Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Flygfältsvägen 19, Järfälla

Pris:

2 295 000 kr

Månadsavgift 2 993 kr/mån Kallvatten, TV-bas och värme. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med Tv-utbud/Bredband (100/100 mbit) för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 51,5 m2

Bli den första att flytta in i denna moderna och stilrena 2a. Tack vare genomtänkta materialval och färgsättning blir denna bostad unik bland nyproduktion. När du stiger in i lägenheten möts du av den effektiva planlösningen, varje kvadratmeter är utnyttjad. De gråa kulörerna i bostaden tillsammans med de stora fönsterna och takhöjden på 2.8 meter ger lägenheten både rymd och modernitet. Här har du alla bekvämligheter som kan önskas, rymligt kök från Vedum med diskmaskin, stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, alla vitvaror från simens, välplanerat sovrum med inbyggda garderober, stor och härlig uteplats. Om det önskas så finns möjligheten att köpa möbler!

Läs mer

Pris

2 295 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Fastighetsmäklare / Koordinator

  Nyproduktionsansvarig

  Mobil: 0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   En rymlig och genomtänkt hall med 4 stycken garderober. Färgval och klinker som smälter ihop med övrig inredning som ger bostaden det lilla extra. Säkerhetsdörr.

   Kök

   Modernt och stilrent kök med alla bekvämligheter som önskas. Du har stora arbetsytor på den vackra bänkskivan, i över- och underskåpen har du gott om plats för allt som behövs i köket. Den gråa kulören i köket ger en stark känsla av modernitet och stil. Helintegrerad diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll, kyl/frys i rostfritt stål och inbyggnadsugn.

   Vardagsrum

   I den halvöppna planlösningen har du ett socialt och välplanerat vardagsrum. Det är lätt möblerat för soffa, soffbord, tv-möbler och annat önskat möblemang. Från vardagsrumsdelen når du den härliga uteplatsen.

   Sovrum

   Välplanerat sovrum med härlig tapet. Här rymmer du en stor dubbelsäng och sängbord. Du har även moderna garderober som smälter in snyggt med övriga kulörer i rummet.

   Badrum

   Stilrent och helkaklat badrum som aldrig går ur tiden. Här har du dusch med duschvägg, WC, vägghängd kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare ligger välplanerat för att få ut varje kvadratmeter av badrummet. Intill dem har du ett mindre och ett större skåp samt klädhängare för tvätten. Tack vare spotlights i taket får badrummet ett behaglig ljus.

   Uteplats

   Stor och härlig uteplats med yta för de stora utemöblerna.

   Bostad

   Boarea

   51,5m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   1 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   8-1002

   Andel i föreningen

   0,4022%

   Andel av årsavgift

   0,3745%

   TV och internet

   TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med 100/100 mbit för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-11-27
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 8112 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme med vattenburna radiatorer

   Fönster

   Trä med utvändig aluminiumbeklädnad

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Barkarby Metropol

   Föreningens organisationsnummer

   769630-9405

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   212 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   2018-2019

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Barkarby Metropol är Barkarbystadens nya knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Barkarby Metropol har ett suveränt pendlingsläge, närhet till den gröna oasen Järvafältet och både förskola och skola ligger inom samma kvarter som bostäderna. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen 2020-06-16. Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften, för januari, april, juli och oktober. Betalningsskyldig är den som äger lägenheten den första månaden i respektive kvartal. Vid överlåtelser är det upp till säljare och köpare att reglera upplupna avgifter i likvidavräkningen vid tillträdet för individuellt uppmätta förbrukningar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då huset är nytt finns det inga renoveringar på gång. Garantibesiktning sker ca 2 år efter sista inflyttning.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum samt barnvagnsrum.

   Parkering

   105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brandkontoret.

   Barkarbystaden

   Allmänt om området

   En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

   Kommunikation

   Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är beräknad att vara klar 2024.

   Tjänster i området

   När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Flygfältsvägen 19, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 295 000 kr

   Månadsavgift: 2 993 kr/mån Kallvatten, TV-bas och värme. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med Tv-utbud/Bredband (100/100 mbit) för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Driftkostnad: 296 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 174 kr/månad

   Vatten & avlopp: 122 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Beloppen är schablonberäknat.

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder