Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Aspnäsvägen 34, vån 8, Järfälla

Accepterat pris, ring för privatvisning!

Pris:

1 600 000 kr

Månadsavgift 2 416 kr/mån Inkl. Värme, vatten, kabel-tv samt bredband.

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 1,5 rok

Byggår: 1969-1971

Boarea: 42 m2

Här erbjuds en välplanerad och påkostad lägenhet som är charmig och hemtrevlig. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem med låg månadsavgift där även bredband ingår. HSB Brf Aspnäs är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Läget kan sällan bli bättre! Jakobsberg Centrum med allehanda samhällsservice ligger en kort promenad bort och Mälarens glittrande vatten omgiven av skog och gröna promenadstråk ligger en bit bort från bostaden. Hjärtligt välkomna på en öppen visning.

Läs mer

Pris

1 600 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ramin Mirzazadeh

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-42 52 93

  ramin.mirzazadeh@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Klinkergolv och tapetserade väggar. Klädkammare. Säkerhetsdörr.

   Badrum

   Klinkergolv samt helkaklade väggar. Belysning genom spotlights. WC, kommod, spegelskåp och handdukstork. Duschhörna med draperi och duschvägg i betongglas. Tvättbänk i laminat, förberett för installation av tvättmaskin.

   Vardagsrum

   Parkettgolv och vita målade väggar (delvis tapetserat). Sovalkov.

   Kök

   Laminatgolv och vita målade väggar. Arbetsbänk i laminat med kakel ovanför. Dubbla diskhoar. Vita över samt underskåp med beslag i träimiterad laminat. Köksutrustning: Induktionshäll, fläkt i rostfritt, ugn i rostfritt och diskmaskin från Electrolux. kombinerad kyl/frys från Elektro Helius och mikro från Samsung.

   Allmänt

   Alla fönster har persienner.

   Bostad

   Boarea

   42m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   8 av 0 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   61-2116-3-371-11

   Andel i föreningen

   0,10703%

   Andel av årsavgift

   0,10703%

   TV och internet

   TV och Bredband Föreningen är ansluten till kabel-tv via Telenor. Bredband och telefoni från Telenor. Ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1969-1971

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-06-08
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 13305 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Aspnäs

   Föreningens organisationsnummer

   713200-0048

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   530 st

   Antal lokaler

   156 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB:s Brf. Aspnäs i Järfälla Organisation nummer 713200-0047 - Byggnaderna är uppförda under åren 1969-1971. - Totalt finns 530 stycken bostadsrätter inom föreningen. Det finns ett gästrum med fem sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra. På vårt webbokningssystem man boka lokalerna på samma sätt som man bokar tvättstugan. Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, herr & dam frisering, massörer, yogacenter och badrumsrenovering. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området. Föreningens styrelse, som väljs av medlemmarna i samband med årlig stämma, har sammanträde normalt en gång per månad (inte i juli). Sammanträdesdag finns tillgänglig på förenings hemsida http://www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas . Föreningen ekonomi administreras av HSB Norra Storstockholm. HSB sköter även vår tekniska förvaltning. HSB Norra stor Stockholm tar ut en avgift i samband med registrering av nya medlemmar i föreningen.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2005-2007 Bytt de flesta fönstren till 3-glasfönster. 2007 Nya tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugorna. Garagerenovering är genomförd. 2009 Takrenovering. 2013 Stamspolning (stammarna kontrolleras regelbundet). 2013 Renovering av Aspnäs förskola med bl.a. förbättrad ventilation. 2016 Stamspolning 2016/2017 Renovering av hissarna. 2017 Breddning av p-platser utomhus 2017 Nya garageportar 2017 Nya sprinklers till garaget 2018 Nytt inpasseringssystem 2018 Kollektiv bredbandsanslutning 2018 Platser för laddning av elbilar i garage och utomhus 2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) för lägre energikostnad

   Gemensamma utrymmen

   Inom föreningen finns ett välutrustat gym, en bastu, ett bordtennis och dartrum, minigolfbana, tennisbana, boulebana, hobbylokal, vävstuga samt en föreningslokal med köksutrustning.

   Parkering

   Parkering P-plats finns att hyra utan el för 216 kr/mån och 270 kr/mån med elstolpe. Garageplats går att hyra till en kostnad av 433 kr/mån. I garaget finns tvätt- och meckarplatser samt bildammsugare. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för 212-352 kr/mån samt husvagnsplats utomhus för 298-407 kr/mån, beroende på storlek. (kontakta mäklare för aktuell status). Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000

   Föreningens hemsida

   http://www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

   Jakobsberg

   Allmänt om området

   Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

   Kommunikation

   Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Promenadavstånd dit från Folkungavägen är ca 5-7 minuter. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

   Tjänster i området

   Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Aspnäsvägen 34, vån 8, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Jakobsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 600 000 kr

   Månadsavgift: 2 416 kr/mån Inkl. Värme, vatten, kabel-tv samt bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-05

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder