Flygfältsvägen 19, Järfälla

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Flygfältsvägen 19 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  47m2

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  2 781 kr/mån

  Ink vatten, värme och KabelTV med basutbud.

  Utgångspris

  1 995 000 kr

  42 447 kr/m2

  En välplanerad lägenhet med allt du behöver, bra materialval, gott om förvaring samt en stor och härlig uteplats. I hallen finns garderober och utrymme för annat önskar möblemang. Från hallen finner du vardagsrummet till vänster med ett härligt ljusinsläpp och utgång till uteplatsen. Till vänster om hallen ligger köket som har bra materialval och gott om både arbetsytor och förvaring. Ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, dusch, wc och kommod finns också. Sovrummet har tre garderober och plats för dubbelsäng och annat möblemang. Lägenheten har även ett förråd som ger den där extra förvaringen. Lägenheten är belägen i den växande Barkarbystaden, bara ett stenkast bort finns gym, restauranger, shopping, IKEA, Ica MAXI och mycket mer! Söker du även närhet till natur så finns det härliga promenadstråk bara några hundra meter från bostaden. Med pendeltåget tar du dig enkelt till Stockholm C på 20 minuter, för att ta sig till pendeltågsstationen tar du antingen buss eller en kort promenad på ca 15 minuter. Inte nog med det så är planerna för tunnelbanan i fullgång, snart är det ännu enklare att ta sig runt! Kontakta mäklaren för visning!

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Rymlig hall med garderober samt yta för annat möblemang. Kök: Ljust kök med goda arbetsytor och förvaring. Här finns spishäll, ugn, mikro samt integrerad diskmaskin. Vardagsrum Stort rum med plats för den stora soffgruppen. Via vardagsrummet når du uteplatsen. Sovrum: Vita väggar med ekparkettgolv och tre garderober. Badrum: Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, wc, kommod och dusch.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme med vattenburna radiatorer

  TV & bredband

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  Uteplats/Balkong

  18 kvm stor uteplats. Här har du gott om plats för önskat möblemang, här kan du ordna din egna sommar oas.

  Bilplats

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  275 kr/månad

  Elkostnad:

  162 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  113 kr/månad

  Total driftkostnad:

  275 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Beloppet är shablonberäknat

  Andel i föreningen:

  0,3768%

  Andel av årsavgift:

  0,3478%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme med vattenburna radiatorer

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  8-1001

  Antal lägenheter:

  212

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Överlåtelse av bostadsrätt skall av ny bostadsrättshavare (köparen) uttagas överlåtelseavgift med belopp motsvarande 2,5 % av prisbasbelopp enligt socialförsäkringsbalken (2010:110). För arbete vid pantsättning av bostadsrätt skall av bostadsrättshavare uttagas pantsättningsavgift med 1,0 % av prisbasbeloppet. Eventuell överlåtelseavgift (ca 1150 kr) samt pantsättningsavgift (ca 445 kr) får tas ut av föreningen. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.  TV/Internet:

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.  Parkering:

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.  Annat:

  Övriga utrymmen: Källsorteringsrum Cykelrum Barnvagnsrum


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor