Budgivning pågår

Frihetsvägen 2B, Järfälla

Aktuellt bud

2 150 000 kr

Utgångspris 2 195 000 kr

Budgivare 1 01/10 kl: 15:46 - 2 150 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Frihetsvägen 2B - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

46m2

Våning

2 av 5 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Avgift

2 934 kr/mån

I avgiften ingår värme samt kallvatten. Varmvatten tillkommer enligt individuell mätning. För Telifa fiber bredband 100Mbit samt 20 Tv kanaler tillkommer 220kr/mån.

Utgångspris

2 195 000 kr

47 717 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkommen till Frihetsvägen 2B! Här finner du en välplanerad 2:a på 46 kvm. Lägenheten har genomgående vita kulörer som ger dig möjligheten att inreda den efter eget tycke och smak. Intill den öppna hallen finns badrummet som är helkaklat samt har kombinerat tvätt- och torkmaskin. Stort sovrum med garderober och plats för det mesta. Kök med vita skåpluckor, mörk bänkskiva och fräscht kakel som tillsammans ger köket känslan av lyx. Inte nog med det så har köket gott om arbetsyta samt god förvaring. Öppen planlösning mot allrummet där du rymmer både matbord för 4 personer, soffa, tv-bänk och annat möblemang. Via allrummet tar du dig även ut på balkongen där det finns gott om plats för möbler. Bostaden är belägen i ett lugnt område med närhet till busshållplats samt Jakobsbergs pendeltågs- och busstation. I Jakobsbergs Centrum finner du ett varierande utbud av butiker, restauranger och service. För dig som kräver lite mer så tar du dig på ca 20 minuter till Stockholm C med pendeltåget och med buss kommer du snabbt till Barkarby handelsplats som har ett brett utbud av butiker. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Välkomnande och rymlig hall med garderob samt plats för skoställ och klädhängare. Badrum Mycket fräscht badrum med mörkt klinker och ljust kakel som ger badrummet ett djup. Här finns tvättmaskin med torkegenskaper samt bänkyta som gör tvättdagen lite enklare. Utöver det finns skåp, WC, dusch, kommod och spegelskåp. Kök Snyggt kök som precis som badrummet har mörka detaljer i form av bänkskiva, ugn, spishäll och mikro. Ljust kakel och vita skåpluckor, gott om arbetsytor samt förvaring. Vardagsrum Öppen planlösning mot köket. De stora fönstren från balkongen ger ett härligt ljusinsläpp till lägenheten. I vardagsrummet rymmer du det mesta. Matbord för 4-6 personer, soffa, soffbord, TV och TV-bänk. Rummet är helt enkelt lätt att inreda och ger en trivsam känsla, Sovrum Stort sovrum med plats för allt. Här har du redan inbyggda spegelgarderober som ger gott om klädförvaring.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Bilplats

  62 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,977%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-12

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Väderkvarnen i Söderdalen

  Lägenhetsnummer:

  1102

  Antal lägenheter:

  75

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Kvarteret Väderkvarnen består av ett vinkelhus i fem till sex våningar och ett punkthus i fyra våningar. Sammanlagt ryms 75 lägenheter om 1 - 5 rok fördelade på fyra trapphus. Husen har putsade fasaderi jordfärger mot gatan och en varm gul nyans mot gården. Hiss går från källarplan till översta våningen. Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum. Alla lägenheter har ett källarförråd med access från respektive trapphus. I anslutning till varje trapphus fi nns även cykelförråd i källarplan samt förråd för barnvagnar och rullstolar i entréplan. Cykelparkering fi nns även utomhus på gården. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som används för föreningens sammanträden. Den kan också användas för andra möten för olika arbetsgrupper. Föreningens lokal hyrs av en frisörsalong.  Gjorda renoveringar:

  Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget underhåll planerat inom de närmaste fern till tio åren.. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll är i enlighet med ekonomisk plan beräknad till ett årligt belopp motsvarande 30 kr/m2 boarea och lokalarea för föreningens hus. Detta ska i enlighet med föreningens stadgar ske senast från och med det verksamhetsar som infaller närmast efter det slutfinansiering för föreningens fastighet har skett.  Gårdsplan:

  På gården mellan husen har det planterar vi växter som har kvaliteter året om i form av tidiga vårlökar, vintergröna häckar, blommande perenner och träd med blomning och höstfärg.  Annat:

  Föreningen har tagit beslut om att en gemensam upphandling av el skall påbörjas, vilket innebär att lägenhetsinnehavaren inte behöver ha ett eget el-abonnemang. Kostnaden för lägenhetens förbrukning och för lägenhetens andel av föreningens elnätskostnad kommer att faktureras (särredovisad) på månadsfakturan. Lokaler: I gatuplan finns en kommersiell butiks-/kontorslokal. Sophantering: I diskbänksskåpet fi nns källsorteringskärl. Utomhus fi nns djupbehållare för hushållssopor. I kvarteret fi nns även ett miljörum för källsortering med olika fraktioner. Om området: Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Kommunikation: Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City. Närservice: I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor