Objektbild

Barkarbyvägen 34, JÄRFÄLLA

Unik och stilren trea på Barkarbyvägen 34

Pris:

3 595 000 kr

Månadsavgift 4 306 kr/mån I avgiften ingår värme, VA och förråd

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 76 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

# Gavellägenhet # Källarförråd finns # Stora fönsterpartier # Generösa sällskapsytor Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa trea om 76 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det stilrena, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 60

  jony.eliyo@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   76m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   11303

   Andel i föreningen

   2,07199%

   Andel av årsavgift

   2,07196%

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-12-07
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 5349 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Tonen

   Föreningens organisationsnummer

   769629-1256

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Fastigheten är ansluten till Järfälla vattens kommunala VA-nät. Respektive deltagande fastighets förbrukning mäts och debiteras efter förbrukning.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   61 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Tonen består av 61 stycken bostadsrättslägenheter belägna på Barkarbyvägen 34-38, fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:42. Bostadsarean är 3668 m². Huset är ett 6-våningshus med underliggande garage. I månadsavgiften ingår driftkostnader för värme, VA, sophämtning, fastighetsskötsel och förvaltning. Förbrukning av hushållsel tillkommer och betalas via enskilda lägenhetsabonnemang av respektive medlem. Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd. Fastigheten är ansluten till det öppna fibernätet. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. Läs mer om vilka leverantörer som är anslutna till IP-onlys nät på www.ip-only.se. Det finns 32 stycken parkeringsplatser i underliggande garage. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem kommer att skötas av ett parkeringsbolag, CorePark, som föreningen anlitar. Parkeringsplatsen är personlig och följer därför inte med till nästa köpare vid en eventuell försäljning av bostaden. Om ni önskar hyra parkering i föreningens garage så går det bra att anmäla intresse via länken http://akesundvall.se/garageplatser/takten/ . Plats kan hyras för ca 864 kr/mån. Det finns några laddstolpar för elbilar i garaget. Cykel- och barnvagnsrum finns i källaren. Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården. Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme. Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Föreningen är medlem i 3 gemensamhetsanläggningar avseende tappvarmvatten, spillvatten, avloppsledningar, gårdsytor, lekplats, parkeringsgarage, soprum och teknikutrymmen. Fastigheten är helt nybyggd och en underhållsfond ska införas med årlig avsättning för att finansiera reparationer eller renoveringar i framtiden.

   Gemensamma utrymmen

   - Cykelrum i källaren - Barnvagnsrum i källaren - Sophantering - Sopsugsystem, inkast på gård för hushållsavfall - Innergård

   Parkering

   Det finns 32 stycken parkeringsplatser i underliggande garage. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem kommer att skötas av ett parkeringsbolag, CorePark, som föreningen anlitar. Parkeringsplatsen är personlig och följer därför inte med till nästa köpare vid en eventuell försäljning av bostaden. Om ni önskar hyra parkering i föreningens garage så går det bra att kontakta corepark via mail: info@corepark.se Plats kan hyras för ca 864 kr/mån.

   Föreningens hemsida

   http://tornerplatsen.bostadsratterna.se/tornerplatsen

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Barkarbyvägen 34, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 595 000 kr

   Månadsavgift: 4 306 kr/mån I avgiften ingår värme, VA och förråd

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-16

   Pantsättningsavgift: 952 kr

   Överlåtelseavgift: 1 666 kr

   Driftkostnad: 150 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder