Objektbild

Hammarvägen 55, JÄRFÄLLA

Öppen och stilren tvårumslägenhet med centralt, lugnt och familjevänligt läge

Pris:

1 600 000 kr

Månadsavgift 3 454 kr/mån Inklusive värme, kall- och varmvatten, grundutbud via ComHem, källarförråd samt bostadsrättstillägg

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 45,7 m2

Accepterat pris! Välkommen till denna lägenhet vars raka och genomtänkta linjer passar dig som alltid drömt om att bo stilrent. En yteffektiv tvåa i fint skick som bland annat erbjuder fräscha ytskikt och bra planlösning.   Denna tvåa består av hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. I det sociala, välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är stilrent, fräscht och modernt med vita skåpluckor. I det stambytta, fräscha och funktionella badrummet finns toalett, dusch med duschvägg, handfat med kommod, tvättmaskin och spotlights. Sovrummet är stort, mysigt och inbjudande samt snygga garderober. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsberg station och Jakobsbergs centrum ett stenkast från lägenheten. Stockholm Quality Outlet, IKEA och ICA Maxi ligger en cykeltur bort. Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Kista galleria finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Läs mer

Pris

1 600 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniel Temiz

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0702-08 49 76

  daniel.temiz@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Hammarvägen 55 till dig.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och ljust golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – goda avhängningsmöjligheter, hatthylla, klädhängare och gott om plats för jackor och skor.

    Kök

    Det stilrenavköket har mycket att tycka om, exempelvis vita skåpsluckor. Rummets ljusa golv och ljusa väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett välplanerat, öppet och lättmöblerat rum med ljust golv och målade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp.

    Sovrum

    Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort, inbjudande och harmoniskt rum med ljust golv och ljusa väggar. Rummet har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Förvaring via inbyggda garderober.

    Badrum

    Fräscht, stort och smakfullt badrum med toalett, handfat, tvättmaskin och handdukstork. Här ligger ljusgrått klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

    Bostad

    Boarea

    45,7m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

    Våning

    1 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    55-1104/1001

    Andel i föreningen

    1,21%

    Andel av årsavgift

    1,21%

    TV och internet

    Fiber

    Övriga utrymmen

    Det finns källarförråd och tvättstuga.

    Byggnad

    Byggår

    1960

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme och värmepump-frånluft

    Fönster

    3-glas

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Lansen

    Föreningens organisationsnummer

    713200-0543

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Spekulanter på detta objekt uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningen för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    57 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1960

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Välkommen till Brf Lansen som består av 57 st bostadslägenheter, 1 lokal samt 10 garage och 36 parkeringsplatser. Adresserna är Hammarvägen 53-55 och byggår 1960. Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel har utförts av föreningens styrelse med hjälp av frivilliga medlemmar. Styrelsen sköter överlåtelser och pantsättning av lägenheter.

    Föreningens ekonomi

    Föreningen tar ut avgifter för att lägga in telefonnummer i porttelefonen 400 kr (betalas av köparen).

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Information om BRF Lansens fastighet. - plåtfasad med tilläggsisolering och nya fönster år 1988 - ansluten till fjärrvärmenätet december 1992 - sommaren 2003 lades ny dränering runt fastigheten, ny spillvattenledning samt ny asfalt på gård och gångvägar - sopnedkast i trapphusen för hushållssopor - separat sophus med mindre containrar för övrig sopsortering - föreningen har även uppsamling och borttransport av elektronikavfall (gäller inte vitvaror). - kompost för trädgårdsavfall, blommor m.m. - på bottenplanet finns två tvättstugor som totalrenoverats hösten 2002 - porttelefon med RCO-system installerad hösten 2011. - hissarna har kompletterats med nödtelefon och IR-system för kallning och automatisk dörröppning - entrédörrarna mot öster kan automatiskt öppnas med IR-sändare. IR- systemet är avsett för rörelsehindrade och/eller äldre personer. Dörrarna är från insidan försedda med s.k. armbågskontakt och öppnas automatiskt med RCO-tags från utsidan - komplettering av utomhusbelysningen har gjorts med bl.a. strålkastare med rörelsedetektorer vid parkeringarna - källarlokalernas dörrar är utrustade med låscylindrar i rostfritt stål och brytskydd. Källartrapporna har försetts med gallergrindar och hissarna styrs med nyckel till källarplanet. - fastigheten är ansluten till Comhem med möjlighet att på egen bekostnad få ett stort utbud av tv-kanaler samt bredband och telefoni. - samtliga elkablar utomhus utbytta sommaren 2003. - trapphuset i port 55 har ommålats upp till plan två i maj 2005. - hissen i port 55 är helt ombyggd i juni 2005. - båda hissarna har fått nya bärlinor november 2009. - i trapphusen har nya energisparande armaturer monterats under juni 2005 - skärmtak utmed östra fasaden som skydd över portar och garage, klart i januari 2007. - energisparande armaturer över östra sidans entréer - fastighetens ventilation är ombyggd vintern 2008-2009 - speglar har monterats för säkrare trafik på gården - fastighetens yttertak av plåt har isolerats och belagts med Trebolit under sommaren 2010. - ny värmeväxel installerad sommaren 2011. - nya Led-armaturer har monterats utomhus hösten 2012. - gemensam el installerad oktober 2013. - nya lysrörsarmaturer med rörelsedetektorer installerade i källaren under våren 2015. - Under våren 2016 har fastigheten genomgått en stamrenovering (avlopp, tappvattenledningar och total renovering av alla badrum). - Uppgradering till 3-fasel fram till lägenhetens säkringsskåp. - Utomhusbelysning med rörelsedetektorer för tryggare miljö. - Automatisk öppning av hissar och entrédörrar har installerats. - Gemensamt elabonnemang för föreningens alla medlemmar, vilket ger en lägre kostnad för den enskilde medlemmen jämfört med tidigare. - Fiber indraget i fastigheten. Kommande renoveringar: - Styrelsen ska börja titta på att installera solceller på fastighetens tak. Även återvinningen av överskottsvärme ska effektiviseras.

    Parkering

    P-plats går att hyra av föreningen med el för 163 kr/mån eller utan el för 100 kr/mån, samt garage för 476 kr/mån. Sep. kö och lång väntetid för garageplats.

    Jakobsberg

    Allmänt om området

    Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

    Kommunikation

    Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

    Tjänster i området

    Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Hammarvägen 55, JÄRFÄLLA

    Kommun: Järfälla

    Område: Jakobsberg

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 600 000 kr

    Månadsavgift: 3 454 kr/mån Inklusive värme, kall- och varmvatten, grundutbud via ComHem, källarförråd samt bostadsrättstillägg

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-04-23

    Pantsättningsavgift: 800 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr

    Driftkostnad: 225 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 120 kr/månad

    Försäkring: 105 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Järfälla

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

    Läs mer

    Bobutiken i Järfälla

    Hitta din mäklare i Järfälla

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder