Hjälmvägen 13, Segeltorp

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hjälmvägen 13 - Segeltorp

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2012-2013

  Boarea

  56m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 337 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefon

  Värme och kallvatten ingår i avgiften samt Telia Triple Play (Bredband 100/100, TV-paketet Lagom & Telefoni).

  Fantastisk 2:a i toppskick!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna till Hjälmvägen 13! Här finner ni en mycket fin och välplanerad 2:a med utmärkt läge i populära Segeltorp. Modern fastighet med stor och trevlig innergård med både lekplats, fotbollsplan och sällskapsytor. Fantastisk balkong högst upp i huset, i söderläge, med utsikt mot grönområde. Välkomnande hall med stilrent klinkergolv och en generös klädkammare. Köket är i hög standard utrustat med kombinerad kyl-och frys från Electrolux, induktionshäll, fläkt i rostfritt stål samt spotlights under skåp. I anslutning till köket ligger vardagsrummet där det finns plats för både matplats och soffgrupp. Här finns också utgången till den stora härliga balkongen. Sovrummet är ljust och trivsamt med gott om plats för en dubbelsäng och annan möblering. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Lägenheten har en trivsam och funktionell planlösning, genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Närhet till både kommunikationer, shopping, grönområden, skolor och förskolor, med andra ord ett boende med alla rätt! Välkommen till din nya bostad!

  Ansvarig mäklare

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Pergola med grill Förråd till barnvagn

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2013

  TV & bredband

  Telia Triple Play (Bredband 100/100, TV-paketet Lagom & Telefoni) ingår i avgiften

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Bilplats

  Parkering finns att hyra för 400kr/mån

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  446 kr/månad

  Försäkring:

  116 kr/månad

  Elkostnad:

  330 kr/månad

  Total driftkostnad:

  446 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,5735%

  Andel av årsavgift:

  1,83588%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-12

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Segeltorps Orangeri

  Lägenhetsnummer:

  00442

  Antal lägenheter:

  42

  Byggår:

  2012-2013

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheten med beteckningen Varpen 9, består av 42 lägenheter, grönområde och gård med cykelskjul samt 66 utomhusparkeringar. Föreningens adress är Visirvägen 6-10 och Hjälmvägen 13. Husen är byggda under 2013. Stommen består av prefabriserad betong med putsfasad. Taket är byggt av träreglar med takpapp. Totalentreprenör för uppförandet av husen var Brabo Stockholm AB  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar närmsta året (2018-12-13)  Gjorda renoveringar:

  Föreningen och byggnaderna är nya och något ombyggnads och renoveringsbehov föreligger inte den närmaste tiden. För framtida behov görs avsättning till reparationsfonden.  TV/Internet:

  Telia Triple Play (Bredband 100/100, TV-paketet Lagom & Telefoni) ingår i avgiften  Parkering:

  Föreningen har ca 66 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. Kontakta styrelsen för en eventuell kösystem. I början av området finns flera parkeringsplatser för gäster.  Gemensamma utrymmen:

  Styrelserum, förråd och MC-plats. Barnvagnsrum finns på entréplan. De har även en egen pergola som man som boende kan boka. Den har flera bord, stolar och bänkar och grill.  Annat:

  Brf Segeltorps Orangeri genomför obligatoriska avflyttningskontroll vid lägenhetsöverlåtelser. Detta innebär att en ansökning om utträde ur föreningen måste kompletteras med ett godkänt besiktnings-protokoll innan den nya medlemsansökan behandlas av styrelsen. Tid för besiktning bokar du hos styrelsen genom e-mejl till styrelsen@segeltorpsorangeri.se eller genom en beställning på vår hemsida under menyval ”Kontakt”. Kontrollen av lägenheten är obligatorisk, och kan också hjälpa både säljare och köpare att avgöra var ett eventuellt ansvar ligger vid utförda renoveringar och ingrepp i lägenheterna.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor