Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Ekedalsvägen 13C, JÄRFÄLLA

Lägenhet med stor, underbar och lummig uteplats!

Pris:

2 900 000 kr

Accepterat pris!

Månadsavgift 6 078 kr/mån Inkl värme, kall- och varmvatten, bredband 250, TV-grundutbud och Telia play

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Byggår: 2016

Boarea: 93 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Radhus känsla med egen ingång! Här kommer du in i en ljus och hemtrevlig funkislägenhet där ytskicken är nya och fräscha. Bostaden har tre rum och kök och en boyta om 93 kvadratmeter. De sociala ytorna i den här bostaden gör att det finns gott om plats för dina nära och kära. I den stora, välplanerade och inbjudande hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. Vidare har vi ett välplanerat, öppet och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Det stora, underbara och funktionella köket med vita skåpluckor, påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, ljust och harmoniskt sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är stort, fräscht och påkostat med toalett, dusch, badrumsskåp, spotlights, handfat, kommod och Förberedd för tvättmaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, underbar och lummig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela dagen.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniel Temiz

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0702-08 49 76

  daniel.temiz@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den stora, välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och modernt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober.

   Kök

   Det stora, underbara och funktionella köket har ljusa väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, frys, fläkt, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket vita skåpluckor, påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett välplanerat, öppet och lättmöblerat rum med ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp.

   Sovrum

   Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort, ljust och harmoniskt rum med ekparkett och ljusa väggar. Rummet har platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

   Badrum

   Stort, fräscht och påkostat badrum med toalett, dusch, badrumsskåp, spotlights, handfat, kommod och Förberedd för tvättmaskin. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Uteplats

   Stor, underbar och lummig uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela dagen.

   Bostad

   Boarea

   93m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   140

   Andel i föreningen

   0,8614%

   Andel av årsavgift

   0,8614%

   Byggnad

   Byggår

   2016

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Spinnrocken i Järfälla

   Föreningens organisationsnummer

   716419-3232

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   138 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Välkommen till brf Spinnrocken som består av 138 lägenheter med några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum och pendeltåget. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min. Föreningen är certifierad. Dem har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan. Utbyte av värmeanläggningen 2011, undercentralen i C-huset Slöjdvägen 12. 2013 stamspolning och våtrumskontroll i samtliga badrum. 1 februari år 2009 slogs Brf Sländan ihop med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kommer då att bestå av totalt 134 lägenheter. Byggår 1988-89, 60 garage och 77 pplatser finns. Garage kostar 400 kr. Parkering kostar 200 kr. Comhems basutbud av kabel-TV och bredband genom Bredbandsbolaget 100/10 mb ingår i månadsavgiften. Avgiften sänktes med 5 % från och med den 1/6 2016.

   Parkering

   Gästparkering: Betalning sker via två olika appar på mobilen – Easypark och Smartpark. Områdesnummer är 10381. Kostnad för besöksparkering är 10 kr/tim samt max 50kr/dygn. Det är tillåtet att stanna för i- och urlastning utanför porten i upp till 10 minuter med P-skiva.

   Föreningens hemsida

   https://www.spinnrocken.nu/

   Jakobsberg

   Allmänt om området

   Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

   Kommunikation

   Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Promenadavstånd dit från Folkungavägen är ca 5-7 minuter. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

   Tjänster i området

   Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ekedalsvägen 13C, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Jakobsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 900 000 kr
   Accepterat pris!

   Månadsavgift: 6 078 kr/mån Inkl värme, kall- och varmvatten, bredband 250, TV-grundutbud och Telia play

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-04-22

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 225 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 120 kr/månad

   Försäkring: 105 kr/månad

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder