Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Frihetsvägen 2B, Järfälla

Pris:

2 195 000 kr

Månadsavgift 2 934 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 46 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Frihetsvägen 2B! Här finner du en välplanerad 2:a på 46 kvm. Lägenheten har genomgående vita kulörer som ger dig möjligheten att inreda den efter eget tycke och smak. Intill den öppna hallen finns badrummet som är helkaklat samt har kombinerat tvätt- och torkmaskin. Stort sovrum med garderober och plats för det mesta. Kök med vita skåpluckor, mörk bänkskiva och fräscht kakel som tillsammans ger köket känslan av lyx. Inte nog med det så har köket gott om arbetsyta samt god förvaring. Öppen planlösning mot allrummet där du rymmer både matbord för 4 personer, soffa, tv-bänk och annat möblemang. Via allrummet tar du dig även ut på balkongen där det finns gott om plats för möbler. Bostaden är belägen i ett lugnt område med närhet till busshållplats samt Jakobsbergs pendeltågs- och busstation. I Jakobsbergs Centrum finner du ett varierande utbud av butiker, restauranger och service. För dig som kräver lite mer så tar du dig på ca 20 minuter till Stockholm C med pendeltåget och med buss kommer du snabbt till Barkarby handelsplats som har ett brett utbud av butiker. Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniel Eliasson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare Upplands-Bro

  Mobil: 0701-62 73 87

  daniel.eliasson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Välkomnande och rymlig hall med garderob samt plats för skoställ och klädhängare. Badrum Mycket fräscht badrum med mörkt klinker och ljust kakel som ger badrummet ett djup. Här finns tvättmaskin med torkegenskaper samt bänkyta som gör tvättdagen lite enklare. Utöver det finns skåp, WC, dusch, kommod och spegelskåp. Kök Snyggt kök som precis som badrummet har mörka detaljer i form av bänkskiva, ugn, spishäll och mikro. Ljust kakel och vita skåpluckor, gott om arbetsytor samt förvaring. Vardagsrum Öppen planlösning mot köket. De stora fönstren från balkongen ger ett härligt ljusinsläpp till lägenheten. I vardagsrummet rymmer du det mesta. Matbord för 4-6 personer, soffa, soffbord, TV och TV-bänk. Rummet är helt enkelt lätt att inreda och ger en trivsam känsla, Sovrum Stort sovrum med plats för allt. Här har du redan inbyggda spegelgarderober som ger gott om klädförvaring.

   Bostad

   Boarea

   46m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1102

   Andel i föreningen

   0,977%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Järfälla Jakobsberg 2:2825

   Byggår

   2016

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Väderkvarnen i Söderdalen

   Föreningens organisationsnummer

   769629-3450

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   75 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Väderkvarnen i Söderdalen består av ett vinkelhus i fem till sex våningar och ett punkthus i fyra våningar, sammanlagt 75 lägenheter om 1 - 5 rok fördelade på fyra trapphus. Husen har putsade fasader i jordfärger mot gatan och en varm gul nyans mot gården. Hiss går från källarplan till översta våningen. Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum. Alla lägenheter har ett källarförråd med access från respektive trapphus. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Föreningen har en kommersiell lokal som hyrs av en frisörsalong. Eftersom fastigheten är nybebyggd finns inget större underhåll planerat inom de närmaste 5-10 åren. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll görs enligt föreningens underhållsplan. Föreningen har 44 platser i gemensamt parkeringshus, separat kö till platserna i parkeringshuset. På innergården mellan husen finns planteringar av träd och buskar samt gräsmatta och trädgårdsbänkar. Lägenhetsinnehavaren har inte eget el-abonnemang utan köper elen från föreningen till ett lågt självkostnadspris. Kostnaden för lägenhetens förbrukning av el, varm- och kallvatten faktureras (särredovisad) på månadsfakturan som också innehåller avgiften för bredband och TV. Sophantering: I diskbänksskåpet finns källsorteringskärl. Utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. I kvarteret finns även ett miljörum för källsortering med olika fraktioner. Om området: Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flera förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Kommunikation: Gångavstånd till Jakobsbergs pendeltågsstation med restid till Stockholms city på ca 20 minuter, turtätheten i högtrafik är 7,5 minuter. Det finns också ett stort antal busslinjer till omkringliggande områden, bland annat Kista, Sollentuna, Vällingby och Danderyd. Nattrafik med buss till/från Stockholm city. Närservice: I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud med klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger och caféer med uteserveringar om sommaren. Det finns även ett bibliotek och på torget finns både blomster- och frukt/grönsaksstånd.

   Föreningens hemsida

   https://www.brfvaderkvarnen.net/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Frihetsvägen 2B, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr

   Månadsavgift: 2 934 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-12

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder