Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Karlslundsvägen 18, Järfälla

Pris:

3 900 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 5 269 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 4 rok

Våning: 3 av 7  (Våningsplan 3 av 7. ) , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 94 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Modern och spektakulär lägenhet med en spännande planlösning mitt i Barkarbystaden. Här finns en lägenhet för er som söker det "lilla extra" eller vad sägs om fönster i tre väderstreck och två balkonger? Utöver det så disponeras lägenheten med en hall med goda avhängningsmöjligheter i form av garderob och hatthylla. I anslutning till hallen finns ett praktiskt förråd/klädkammare. Vidare in så ligger lägenhetens första sovrum utav tre, här ryms säng och skrivbord. Vidare huserar lägenhetens två badrum, båda med dusch och wc samt att det större badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Därefter följer ett kök och vardagsrum med ett enormt ljusinsläpp och två balkonger. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mängder av umgängesytor för den stora barnfamiljen eller för många gäster. I anslutning till vardagsrumsdelen finns ytterligare två bra sovrum där båda har plats för dubbelsäng Här bor ni med ett perfekt läge i Barkarbystaden med närhet till både affärer och kommunikationer. Vad gäller skola och förskola så finns skolan precis utanför husknuten och förskolan ligger i samma förening. Endast tre kvarter bort är det planerat för en av två uppgångar till den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden. Lägenheten säljs på ritning och kan därför inte visas.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-47 35 96

  ender.karaman@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Kim Kyllönen

  Fastighetsmäklare / Koordinator

  Mobil: 0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Välkomnande hall med 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Garderob och hatthylla. Säkerhetsdörr. Sovrum 1 Rymligt och bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Garderob. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Badrum Helkaklat badrum.. Här finns duschvägg, wc, kommod med handfat, spegelskåp, tvättbänkskiva samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. WC/dusch Helkaklad wc/dusch. Dusch, wc och handfat. Kök Kök från Marbodal med gott om förvaring och bra arbetsytor. Fullutrustat kök med helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadshäll induktion, inbyggnadsugn, micro, dubbel ho samt en spisfläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens utom fläkten som kommer från Franke. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrum Suveränt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck och dessutom två balkonger. I en öppen- och social planlösning med köket kommer förmodligen denna del av den här bostaden att bli en självklar samlingsplats för alla. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum 2 Det här är det största av de tre sovrummen med plats för dubbelsäng och en hel vägg med garderober och linneskåp. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum 3 Ett härligt sovrum med fönster i två väderstreck. Plats för dubbelsäng. 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar.

   Uteplats/Balkong

   Uteplats 1: Balkong, läge väster. Uteplats 2: Balkong, läge öster.

   Bostad

   Boarea

   94m2 (Areauppgifter enligt ekonomisk plan)

   Våning

   3 av 7  (Våningsplan 3 av 7. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1-1303.

   Andel i föreningen

   0,6029%

   Andel av årsavgift

   0,6589%

   TV och internet

   TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

   Övriga utrymmen

   Källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12 Cykelrumi trapphus 8, 9 och 12 Barnvagnsrum i samtliga trapphus

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Barkarby Metropol

   Föreningens organisationsnummer

   769630-9405

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   212 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Överlåtelse av bostadsrätt skall av ny bostadsrättshavare (köparen) uttagas överlåtelseavgift med belopp motsvarande 2,5 % av prisbasbelopp enligt socialförsäkringsbalken (2010:110). För arbete vid pantsättning av bostadsrätt skall av bostadsrättshavare uttagas pantsättningsavgift med 1,0 % av prisbasbeloppet. Eventuell överlåtelseavgift (ca 1150 kr) samt pantsättningsavgift (ca 445 kr) får tas ut av föreningen. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.

   Parkering

   105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Karlslundsvägen 18, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Församling: Järfälla

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 900 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 5 269 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 522 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 307 kr/månad

   Vatten & avlopp: 215 kr/månad

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder