Karlslundsvägen 18, Järfälla

3 900 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Karlslundsvägen 18 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

94m2

Areauppgifter enligt ekonomisk plan

Våning

3 av 7 (Våningsplan 3 av 7. ) , Hiss finns

Rum

4 rok

Område

Barkarbystaden

Avgift

5 269 kr/mån

Accepterat pris

3 900 000 kr

41 489 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Modern och spektakulär lägenhet med en spännande planlösning mitt i Barkarbystaden. Här finns en lägenhet för er som söker det "lilla extra" eller vad sägs om fönster i tre väderstreck och två balkonger? Utöver det så disponeras lägenheten med en hall med goda avhängningsmöjligheter i form av garderob och hatthylla. I anslutning till hallen finns ett praktiskt förråd/klädkammare. Vidare in så ligger lägenhetens första sovrum utav tre, här ryms säng och skrivbord. Vidare huserar lägenhetens två badrum, båda med dusch och wc samt att det större badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Därefter följer ett kök och vardagsrum med ett enormt ljusinsläpp och två balkonger. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mängder av umgängesytor för den stora barnfamiljen eller för många gäster. I anslutning till vardagsrumsdelen finns ytterligare två bra sovrum där båda har plats för dubbelsäng Här bor ni med ett perfekt läge i Barkarbystaden med närhet till både affärer och kommunikationer. Vad gäller skola och förskola så finns skolan precis utanför husknuten och förskolan ligger i samma förening. Endast tre kvarter bort är det planerat för en av två uppgångar till den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden. Lägenheten säljs på ritning och kan därför inte visas.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Kim Kyllönen

  Fastighetsmäklare /Nyproduktionsansvarig

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Välkomnande hall med 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Garderob och hatthylla. Säkerhetsdörr. Sovrum 1 Rymligt och bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Garderob. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Badrum Helkaklat badrum.. Här finns duschvägg, wc, kommod med handfat, spegelskåp, tvättbänkskiva samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. WC/dusch Helkaklad wc/dusch. Dusch, wc och handfat. Kök Kök från Marbodal med gott om förvaring och bra arbetsytor. Fullutrustat kök med helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadshäll induktion, inbyggnadsugn, micro, dubbel ho samt en spisfläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens utom fläkten som kommer från Franke. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrum Suveränt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck och dessutom två balkonger. I en öppen- och social planlösning med köket kommer förmodligen denna del av den här bostaden att bli en självklar samlingsplats för alla. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum 2 Det här är det största av de tre sovrummen med plats för dubbelsäng och en hel vägg med garderober och linneskåp. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum 3 Ett härligt sovrum med fönster i två väderstreck. Plats för dubbelsäng. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar.

  Övriga utrymmen

  Källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12 Cykelrumi trapphus 8, 9 och 12 Barnvagnsrum i samtliga trapphus

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Balkong, läge väster. Uteplats 2: Balkong, läge öster.

  Bilplats

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  522 kr/månad

  Elkostnad:

  307 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  215 kr/månad

  Total driftkostnad:

  522 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,6029%

  Andel av årsavgift:

  0,6589%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  1-1303.

  Antal lägenheter:

  212

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Överlåtelse av bostadsrätt skall av ny bostadsrättshavare (köparen) uttagas överlåtelseavgift med belopp motsvarande 2,5 % av prisbasbelopp enligt socialförsäkringsbalken (2010:110). För arbete vid pantsättning av bostadsrätt skall av bostadsrättshavare uttagas pantsättningsavgift med 1,0 % av prisbasbeloppet. Eventuell överlåtelseavgift (ca 1150 kr) samt pantsättningsavgift (ca 445 kr) får tas ut av föreningen. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.  TV/Internet:

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.  Parkering:

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.  Annat:

  Övriga utrymmen: Källsorteringsrum Cykelrum Barnvagnsrum


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor