Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Drakengatan 7, JÄRFÄLLA

Välkommen till en av Barkarbystadens största tvåa!

Pris:

2 550 000 kr

Månadsavgift 3 765 kr/mån värme och vatten (sep.deb tappvarmvatten)

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 66 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till populära, snabbväxande och nybyggda Barkarbystaden och denna stora tvåa om 66 perfekt planerade kvadratmeter. Lägenheten är oerhört välplanerad – här nyttjas varje vrå. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. När det gäller ytor och rum har denna tvåa något för de flesta. Här hittar du ett fräscht och modernt kök med bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten erbjuder också ett sovrum samt klädkammare. Ett lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. Badrummet är fräscht och stort med golvvärme, toalett, badkar, handdukstork, kommod samt kombimaskin. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt, trevligt och lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Stockholm Quality Outlet, IKEA och Barkarby station ligger inom gångavstånd, Kista galleria tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-620160

  jony.eliyo@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den praktiska och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – platsbyggda garderober med gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det fräscha och moderna köket har mycket att tycka om, exempelvis bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet, lättmöblerat och stilrent rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.

   Sovrum

   Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett harmoniskt och inbjudande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

   Badrum

   Fräscht och stort badrum med golvvärme, toalett, badkar, handdukstork, kommod, kombimaskin. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Balkong

   Via vardagsrummet kommer du även till en charmig och ljus balkong med plats för utemöbler.

   Bostad

   Boarea

   66m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   F-1203

   Andel i föreningen

   1,6333%

   Andel av årsavgift

   1,6333%

   Övriga utrymmen

   Rum för barnvagnar, rullstolsförvaring, cykelförråd i källaren hos grannfastigheten samt utvändig cykelparkering på gården.

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-06-23
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

   Ventilation

   F med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Sparvhöken

   Föreningens organisationsnummer

   769628-8963

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   55 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret är indelat i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken. Brf Sparvhöken omfattar 55 lägenheter, delar garage med Brf Stenfalken och disponerar ca 30 platser av totalt 74 st. Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna. Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument. Med reservation för felskrivning.

   Parkering

   Parkona är ansvarig för p-platser och kontaktas via deras hemsida: http://www.parkona.se Det finns 74 parkeringsplatser och kostar 950 kr/mån.

   Försäkring

   Föreningens byggnad är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret inklusive ansvarsförsäkring för styrelsen. Föreningen har också tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

   Barkarbystaden

   Allmänt om området

   En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

   Kommunikation

   Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är beräknad att vara klar 2024.

   Tjänster i området

   När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Drakengatan 7, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 550 000 kr

   Månadsavgift: 3 765 kr/mån värme och vatten (sep.deb tappvarmvatten)

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-27

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 285 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 105 kr/månad

   Vatten & avlopp: 75 kr/månad

   Försäkring: 105 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder