Objektbild

Hättkvarnsgatan 7, Järfälla

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 3 159 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns

Byggår: 2015-2017

Boarea: 53 m2

Kontakta mäklaren för en visning! Varmt välkomna till en av de större och hemtrevliga 2:orna om 53 kvm i fina Jakobsberg, Söderdalen. I den här lägenheten i toppskick är det lätt att trivas. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stilrena, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och en bardisk. Stilrent, lättmöblerat och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp och fina ljusmålade väggar. Härifrån nås även den mycket rimliga balkongen. Till vänster om entrén finner du det helkaklade badrummet med WC, kommod, tvättmaskin med torkegenskaper samt dusch. Sovrummet är stort och rymligt med gott om förvaring tack vare en garderobsvägg med spegel. I området finner du det mesta, pendeltågs- och busstation finner ni en kort promenad bort. Det finns även en busshållplats bara några meter bort. Med pendeltåget tar du dig enkelt till Stockholm C och med bussen till Barkarby handelsplats som har ett stort utbud av både butiker och restauranger. I Jakobsberg centrum finner ni allt ni kan tänkas behövas, matvaruhandel, butiker och restauranger. För dig som också kräver lite natur så finns även det. Tack vare ett nät av cykel- och gångvägar binds Järfälla kommun samman. Både badplats och friluftsområden så som Görväln och Ängsjö exempelvis finns en cykeltur bort. För dig som på fritiden gillar att träna finns gym som Sats, Friskis & Svettis samt badhus i närheten av centrum. Välkomna att trivas!

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Månadsavgift 3 159 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 07/10 kl: 13:15 2 000 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Romeo Amsieh

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-86 58 93

  romeo.amsieh@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Hättkvarnsgatan 7 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Bostad

    Boarea

    53m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

    Våning

    2 av 4 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    7/41202

    Andel i föreningen

    0,6938%

    Andel av årsavgift

    0,6938%

    TV och internet

    TV pkt Medium ingår från Telia, 1 TV box ska finnas i lägenheten. IP-telefoni och bredband (fiber) via Telia fast kostnad 220 kr/månad

    Byggnad

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2020-04-01
    Energiklass:
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 11714 kWh/m2 och år

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Vindmöllan

    Föreningens organisationsnummer

    769630-6708

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    126 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2015-2017

    Byggår kommentar

    Inflytt januari 2017

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Vindmöllan innefattar totalt 126 bostäder varav de flesta får balkong eller uteplats. Storleken på bostäderna är 1 – 5 rok om 32 – 110 kvm fördelade på 5 trapphus. AIX Arkitekter har ritat husen som får fasader i en mix av mörkt tegel samt vit puts. Hiss går från källarplan till översta våningen.

    Gemensamma utrymmen

    Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården.

    Gårdsplats

    Gård På den privata innergården finns planteringsytor, träd, belysning och sittgrupper för föreningens medlemmar.

    Parkering

    62 Garageplatser. Kostnad 800kr/mån

    Föreningens hemsida

    http://brfvindmollan.se

    Jakobsberg

    Allmänt om området

    Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

    Kommunikation

    Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

    Tjänster i området

    Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Hättkvarnsgatan 7, Järfälla

    Kommun: Järfälla

    Område: Jakobsberg

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 995 000 kr

    Månadsavgift: 3 159 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-08-30

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr

    Driftkostnad: 175 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 100 kr/månad

    Vatten & avlopp: 75 kr/månad

    Karta & område

    Järfälla

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

    Läs mer

    Bobutiken i Järfälla

    Hitta din mäklare i Järfälla

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder