Objektbild

Kommunalvägen 42, HUDDINGE

Rymlig 2 rok i attraktivt läge med balkong!

Pris:

3 000 000 kr

Månadsavgift 4 307 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - HUDDINGE

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns

Byggår: 2008

Boarea: 62 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Passa på innan ordinarie visning, kontakta mäklaren för mer info - 070 491 90 18. Ljus och luftig 2:a om 62 kvm i populär och välskött förening ett stenkast från Kvarnbergsplan. Husen är uppförda 2008 och möter dagens standard. Vardagsrum och modernt kök med alla bekvämligheter i öppen planlösning och rejält helkaklat badrum med tvättdel och duschhörna. Rymligt sovrum med plats att skapa garderobsvägg samt välkomnande hall med utrymme för möbler och ingång till stor klädkammare. Den inglasade balkongen ligger i ostört läge mot den lugna innergården med härliga soltimmar under dagen. Njut av en tidig middag ute oavsett väder. Lägenheten är belägen med fönster i söderläge vilket gör att bostaden blir väldigt ljus och trevlig! Till lägenheten hör även ett förråd! Tvärs över gatan ligger affär, butiker, restauranger och busshållplats med flera linjer mot Huddinge C och Stuvsta C. Gångavstånd till Huddinge centrum i härlig torgmiljö med ett 50-tal butiker och pendeltåg som tar dig till Stockholms central på bara 15 minuter. Välkommen med ditt intresse!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Stefanie Schubert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-491 90 18

  stefanie.schubert@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Marina Bergman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-490 96 14

  marina.bergman@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med klinkers. Här finns utrymme för skohylla och plats att hänga av ytterkläder. För mer förvaring finns även klädkammare!

   Kök

   Köket erbjuder mycket plats i skåp och lådor samt mycket god arbetsyta på bänkskivan som sträcker sig längst hela köket. Utrustat med inbyggd mikro och ugn, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Här finns även plats för matbord med plats för 4-6 personer! Öppen lösning mot vardagsrum skapar ett socialt samspel mellan rummen.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för soffgrupp och annan möblemang som tv-möbel och förvaring. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga inglasade balkongen i härligt söderläge. Njut av sol från morgon till eftermiddag.

   Sovrum

   Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Möjligt att skapa en garderobsvägg för maximal förvaring!

   Badrum

   Helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med bänk över för skötbord och hantering av tvätt.

   Balkong

   Rymlig balkong med många möbleringsmöjligheter. Plats för soffgrupp och växter. Sol från morgon till eftermiddag. Tack vare taket kan du delvis få lite skugga på balkongen som gör det behagligt att ta ut och njuta av en måltid senare på dagen.

   Bostad

   Boarea

   62m2

   Våning

   2 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   02522

   Andel i föreningen

   0,6706%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Telia. Bredband, TV och Telefoni ingår i årsavgiften för lägenheten, dock ej kostnader för telefonsamtal. Router och två TV- boxar ingår och ska finnas i varje lägenhet.

   Byggnad

   Byggår

   2008

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kvarnbergsplan

   Föreningens organisationsnummer

   769616-6409

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   125 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   2008

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 125 lägenheter. Till varje bostad hör ett förråd beläget antingen i källarplanet eller på vinden. Förråden är märkta med bostadsnummer. Förrådssrum skall vara låsta, även om de ej används. Föreningen disponerar ett antal extra vindsförråd som kan hyras. Vid intresse, kontakta Bernt Wahlberg

   Föreningens ekonomi

   Ingen avgiftshöjning under 2017 (kontrollerat 20170117).

   Gemensamma utrymmen

   Tillgång till gemensamhetslokal samt övernattningsrum. Cykelrum, barnvagn- och rullstolsförråd i entréplan samt i anslutning till carportslängorna. Soprum: Separata byggnader på innergårdarna. ´

   Parkering

   Parkering: 46 st platser i eget källargarage, 43 st öppna parkeringsplatser, 22 st parkeringsplatser i carport med elstolpe. Kontakta brfkvp@telia.com för tillgänglighet och köplats. Möjligt att hyra garage för 600 kr/mån, carport för 450 kr/mån och p-plats för 250 kr/mån. Till dessa är det separat kö. Angående parkering föreningen finns det plats på gården med eller utan el. Till carport är det kö, till garageplats är det just nu ingen kö, 202-08-05.

   Föreningens hemsida

   http://www.brfkvarnbergsplan.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kommunalvägen 42, HUDDINGE

   Kommun: Huddinge

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 000 000 kr

   Månadsavgift: 4 307 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Huddinge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sjödalsvägen 15a i Huddinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Huddinge!

   Läs mer

   Bobutiken i Huddinge

   Hitta din mäklare i Huddinge

   Liknande bostäder