Engelbrektsvägen 16A, Järfälla

Renoverad Gavellägenhet

Utgångspris

2 595 000 kr

Månadsavgift 4 604 kr/mån

Bostadsrättslägenhet i Järfälla

Rum: 4rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 7 , Hiss finns

Byggår: 1964

Boarea: 90 m2 Areauppgifter enligt bostasrättsföreningen

Söker du en bostad utöver det vanliga? En lägenhet i ett lugnt område, men ändå väldigt nära kommunikationer? Öppna ytor med mycket ljusinsläpp? Då kommer denna lägenhet på Engelbrektsvägen 16A vara helt perfekt för dig! Lägenheten är beläggen på hörnet av huset, med ljusinsläpp i tre väderstreck, inglasad balkong i sydvästläge, perfekt planlösning med generösa sällskapsytor samt att lägenheten präglas av fina materialval och hög kvalité. Källarförråd finns. Stambytt Badrum samt gäst-WC. Attraktiv föreningen med god ekonomi och LÅG AVGIFT där man också bytt stammar och fönster. I föreningen finns bland annat gym, bastu, hobbyrum och föreningslokal. Från lägenheten är det nära till det mesta. Jakobsbergs Centrum och pendeltåg ligger endast ett stenkast bort. Med pendeltåg tar det endast drygt 20 minuter in till city. Även Barkarby handelsplats med IKEA och övrig handel nås på endast 5 minuter med bil. I denna lägenhet är det bara att flytta in och trivas! Välkommen på visning.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-86 58 93

  fredrik.eriksson@lansfast.se

  Planritning Vardagsrum Engelbrektsvägen 16A

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en inbjudande hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Här finns vitmålade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Påkostat och funktionellt kök från Epok med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vita väggar och mörkt golv. Den maskinella utrustning som finns är induktionshäll, ugn, frys, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt och fint med gott om plats för soffa, matgrupp och fönster åt två håll. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

  Sovrum 1

  Från köket når du detta sovrum som är väl tilltaget med plats för stor säng och utmärkta förvaringsmöjligheter. Sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är mysigt och har plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Detta rum har vita väggar och parkettgolv.

  Sovrum 3

  Ett lagom stort rum här får du plats med säng och nattduksbord. Detta sovrum har vita väggar och parkettgolv. Rummet passar utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

  Badrum

  Stort och fräscht badrum med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummet renoverades 2018 och har inredning i form av badkar, tvättmaskin, torktumlare och handfat.

  Gästtoalett

  Det finns en gästtoalett i lägenheten som är praktisk och nyligen renoverad och är utrustad med handfat, kommod och toalett.

  Balkong

  En inglasad och solig balkong som nås från köket. Här har man utsikt mot den trevliga innergården.

  Uteplats/Balkong

  Stor inglasad balkong

  Bostad

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Boarea

  90m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostasrättsföreningen

  Våning

  1 av 7 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  227

  Andel i föreningen

  0,50091%

  Andel av årsavgift

  0,48326%

  TV och internet

  Kabeltv genom ComHem. Tillgång till internet genom ComHem (3-hål i väggen) eller via Tele2 (fiber). Kostnad tillkommer.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns det tvättstuga, källarförråd, GYM, bastu, hobbyrum och en föreningslokal.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår:

  1964

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration:

  Energideklarationen är utförd 2019-04-23
  Energiklass:

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Frånluftssystem

  Hiss:

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn:

  HSB Brf Allmogen

  Föreningens organisationsnummer:

  713200-0014

  Föreningsform:

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter:

  240 st

  Antal lokaler:

  40

  Äger föreningen marken?

  Nej

  Allmän information

  HSB Brf Allmogen är en ekonomisk förening som äger och förvaltar 3 fastigheter med 7 byggnader som inrymmer 240 lägenheter och 40 lokaler, 103 parkeringsplatser och 11 garage. Föreningen bildades på 60-talet och under 1964 - 1965 avslutades byggnationen. Husen ligger vid Allmogevägen (låg- och höghusdel), Tornérvägen och på Engelbrektsvägen. I föreningen finns väl genomtänkta lägenheter från 1 - 5 rok. Fastigheterna består av både låg- och höghus. Två av lokalerna är upplåtna med bostadsrätt och 38 med hyresrätt. Föreningens 240 lägenheter har totalyta 17 200 kvm och de 40 lokalernas totala yta är 2 846 kvm. Lokalerna består av affärslokaler: restauranger, frisörssalong, låssmed mm. Dessutom finns gemensamma utrymmen som tvättstugor, cykelförråd, festlokal (Allmogesalen), bastu och hobbyrum. Föreningens postadress: HSB Brf Allmogen (org nr 713200-0014) Box 162 177 23 Järfälla Mailadress till föreningen: hsballmogen@comhem.se Föreningens expedition: Tornérvägen 11 B Expeditionen hålls öppen endast vid behov. Telefon 08 - 580 359 73 Vid expeditionen finns en vanlig brevlåda för brev och en speciell nyckelbrevlåda avsedd för inlämning av nycklar.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Renoveringar Föreningen har satt in nya fönster 2005, 2glas + isolerglas. Fasaderna har delvis förbättrats under hösten/vintern 2006. Föreningen har även dragit in 3-fas till lägenheten samt renoverat samtliga tvättstugor 2011. Ny maskinpark i tvättstugorna installerades 2012. V/A stammar är bytta i samtliga fastigheter, färdigställt vår 2012. El-stigar/ledningar: Renoverat/utbytt i samband med stambyte. 3-fas är även indraget till lägenheterna. Taket är målat på samtliga fastigheter 2013. Ventilationsfläktarna är bytta i samtliga trapphus 2013. Balkongutbyggnad/renovering samt inglasning var färdigställt 2015. Nytt låssystem för allmänna utrymmen, 2016. Nya fönster i lokaler på gatuplan, 2016. Godkänd OVK, 2016. Planerat underhåll: 2019 - byta hissar. Efter hissrenoveringen ska trapphusen målas om. 2019 - byta takpapp. 2021 - byta ytterdörrar.

  Parkering:

  Föreningen har 106 parkeringsplatser och 11 garage för uthyrning (600-750 kr), beroende på storlek. P-platserna har el-uttag för motorvärmare (255 kr). Sedvanlig kö gäller.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress Engelbrektsvägen 16A, Järfälla

  Kommun Järfälla

  Församling Järfälla Församling

  Boendeform Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: 2 595 000 kr Utgångspris

  Månadsvgift: 4 604 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr

  Driftkostnad: 166 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 166 kr/månad

  Antal personer i hushållet: 3 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Järfälla

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder