Objektbild

Domarvägen 1, HUDDINGE

Optimalt planerad 2:a på promenadavstånd till Huddinge centrum!

Pris:

1 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 193 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - HUDDINGE

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 0 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1952

Boarea: 57 m2

Varmt välkomna till denna optimalt planerade 2:a på promenadavstånd till Huddinge centrum! Lägenheten har genomgående parkettgolv, ett stilrent och renoverat kök med matplats för ca 4-6 personer intill fönster, luftigt och stort vardagsrum med utgång till mysig balkong med härlig morgonsol, rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober, kaklat och stambytt badrum samt möblerbar hall och klädkammare. Populär och stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. De större renoveringarna; såsom stambyte, fönsterrenovering, dränering och takrenovering är redan gjorda. Det ingår dessutom värme, vatten och kabel-tv i avgiften. Här bor du lugnt och ostörd samtidigt som du har gångavstånd till Huddinge centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns klädbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, banker och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Den perfekta bostaden för den som vill bo centralt men samtidigt nära naturen! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Månadsavgift 3 193 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 12/05 kl: 20:37 1 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 16 Maj

  11:30 - 12:00

  Varmt välkomna på visning, anmälan sker via mäklarens hemsida. Det går också bra att ringa mäklaren.

  Mån 17 Maj

  17:00 - 17:30

  Varmt välkomna på visning, anmälan sker via mäklarens hemsida. Det går också bra att ringa mäklaren.

  Ansvarig mäklare

  Marina Bergman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-490 96 14

  marina.bergman@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Stefanie Schubert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-491 90 18

  stefanie.schubert@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Domarvägen 1 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkomnande och möblerbar hall med garderob. Parkettgolv och målade väggar.

    Badrum

    Stambytt badrum med klinkergolv och halvkaklade väggar i vitt med en ljusblå bård. Vägghängd wc, dusch, tvättställ med spegelskåp samt handdukstork och fönster för vädring. Det finns plats för badkar (istället för dusch) eller om man hellre vill ha tvättmaskin och/eller torktumlare är det redan framdraget uttag för det annars finns det tvättstugor i föreningen.

    Kök

    Praktiskt och ljust renoverat kök. Vita skåpsluckor, grått kakel ovan ekbänkskiva. Utrustat med varmluftsugn, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys samt inbyggd micro. Matplats för 4-6 pers intill fönster.

    Sovrum

    Rymligt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns en stor skjutdörrsgarderob med gott om utrymme. Parkettgolv och målade väggar.

    Vardagsrum

    Ljust och luftigt vardagsrum med fina dubbeldörrar ut till balkong med morgonsol. Stora fina fönster som ger mycket ljusinsläpp. Parkettgolv och målade väggar.

    Klädkammare / Förråd

    Rymlig klädkammare/förråd som rymmer det mesta.

    Uteplats/Balkong

    Härlig och mysig balkong med morgonsol.

    Bostad

    Boarea

    57m2

    Våning

    0 av 3 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    03

    Andel i föreningen

    1,21283%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Bredband finns via ComHem eller Telenor. TV grundutbud från ComHem ingår i månadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler kan fås genom att teckna eget avtal med ComHem.

    Övriga utrymmen

    Det finns vindsförråd, matkällare samt gemensamt cykelförråd i källaren. Gemensamhetslokalen (med övernattningsrum) har plats för ca 30 personer. Kostnad: 300 kr + 500kr i deposition för medlemmar och 1000 kr + 500 kr i deposition för icke medlemmar. Lokalen får hyras i max 3 dagar. 2 tvättstugor i port 5 & 7 (går att boka online).

    Byggnad

    Byggår

    1952

    Byggnadstyp

    Flerfamiljhus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-03-04

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Mekanisk

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Justeringsmannen 6

    Föreningens organisationsnummer

    769617-6036

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Föreningen delar sopsorteringsrummen med grannföreningen Gräddhyllan. Avfallet ska sorteras, information om hur du sorterar dina sopor finns tillgänglig i grovsoprummet samt på www.sopor.nu Till varje lägenhet hör ett vindsförråd och i många fall även ett litet matkällarförråd. Förråden låses med hänglås och märks med lägenhetsnummer/namn.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    90 st , varav hyresrätter: 10 st

    Antal lokaler

    1 st

    Byggår

    1951

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Justeringsmannen ligger i Huddinge, i södra Stor-Stockholm, en kort promenad från Huddinge centrum med varierat utbud av butiker, gym, service och restauranger. Naturen och friluftslivet är inte långt borta. I närheten finns många naturreservat, parker och grönområden. Kommunikationerna är utmärkta. Med pendeltåget tar det 16 minuter till Stockholms Centralstation. Trots det centrala läget är det lugnt och trevligt. Det finns grönska, grillmöjligheter och sittplatser för avkoppling och samvaro.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Planerat underhåll 2020: - Målning och renovering av takfot - Byte av ytterligare 2 frånluftsfläktar på taket - Renovering och underhåll av 1-2 hyreslägenheter - Radonmätning - Byte av alla passerbrickor - Utbyte av manglar i tvättstugorna 2019: - Sanering och återbyggnad av hyreslokal på Domarvägen 1 efter en gammal fuktskada - Spolning av spillvattenledningar i kök och badrum, tvättstugor samt lokaler i källarplan - Rensning och spolning av brunnar (spygatter) i källartrappor - Översyn av tak och byte av trasiga takpannor, rensning av samtliga rännor - Installation av ett extra räcke för snörasskydd längs takfoten på framsidan av huset - Renoveringar av två hyreslägenheter - Målning av tvättstugor, inköp av en ny avfuktare och luddlådor - Byte av en frånluftsfläkt 2018: - Fönsterrenovering, ommålning och energiglas 2017: - Dränering av Domarvägen 1-5 2017: - Ny belysning inomhus och utomhus 2015: - Dränering av grund 2011: - Tvättstugor 2002: - Stambyte, badrumsrenovering, byte av elinstallation samt renovering av ventilation, yttertak, trappuppgångar och fasad.

    Gemensamma utrymmen

    Tvättstuga, föreningslokal, grillplats, cykel- och barnvagnsrum. Det finns två tvättstugor, en i källaren i port 5 och en mellan 9-11. Den i nr 5 har grovtvättmaskin. Föreningslokal: Lokal i källaren mellan port 5-7 som kan hyras för kalas (högst 30 personer) eller övernattning i högst 3 dygn.

    Gårdsplats

    Föreningen har en mysig grillplats som fräschades upp sommaren 2010 med en ny murad grill och nya utemöbler. Föreningen har en lokal med plats för ca 30 personer. Kostnad: 300 kr + 500kr i deposition för medlemmar och 1000 kr + 500 kr i deposition för icke medlemmar Samlingslokalen får hyras i max antal 3 dagar. (uppgifter från föreningens hemsida)

    Parkering

    Föreningen har 51 parkeringsplatser. De flesta har el-anslutning. Föreningen tillämpar ett internt kösystem. Kötiden är ca ett år. Vill du ställa dig i kö till en parkeringsplats så kontakta styrelsen via mail: styrelsen@justeringsmannen.se skriv parkering på ämnesraden. Även för mc och mopeder finns några platser att hyra. De får inte förvaras inomhus i portar eller källare. För närvande har vi inga parkeringsplatser med laddning för elbilar. Avgifter: med el 351 kr / utan el 260 kr / mc 60 kr (uppgifter från föreningens hemsida)

    Försäkring

    Trygg Hansa. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett s.k. bostadsrättstillägg. Detta innebär att du som bostadsrättsinnehavare inte själv behöver teckna något tillägg till er hemförsäkring. Det är av yttersta vikt att man som lägenhetsinnehavare har en giltig hemförsäkring.

    Föreningens hemsida

    www.justeringsmannen.se

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Domarvägen 1, HUDDINGE

    Kommun: Huddinge

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 995 000 kr
    Utgångspris

    Månadsavgift: 3 193 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-03-07

    Pantsättningsavgift: 714 kr

    Överlåtelseavgift: 1 666 kr Betalas av säljare

    Karta & område

    Huddinge

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sjödalsvägen 15a i Huddinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Huddinge!

    Läs mer

    Bobutiken i Huddinge

    Hitta din mäklare i Huddinge

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder