrivbord eller byrå.

    Kök

    Vidare in i bostaden välkomnar ett trivsamt kök dig med öppen social yta och fint ljusflöde från stort fönster. Kök har tidlösa materialval. Väggskåp och lådor med ljusgråa fronter och stommar samt vitt kakel ovan arbetsbänk i rostfritt stål och massiv ek. Vidare är köket utrustat med kyl/frys, spis med häll, spisfläkt och kallskafferi.

    Vardagsrum

    Rymligt, lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och tv-möblemang. Ekparkettgolv och målade väggar. Fönster mot balkongen och utgång till balkongen ger ett fint ljusflöde till rummet. Vidare anslutning till bostadens andra sovrum.

    Sovrum 1

    Från hallen nås bostadens största sovrum. Ombonat rum som badar i ljus från stort fönsterparti i två vinklar som bjuder på fin uppsikt över området. Heltäckningsmatta och vita väggar. Plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöblemang.

    Duschrum

    Helkaklat duschrum med klinkergolv. Dusch med dörr i glas, WC, handfat med vit kommod och spegel med belysning ovan. Vidare finns handukstork och tvättmaskin.

    Sovrum 2

    Ombonat sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Fint ljusflöde från fönster. Ekparkettgolv och målade ljusrosa väggar.

    Balkong

    Föreningen har under 2020 genomfört en omfattade tak- och fasadrenovering. Balkongen till bostaden nås från vardagsrummet och har ett fantastiskt solläge med sol från morgon till lunchtid. Balkongen har ingen insyn och fin, fri vy.

    Bostad

    Boarea

    72m2 (föreningens information )

    Våning

    2 av 3 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    303168001-1009

    Andel i föreningen

    0,86028%

    Andel av årsavgift

    0,86266%

    Renoveringar

    2002 stambyte och i samband med detta renoverades badrum. 2020 fasad och balkongrenovering

    Byggnad

    Byggår

    1959

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 68 kWh/m2 och år

    Fönster

    2-glas

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Vendelsömalm

    Föreningens organisationsnummer

    712400-1798

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Nej

    Övrigt om föreningen

    brf.vendelsomalm@hotmail.com Sven Hedman 08-776 11 11 Sekreterare (beviljande av medlemskap) Antoinette Rhein, brf.vendelsomalm@hotmail.com Överlåtelseavtal och medlemskap: overlatelse.riksbyggen.se

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    133 st

    Antal lokaler

    0 st

    Äger föreningen marken

    Ej angiven

    Allmän information

    Föreningen har en heltidsanställd fastighetsskötare. Föreningen är ägare till fastigheten Haninge Klena 5:2, 5:3 och 5:4, som blev färdigställd under 1962 med sju flerbostadshus i tre våningar. Fastigheten har 133 lägenheter upplåtna med bostadsrätt med en sammanlagd boyta på 8 209 kvm, fördelat på 21 st 1 rum med kök, 66 st 2 rum med kök och 46 st 3 rum med kök. Föreningen har även lokaler till uthyrning, bl.a. en restaurang samt p-platser och garage. Fräsch ny tvättstuga 2008/2009. Tvättning är avgiftsfri och bokning av tvättider görs via en elektronisk bokningstavla i entrén till tvättstugan. Inom området finns en mysig restaurang som tillhör föreningen som serverar a la carté och lunch. Föreningen har betyget A+. Av de ca 215st bostadsrättsföreningar i Haninge som analyserats så har bara 8st föreningar fått A+ i betyg.

    Föreningens ekonomi

    Enligt tidigare beslut 2018, avseende finansiering av den nyligen utförda renoveringen av våra hus, så kommer det ske en årlig höjning på 3% av månadsavgiften i ytterligare 10 år.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Renoveringar: Ny tvättstuga 2008-2009 Bergvärme 2005/2006 Stambyte 2002-2004 Balkong-, tak- och fasadrenovering 2020. Höjning av månadsavgift: 2018 - Åtgärder gällande underhåll är fortlöpande såsom förebyggande arbete för att förhindra isbildning i stuprören, installation av motorvärmare på fler parkeringsplatser. Reparation och renovering av asfaltytor vid behov. Byte av entrépartier. Utförligare åtgärdsprogram finns i föreningens underhållsplan. 2020 - Fasadrenovering, större balkonger med inglasning samt reparation av tak. För att finansiera renoveringarna, innebär detta en årlig höjning av månadsavgiften med 3 % under 10 år.

    Parkering

    P-plats och garage följer inte med lägenheten. Ansökan görs via föreningens hemsida. P-plats 100 kr/månad P-plats med el 200 kr/månad Garage 900 kr/månad MC-plats 150 kr/månad

    Föreningens hemsida

    www.brfvendelsomalm.se

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Lorensbergsvägen 1, VENDELSÖ

    Kommun: Haninge

    Område: Vendelsö

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 100 000 kr

    Månadsavgift: 4 110 kr/mån Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Bredbandsbolaget. I avtalet ingår bredband (100/100 Mbit) samt IP-telefoni, kostnaden för denna tjänst 165 kr/månad som tillkommer i månadsavgiften. Eventuella samtalskostnader tillkommer och debiteras den enskilde.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Driftkostnad: 350 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 350 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Driftkostnader avser el, beräknade enligt schablon. Observera att driftkostnaden varierar beroende på avtal, förbrukning och antal personer i hushållet. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

    Antal personer i hushållet: 3 st

    Karta & område

    Haninge

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

    Läs mer

    Bobutiken i Haninge

    Hitta din mäklare i Haninge

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder