Birger Dahlerus Väg 5, Järfälla

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Birger Dahlerus Väg 5 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

52m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 5 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Bolinder Strand

Avgift

3 354 kr/mån

inkl värme och kallvatten. Obligatorisk bredbandskostnad tillkommer med 220 kr/mån.

Utgångspris

2 495 000 kr

47 981 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkommen till denna härliga lägenhet med fantastisk sjöglimt!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Här mellan himmel och natur hittar ni denna fantastiska tvåa om 52m² på våning 4. Denna lägenhet är belägen näst högst upp i Birger Dahlerius väg 5 med sjöglimt. De stora och inbjudande fönsterpartierna ger en härlig ljusinsläpp i lägenheten. Modern och stilren lägenheten med ett ljusflöde utöver det vanliga i kombination är något som bara måste upplevas på plats. Lägenheten har en smart planerad och öppen planlösning. Ett stort vardagsrum kombineras med ett kök vars vitvarorna har valts ut med omsorg och där förvaring inte är någon brist. Helkaklat badrum med ingående kombinerad torktumlare/tvättmaskin, samt en stor balkong direkt anslutning till vardagsrummet. Balkongen är inglasad med uppvärmningsmöjligheter och kan på så sätt erbjuda de nya ägarna att avnjuta innanför ramen av huset. Med en kort promenad från bostaden når du det mesta. Härliga promenadstråk längst Mälaren och trevliga Kallhällsbadet samt Ångbåtsbryggan. För den båtintresserade finns både Piluddens och Kallhälls Båtklubb. Inte nog med det så finns även Marinan bara en kort promenad bort. I området finns dagis och Källtorpsskolan, ett stenkast bort ligger Kallhälls Centrum där det finns både Coop Konsum samt Ica Kallhäll. Med närhet till E18 och goda kommunikationer i form av både buss och pendeltåg tar du dig enkelt till Stockholm Centrum samt Barkarbystaden med ett flertal butiker så som IKEA, Barkarby Outlet och Ica MAXI. Välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall:

  Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter. Mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare alla garderoberna, ljusa väggar och ett svart klinkergolv.

  Badrum:

  Kakel från botten till toppen skapar en perfekt atmosfär i det stilrena och moderna badrummet. Kombinationen av de stora vita kakelplattorna och det svarta klinkergolvet. Badrummet har en väl genomtänkt inredning i och med dom vita färgerna på kommoden med handfat, skåpen och den praktiska tvätt bänken. Inte nog med detta så är badrummet utrustat med en kombinerad tvätt-/torktumlare SIEMENS. Utöver detta är badrummet utrustat med dusch, golvvärmen, spegel med belysning och WC och duschvägg i klarglas för en lite lyxigare känsla.

  Kök:

  Härligt kök med vit mönstrade luckor och gott om bra arbetsytor samt ett modernt kakel i mattgrå ton. Integrerad fläkt och inbyggda vitvaror i rostfritt stål bestående av kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och köksfläkt. Invid det stora fönsterpartiet finns en naturlig matplats för 4–6 personer. Rikligt med ljusinsläpp ifrån det stora fönstret in vid matbord.

  Vardagsrum:

  Stort, luftigt och väldisponerat vardagsrum med öppen och modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskaps del. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av en snygg ekparkett samt vita målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga inglasade balkongen i nordväst-läge med en fantastisk sjöglimt!

  Sovrum 1:

  Rymligt sovrum med plats för en större säng samt fönster. Ljus målade väggar och ekparkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp ifrån det stora fönstret som skapar ett ljust och luftigt intryck.

  Övriga utrymmen

  Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd eller ett förråd på gården. Cykelparkering finns vid förråden och på gården. Gemensamhetslokal/övernattningsrum finns som medlemmarna kan hyra.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  TV & bredband

  Bredband med telefoni och TV tecknas av föreningen med TeliaSonera Sverige AB där en digitalbox per lägenhet ingår. Obligatorisk kostnad för alla lägenheter är 220kr/mån och debiteras på månadsavgiften.

  Uteplats/Balkong

  Nordväst-läge

  Bilplats

  29 st garageplatser 8 st parkeringsplatser i garage med motorvärmare 16 st parkeringsplatser på kvartersmark med motorvärmare

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,1445%

  Andel av årsavgift:

  1,1445%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Smedjan i Bolinder Strand

  Lägenhetsnummer:

  1136

  Antal lägenheter:

  71

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Smedjan består av 71 bostadrättslägenheter uppförda 2016. Här bor du i en industriromantisk miljö, där gamla k-märkta byggnader från 1900-talet blandas med modern arkitektur. I dag är det ett attraktivt bostadsområde i Mälarens närhet där industrilokalerna i tegel med sina karaktäristiska trappstegsgavlar har bevarats. I Brf Smedjan bor du nära natur och vatten och kan följa årstidernas växlingar på nära håll. Samtidigt är kommunikationerna väl utbyggda och du har promenadavstånd till Kallhälls pendeltågsstation. Härifrån tar det 23 minuter till Stockholms central, och med bil kommer du snabbt ut på E18. Förening:Brf Smedjan i Bolinder Strand Brf Smedjan i Bolinder Strand utgörs av 3 st bostadshus om 71 st lägenheter. Byggnadsprojektet genomförs av JM AB. Fastighetsbeteckning: del av Kallhäll 1:22 och Kallhäll 1:36, Järfälla Adresser: Birger Dahlérus Väg 5 och Gjutmästare Rosbergs väg 11 A-B Tomtarea: ca 5300 kvm Boarea: ca 5040 kvm  TV/Internet:

  Bredband med telefoni och TV tecknas av föreningen med TeliaSonera Sverige AB där en digitalbox per lägenhet ingår. Obligatorisk kostnad för alla lägenheter är 220kr/mån och debiteras på månadsavgiften.  Parkering:

  Parkering 29 st garageplatser 8 st parkeringsplatser i garage med motorvärmare 16 st parkeringsplatser på kvartersmark med motorvärmare  Gemensamma utrymmen:

  Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd eller ett förråd på gården. Cykelparkering finns vid förråden och på gården. Gemensamhetslokal/övernattningsrum finns som medlemmarna kan hyra.  Annat:

  Varje lägenhet är försedd med en varmvattenmätare och kostnad för varmvatten debiteras efter faktiskt förbrukning per lägenhet. Man betalar med andra ord endast för den faktiska mängd som förbrukas. Föreningen håller på med att installera gemensamma elmätare.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor