Objektbild

Gripengatan 9, JÄRFÄLLA

Ljus och stilren tvåa på Gripengatan 9

Pris:

2 750 000 kr

Månadsavgift 3 112 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 5 av 5 , hiss finns

Byggår: 2015

Boarea: 57 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

# Bastu med SPA-avdelning som föreningen erbjuder kostnadsfritt. Bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet. # GYM som föreningens medlemmar har tillgång till. Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 57 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Högsta bud

2 600 000 kr

Månadsavgift 3 112 kr

Budgivning pågår

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 60

  jony.eliyo@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den stora och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv.

   Kök

   Det stilrena och moderna köket har mycket att tycka om, exempelvis generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och ljusa väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet och stilrent rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor.

   Sovrum

   Ett inbjudande och charmigt sovrum med fönster åt väderstreck. Sovrummet ramas in av parkettgolv och ljusa väggar. Rummet nås från vardagsrummet och har plats för dubbelsäng samt platsbyggda garderober.

   Badrum

   Stort och påkostat badrum med golvvärme, toalett, duschhörna, kommod, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Balkong

   Stor balkong med utsikt över innergården.

   Bostad

   Boarea

   57m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   5 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   00552

   Andel i föreningen

   0,86767%

   Andel av årsavgift

   1,03232%

   TV och internet

   bredband 1000/1000 från Bahnhof ingår i avgiften. Hastigheten gäller inte vid trådlös uppkoppling; utan bara från nätverksuttag. Som nyinflyttad eller vid problem, kontakta Bahnhof supportnummer på www.bahnhof.se för att säkerställa att tjänsten fungerar TV och telefoni ingår inte, varje medlem får teckna avtal med en eller flera leverantörer,

   Byggnad

   Byggår

   2015

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2017-05-16
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 7401 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme och värmepump-frånluft

   Ventilation

   F med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Svea Ett

   Föreningens organisationsnummer

   769626-1689

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Övrigt om föreningen

   Föreningen har bl a ett eget gym för sina medlemmar som är utrustat med alla maskiner, vikter och redskap som behövs för ett komplett träningspass. Bland annat finns löpband, crosstrainers, motionscykel, roddmaskin, kettlebells, styrkebänk, yogamatta, fitnessbollar, ribbstolar och TRX-band. Gymmet når du både från gatan och trapphuset. I entrén finns dusch, wc och skåp. I föreningen finns även en egen bastuavdelning och ett hobbyrum med utrymme för grovtvätt. Priser förråd: 3,2m2: 3600kr/år, 4,4m2: 4200kr/år, 4,8m2: 4200kr/år, 7,2m2: 7200kr/år. Motsvarar: 2-8: 300kr/mån, 9-14: 350kr/mån, 15: 600kr/mån, 16-26: 300kr/mån. Varje lägenhet får max hyra ett förråd (3,2-7,2m2). Pris MC-plats: 350 kr/månad.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   71 st

   Antal lokaler

   4 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Brf Svea Ett är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 71 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt, det finns även 4 hyresrättslokaler. En överlåtelseavgift betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut. Föreningen har 4 affärslokaler som hyrs ut: - Sushi-servering - Skrädderi - Frisör - Bilskola Antal: Medlemmar/lägenheter: 71 Antal p-platser i huset: 66 Bredband/Tv/Telefoni via Z-Market (tidigare Q-Market), som ansluter till ett 15-tal operatörer. Frånluftsvärme tas om hand i värmeväxlare och återgår till radiatoruppvärmning. Föreningen har en innergård med pergola som vi delar med Brf Svea Två. Även ett kameraövervakat garage med p-platser och förråd. Det som ingår i avgiften för bostadsrätten är: – avgift för bostadsrätten – värme och kallvatten – trappstädning – rätten att använda återvinningsrum/soprum enl. anslagna bestämmelser - Vill du veta mer om föreningen? klicka in dig på föreningens hemsida http://www.sveaett.se/

   Föreningens ekonomi

   Avgiftshöjning/sänkning: Styrelsen har beslutat att föreslå stämman (15 nov) att alla avgifter för bostadsrätt skall sänkas med 100 kr. Sänkning föreslås träda i kraft 1/7 2019.

   Parkering

   P-plats 1-20 (med litet förråd) 1000 kr/månad. P-plats 21-66 (utan förråd) kostar 850 kr/månad, Handikapplatser som hyrs ut som vanliga p-platser: Förhöjd avgift och kort uppsägningstid. I mån av plats hyr vi även ut platser till icke medlemmar i föreningen. Priser för externa är 1250 kr resp 1000 kr (med eller utan förråd). För kö information: http://www.sveaett.se/?page_id=1113

   Föreningens hemsida

   http://www.sveaett.se/

   Barkarbystaden

   Allmänt om området

   En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

   Kommunikation

   Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är beräknad att vara klar 2024.

   Tjänster i området

   När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett väldigt brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gripengatan 9, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 750 000 kr

   Månadsavgift: 3 112 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-04

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Driftkostnad: 270 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Vatten & avlopp: 65 kr/månad

   Försäkring: 105 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder