Objektbild

Ålstavägen 11, JÄRFÄLLA

Fri uthyrning - Juridisk person godkännes - Låg avgift

Pris:

1 595 000 kr

Månadsavgift 1 736 kr/mån inklusive värme, VA, sophämtning och källarförråd

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 1 rok

Våning: 1 av 1 , hiss finns inte

Byggår: 1980/ 2018 Renovering

Boarea: 26 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

***Andrahandsuthyrning godkännes - Juridisk person får köpa*** När du kliver över tröskeln och in denna etta möts du av en lyxig lägenhet med exklusiva tillval. Färgval, ytskikt och utrustning skapar tillsammans en stilren känsla i lägenheten. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Det mest centrala rummet i denna lägenhet är ett lättmöblerat och mysigt allrum med stora fönster och vackert ljusinsläpp. Vidare hittar du ett stilrent och fräscht kök, ett stort och påkostat badrum samt en stor, inbjudande och öppen hall. Brf Ålstavägen 3-11 är en välskött och lågt belånad förening med låga avgifter samt att föreningen godkänner juridiska personer och andrahandsuthyrning! Bo med ett av Barkarbystadens bästa lägen med IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ett stenkast från lägenheten! Järfälla Padel Club, Jakobsbergs simhall och Viksjö Golfklubb ligger tio minuter bort och du hittar även Mall of Scandinavia och Stockholm City några pendeltågsstationer från bostaden. Här finns verkligen allt för dig som vill bo centralt och njuta av det bästa Järfälla har att erbjuda. Varmt välkommen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 60

  jony.eliyo@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den inbjudande och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stilrena och fräscha köket har mycket att tycka om, exempelvis påkostade material, skåpluckor i grå kulör, bra förvaringsmöjligheter och bänkskiva i sten. Rummets ekparkett och ljusa väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Allrum

   Detta lättmöblerade och fräscha rum med ljusa väggar och ekparkett är lägenhetens naturliga knutpunkt. Här möts vi av stora fönster och vackert ljusinsläpp.

   Badrum

   Badrummet är stort och påkostat och har toalett, duschväggar, kommod, marmorgolv med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

   Bostad

   Boarea

   26m2 (enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 1 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   19:27

   Andel i föreningen

   3,065%

   Andel av årsavgift

   2,596%

   Byggnad

   Byggår

   1980/ 2018 Renovering

   Byggnadstyp

   Bostadsrätter

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   2-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluftsventilation.

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Ålstavägen 3-11

   Föreningens organisationsnummer

   769635-5101

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Oäkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   30 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Förening med 30 bostadslägenheter på totalt 855 kvm samt en lokal på 150 kvm. Samtliga lägenheter är 1:or. K-märkt byggnad i två plan med delvis inredd källare. Byggd på 80-talet för industriändamål. Ombyggs till bostäder. En bostadsrättshavare får upplåta sin lägenhet i andrahand för självständigt brukande utan begränsning i tid och utan specifika skäl. Avgift för uthyrning § 4 (som nämns i stadgarna), sista stycket. Bostadsrättshavaren skall dock alltid skriftligen informera styrelsen om andrahandsuthyrningen. I anderrättelsen skall det anges till vem lägenheten skall uthyras med kontaktuppgifter. Medlemskap i föreningen kan beviljas en fysisk eller juridisk person som erhåller bostadsrätt av föreningen eller som övertar bostadsrätt i föreningens hus. Juridisk person beviljas medlemskap i föreningen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ålstavägen 11, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 595 000 kr

   Månadsavgift: 1 736 kr/mån inklusive värme, VA, sophämtning och källarförråd

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 419 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 95 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 95 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder