Objektbild

Herculesgatan 4, Järfälla

Ljus och stilren trea på Herculesgatan 4

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 745 kr/mån inkl kallvatten, värme och bredband 1000/1000

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 6 , hiss finns

Byggår: 2015

Boarea: 80 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa trea om 80 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det stilrena, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-620160

  jony.eliyo@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den stora och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla och platsbyggda garderober för gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stilrena och moderna köket har mycket att tycka om, exempelvis påkostade material såsom generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och ljusa väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet, lättmöblerat och stilrent rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor.

   Sovrum 1

   Ett charmigt sovrum som ramas in av parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har plats för dubbelsäng samt platsbyggda garderober.

   Sovrum 2

   Ett ljust och charmigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Badrum

   Stort och påkostat badrum med golvvärme, toalett, duschhörna, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Balkong

   Stor balkong med utsikt över innergården.

   Bostad

   Boarea

   80m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   4 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   00743

   Andel i föreningen

   1,41611%

   Andel av årsavgift

   1,41611%

   TV och internet

   Brf Svea Två har kollektivt bredband (ingår i avgift) till samtliga i boendet med hastigheten 1000/1000 Mbit/s från Bahnhof. TV/Telefoni (ingår ej i avgift) och tecknas av medlemmen själv via Avtal med Bahnhof eller web-portal www.bredbandsval.se

   Byggnad

   Byggår

   2015

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-01-10
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 4868 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   F med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Svea Två

   Föreningens organisationsnummer

   769627-7446

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   85 st

   Antal lokaler

   5 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Svea Två, Föreningen är en äkta förening som består av 85 st bostadsrätter och 5 st hyresrättslokaler. Frånluftsvärme tas om hand i värmeväxlare och återgår till radiatoruppvärmning. Bredband/Tv/Telefoni via Avtal med Svensk Infrastruktur för operatörsoberoende tjänst. Vi har en innergård med pergola som vi delar med Bostadsrättsföreningen Svea Ett. Vi har ett kameraövervakat garage med 40 st p-platser och 12 st förråd. Inga avgiftsfria P-platser finns på angränsade gator. Kommunen har inte boendeparkering. Vi har bilpool (inte gratis) i huset. Barnvagns- och cykelförråd finns i/bredvid trappuppgång. Gratisuthyrning av våra 2 st cyklar från vår cykelpool är dock inte aktivt. Vi har GYM med motionsredskap. Vi har Bastu med SPA-avdelning (bokas elektroniskt). Vi har Grovtvättrum (bokas elektroniskt). Föreningen har även en grill som får lånas genom styrelsen. På innergården finns även boulebana, lekplats och en klättervägg. Till varje lägenhet hör en lägenhetspärm, initialt 3 dörrnycklar och två nyckelbrickor till SPA/GYM. Om man hyr p-plats/förråd tecknar man kontrakt och får nycklar/fjärröppnare. 12 förråd finns att hyra. Barnvagns- cykelförråd finns i/bredvid trappuppgång. Gym med motionsredskap, bastu/Spa avdelning, grovtvättstuga (bokas elektroniskt) samt hobbyrum.

   Parkering

   Vi har ett kameraövervakat garage med 40 st p-platser varav 8st är elbilsplatser. Samma gemensamma kösystem för bägge. 790 kr/mån för platsen, elkostnaden betalas direkt till Autocharge som tillhandahåller all service och support. I dagsläget ca 20 i kön (2020-06-02). Det finns även samarbete med grannföreningen som brukar kunna erbjuda platser.

   Föreningens hemsida

   https://sveatva.se/

   Barkarbystaden

   Allmänt om området

   En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

   Kommunikation

   Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är beräknad att vara klar 2024.

   Tjänster i området

   När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Herculesgatan 4, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 745 kr/mån inkl kallvatten, värme och bredband 1000/1000

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-20

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder