Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Drakengatan 10, Järfälla

Välkommen till Barkarbystaden och denna nyligen producerade etta!

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 2 113 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, förråd, och bostadsrättstillägg. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 88 kr/månad för TV/bredband/telefoni som är inräknad i avgiften.

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 1 rok

Byggår: 2017

Boarea: 31 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till populära, snabbväxande och nybyggda Barkarbystaden. Lägenheten är oerhört välplanerad – här nyttjas varje vrå. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. Att kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus i direkt anslutning till lägenheten är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en charmig och underbar uteplats som nås från vardagsrummet. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt, trevligt och lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Stockholm Quality Outlet, IKEA och Barkarby station ligger inom gångavstånd, Kista galleria tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-620160

  jony.eliyo@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – platsbyggda garderober med gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det fräscha köket har mycket att tycka om, exempelvis stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Luftigt vardagsrum med plats för både soffa och säng. Härifrån når man ut till bostadens fina uteplats.

   Badrum

   Fräscht badrum med toalett, duschhörna, kommod och kombimaskinr. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Uteplats

   Rymlig uteplats där man får plats med en smidig utegrupp.

   Bostad

   Boarea

   31m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   0 av 0  (Bottenvåning. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   03-1003

   Andel i föreningen

   0,8615%

   Andel av årsavgift

   0,8615%

   TV och internet

   I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Leverantör är Com Hem.

   Övriga utrymmen

   Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren, storleken på förrådet varierar beroende på lägenhetsstorlek. Cykelparkering finns antingen i cykelrum eller kan förvaras i det egna lägenhetsförrådet. I husets källare finns också rullstols- och barnvagnsrum.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk frånluft med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lyfta

   Föreningens organisationsnummer

   769630-5569

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   75 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Lyfta består av 75 lägenheter i ett flerbostadshus med 4 trapphus med tillhörande garageplatser och är belägen på parkvägen och drakengatan. Fastigheten byggs av Ikano. Trevlig innergård med med fasader som får spännande färgsättningar med flera olika nyanser. Innergården är skyddad med lekplats designad av konstnären Tor Svae.

   Gemensamma utrymmen

   Till varje lägenhet hör ett förråd i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Cykeln går att parkera i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. I husets källare finns också rullstols- och barnvagnsrum. Det finns även en del extra förråd för 300/mån extra.

   Parkering

   Föreningen har 41 parkeringsplatser i ett gemensamt garage och kostar 900kr/mån. Vi har även 4 El-platser för 1400kr/mån, obegränsad strömförbrukning.

   Barkarbystaden

   Allmänt om området

   En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

   Kommunikation

   Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är beräknad att vara klar 2024.

   Tjänster i området

   När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Drakengatan 10, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 113 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, förråd, och bostadsrättstillägg. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 88 kr/månad för TV/bredband/telefoni som är inräknad i avgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-07

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Driftkostnad: 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 95 kr/månad

   Försäkring: 105 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder