Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kopparvägen 21, JÄRFÄLLA

Ljus och exklusiv femma med inglasad balkong och sjöutsikt!

Pris:

3 095 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 280 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, tvättstuga, förråd, trappstädning. Obl tillägg om 1117 kronor avser bränsle.

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 5 rok

Boarea: 107,2 m2

Välkommen till denna lägenhet som passar perfekt för dig som vill bo exklusivt. En rymlig femma i fint skick som bland annat erbjuder öppen spis, vackert ljusinsläpp och bra planlösning.   Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är den fantastiska utsikten mot Mälaren och den öppna spisen. Samt det stilrena och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är charmigt, lättmöblerat och öppet med fint ljusinsläpp samt har spotlights i taket, öppen spis och vacker utsikt. I anslutning till köket och vardagsrummet ligger den stora matplatsen med rum för stora sällskap. Det finns även gott med utrymme för förvaring i garderober längs korridoren, samt ett extra rum som kan användas som gym, arbetsrum, klädkammare eller förråd. Att ha tillgång till utevistelse med vacker sjöutsikt från lägenheten är något som många drömmer om. I den här femman finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall och plats för soffgrupp. Många renoveringar gjorda mellan 2011-2016. Bland annat spotlights i taket i kök, vardagsrum och främre hallen. Nydragen el i flera rum. Hallen, sovrum 1 och 3 samt vardagsrummet målades om år 2017. Nytt parkettgolv har lagts i 3 av rummen år 2020. Lägenheten är belägen i en stabil förening med låg belåningsgrad per kvadratmeter samt gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar.

Läs mer

Pris

3 095 000 kr

Månadsavgift 5 280 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 19/10 kl: 17:10 2 900 000 kr

1 12/10 kl: 16:08 2 820 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ramin Mirzazadeh

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-42 52 93

  ramin.mirzazadeh@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-620160

  jony.eliyo@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Främre hall

   Svart klinkergolv, tapet och vit träpanel, spotlights i taket samt säkerhetsdörr. Dörr till gäst-WC och klädkammare.

   Bortre hall/korridor

   Parkettgolv lagt år 2016, vitmålade väggar år 2017. Garderober längst bortre delen av väggen.

   Kök

   Ett stilrent och fräscht kök med kyl, frys, ugn, fläkt och diskmaskin, vita högblanka skåpluckor och plats för matbord och stolar. Parkettgolvet är lagt 2016. Spotlights i taket samt en betongbänkskiva och mosaik ovanför arbetsbänken.

   Matsal/Sovrum

   Mellan vardagsrummet och köket hittar du ett stort och ljust matrum med parkettgolv och vita väggar/vit träpanel. Rummet har också vacker utsikt, fint ljusinsläpp med sjöutsikt från fönster och gott om plats för matbord och stolar. Renoverat år 2016.

   Vardagsrum

   Ett charmigt, lättmöblerat och öppet rum med fint ljusinsläpp, fungerande öppen spis med stengolv och vacker utsikt mot Mälaren.

   Balkong 1

   I vardagsrummet finner du en stor och inglasad balkong med trätrall och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot vattnet. Parkettgolv, vitmålade väggar år 2016 samt spotlights i taket.

   Sovrum 1

   Det första sovrummet är stort och ljust och har vacker utsikt och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 2

   Stort och mysigt rum som erbjuder vacker utsikt och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 3

   Ljust sovrum med vitmålade väggar och nylagt parkettgolv år 2020.

   Gym/Arbetsrum/Förråd

   Detta rum kan användas som till exempel gym, arbetsrum, förråd eller klädkammare. Bra möjlighet för förvaring.

   Gäst-WC

   Målade väggar med fondvägg, betonggolv lagt över det gamla klinkergolvet. Renoverades år 2016.

   Badrum

   Brunt klinkergolv, delvis kaklade väggar och delvis målade väggar och tak. WC, handfat och badkar.

   Bostad

   Boarea

   107,2m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   6 av 0 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   3859-00061

   Andel i föreningen

   1,07345%

   Andel av årsavgift

   1,07342%

   Övrigt

   Föreningen vill att man gör om golvbrunnen i badrummet då den inte är godkänd enligt dagens standard. Bostadsrättsföreningen står för en del av renoveringen som ett bidrag till den som vill göra om badrummet.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kopparvinkeln

   Föreningens organisationsnummer

   713200-0444

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   141 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Välkommen till Brf Kopparvinkeln som byggdes 1960 med adress Kopparvägen 17 - 25 och består av 141 st lägenheter, en lokal med hyresrätt samt 28 garageplatser. Brf Kopparvinkeln är det första kvarteret på Kopparvägen, 2 minuter från centrum och pendeltågstation. Det finns samlingslokal, gemensamhetsutrymmen med bl.a. pingisrum och vindsförråd. Tvättstuga och torkrum finns i källarplan (mellan port 23-25 samt port 19-21). Lekplats i trafikskyddad miljö utanför dörren. Parkeringsplats. Man köper ett parkeringskort och sedan betalar man 100 kr/mån.

   Föreningens ekonomi

   Belåningsgrad per kvm 2017/18: 1 495kr

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Alla spekulanter uppmanas att kontakta föreningen avseende ev. kommande reparationer och avgiftsförändringar. Renoveringar som har utförts 1990-2017: - fasad - balkongpartier - fönster - hissar - ventilation - relining av avloppsledningar - bredband - ny utrustning i tvättstugor och torkrum - målning trapphus och entréer - ny isolering på vind - renovering av piskbalkonger samt balkongdörr - Installation av bergvärme

   Gemensamma utrymmen

   Det finns pingisrum, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

   Kallhäll

   Allmänt om området

   Denna del av Järfälla utgörs i största del av flerbostadshus samt småhus, många med närhet till Mälarens strand. Vid Mälaren finns ett bra utbud av badplatser samt båtklubbar och Görvälns naturreservat bjuder på grönska och strövarområden. Fotboll, tennis och simning är bara några av de aktiviteter som finns tillgängliga för de som är intresserade av hälsa och idrott. Området har dessutom ett flertal skolor samt förskolor och i centrum finns handel, restauranger och service. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

   Kommunikation

   Från Centrum går pendeltågen som tar dig in till Stockholm Central på endast 23 minuter. Här finns även flera busslinjer och Mälarbanan som går genom hela kommunen.

   Tjänster i området

   I Kallhäll Centrum finns ett flertal butiker och restauranger och Folkets hus stoltserar med biograf och bibliotek. Här finns även tandläkare, vårdcentral samt frisör.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kopparvägen 21, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Kallhäll

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 095 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 280 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, tvättstuga, förråd, trappstädning. Obl tillägg om 1117 kronor avser bränsle.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-28

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 375 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 125 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Övrigt avser internetabonnemang och kabel-tv.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder