Budgivning pågår

Fyrfatsvägen 11B, Huddinge

1 995 000 kr

Högsta bud 2 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Fyrfatsvägen 11B - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1995

  Boarea

  64m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Kästa

  Avgift

  4 550 kr/mån

  Utgångspris

  1 995 000 kr

  31 172 kr/m2

  På grönskande och barnvänligt område finns nu möjlighet till denna trivsamma trerummare i stabil förening! Ett genomgående ljusflöde från stora fönsterpartier förgyller tillsammans med bland annat härlig utsikt och ett generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen i perfekt söderläge. Bekvämt belägen på andra våningen stiger vi in i en generös hall med plats för avhägningsmöjlighet. På golvet vilar ljus laminatgolv i samspel med ljusa väggar, ett tema som genomsyrar hela bostaden. Direkt på vänster hand nås det ljusa köket, där skåpluckor i vitt matchas fint med mörk bänkskiva och fint kakel. Ett smakfullt kök med gott om förvaring och bra arbetsyta och invid fönstret finns plats för matbord för ca sex personer. Vidare in i bostaden finner vi ett ljust och tilltaget vardagsrum, mycket smakfullt och lätt möblerat rum med plats för såväl soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man även bostadens trevliga balkong med rätt solläge. Våningen erbjuder även två fina sovrum, det största sovrummet är väl tilltaget till ytan med plats för dubbelsäng och övrigt tillhörande möblemang för den som önskar. Praktiskt placerat finns här även inbyggda garderober för förvaring. Det andra sovrummet är något mindre och går utmärkt att nyttja efter egna möbleringsbehov, perfekt att nyttja som barnrum, arbetsrum eller sovrum. Tillbaka i hallen ligger badrummet som är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och duschhörna. Till lägenheten hör även en carport som ingår i månadsavgiften och en gemensam tvättstuga finns i huset. Härligt grönområde på baksidan av huset som även går att nyttja. Närhet till förskola, skola, Huddinge sjukhus, Södertörns högskola, affärer och kommunikationer.

  Ansvarig mäklare

  Melek Karakas

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 08 42

  melek.karakas@lansfast.se Läs mer om Melek

  Extra kontaktperson

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Alla bilder

  Planritning

  Alla plan (1x1)

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med plats för avhängning. Laminat golv och målade väggar.

  KÖK

  Laminat golv och ljusa väggar. Vita skåp luckor och fint kakel ovanför bänkskiva. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn,fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Plats för matbord med plats för 4-6 personer.

  BADRUM

  Helkaklat badrum med klinker. Utrustat med WC, handfat med vit kommod, spegel, tvättmaskin samt takdusch med glasvägg.

  SOVRUM 1

  Mysigt sovrum med laminat golv och ljusa väggar. Plats för förvaring i de inbyggda garderoberna.

  SOVRUM 2

  Rymlig sovrum med laminat golv och ljusa väggar. Plats för förvaring i de inbyggda garderoberna.

  VARDAGSRUM

  Öppet och ljust vardagsrum med laminat golv och vitmålade väggar vilket skapar en fräsch känsla tillsammans med ljusinsläppet som kommer in från det generösa fönsterpartiet. Här finns även utgången till bostadens balkongen i rätt solläge.

  Övriga utrymmen

  Förråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1995

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  Bredband från Telia. Debiteras seperat.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Balkong med sol hela dagen, läge söder.

  Bilplats

  Carpor med eluttag ingår i månadsavgiften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  574 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  424 kr/månad

  Total driftkostnad:

  574 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  6,25%

  Andel av årsavgift:

  6,25%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-17

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1995

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Skopan

  Lägenhetsnummer:

  02

  Antal lägenheter:

  16

  Byggår:

  1995

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  BRF Skopan är en privat bostadsrättsförening som består av fyra flerbostadshus i två våningar. Föreningen består av 16 lägenheter om tre rum och kök. Fastigheterna byggdes 1995. Här bor vi i ljusa och trevliga lägenheter på 64 kvadratmeter. Området är lugnt och trivsamt nära skog och natur inte långt från Flottsbro friluftsanläggning. Lägenheterna på undervåningen har en liten uteplats på framsidan och en lite större på baksidan. De på övervåningen har en farstubro på framsidan och balkong på baksidan. Alla övriga ytor som t ex gräsmattorna är gemensamma.  Föreningens ekonomi:

  Avgiften sänktes med 1% under 2018. Ingen planerad avgiftsändring för 2019. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i avgiften/står föreningen för.  Parkering:

  Till varje lägenhet ingår det en parkeringsplats i avgiften. Alla platser har elstolpe, några platser har tak.  Gemensamma utrymmen:

  Vi har en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Primärenergital:

  210 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor