Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kopparvägen 57, JÄRFÄLLA

Modern renoverad tvåa på fjärde våningen

Pris:

1 695 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 125 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV.

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 2 rok

Våning: 4 av 8 , hiss finns

Boarea: 60,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På Kopparvägen 57, inte många minuter från pendeltåg och centrum, finner du denna synnerligen trevliga och fräscha tvåa med en oslagbar utsikt från samtliga rum. Lägenheten har en praktisk planlösning som ger en mycket bra kombination mellan sov-, umgänges- och förvaringsytor. Stor klädkammare med gott om förvaring. Redan när du stiger innanför tröskeln, så förstår du att detta är en lägenhet att trivas i. Ta sedan steget in i köket som erbjuder plats för både matlagning och plats för gästerna. Även badrummet är ett synnerligen trevligt kapitel, med kakel och klinker samt duschhörna. Rymligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen. Rymligt sovrum, där du har plats för både dubbelsäng och förvaring. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Romeo Amsieh på 070-486 58 93 för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Romeo Amsieh

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-86 58 93

  romeo.amsieh@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   60,5m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   4 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1402

   Andel i föreningen

   0,31991%

   Andel av årsavgift

   0,31991%

   TV och internet

   Kabel TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. I avgiften ingår ett analogt grundutbud och Digital-tv Small. Bredband Hastighet: 100 Mbit/s. Fast kostnad: 149 kr/mån via Ownit Broadband

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-01-16
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 11757 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Koppartackan

   Föreningens organisationsnummer

   713200-0469

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   304 st

   Antal lokaler

   76 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 74 lokaler med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65. Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, tvättstuga med torkrum och entré- och vindsförråd Stambyte utförd under 2018-2019. Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se

   Föreningens ekonomi

   Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande/Gjorda renoveringar 1991 - Fasaderna renoverades, balkongerna byttes ut och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster. 2000 - Tvättstugor renoverades 2001 - Gjordes en stamrenovering 2004-2005 - Hissar renoverades 2006 - Gick man över till fjärrvärme 2007 - Byte av samtliga fläktar i ventilationssystemet och ett nytt sopsystem för hushållssopor installerades. 2012 - Portkodsystem installerat i alla portar 2018 - Nya hissar 2018-2019 - Stambyte utförd

   Gemensamma utrymmen

   Det finns källar- eller vindsförråd, bastu, samlingslokal, förvaring för barnvagnar, cyklar och pulkor samt tvättstugor. Tvättstugor vid entréplanet i porten. Cykel och barnvagnsrum på våning 1, utgången mot baksidan. Bakom port 65, har föreningen en trevlig relaxavdelning med bastu och duschar. Denna kan man som medlem boka för att disponera efter önskan och behov.

   Gårdsplats

   Koppargläntan är den gröna och fina uteplatsen bakom portarna 55 - 59. Här kan du under sköna och lata sommardagar träffa och trivas med dina grannar, leka med barnen och grilla tillsammans.

   Parkering

   Utomhusparkering: För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor/100 kr i månaden. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00. Garagekö Du kan sätta upp dig i föreningens garagekö genom att lämna en skriftlig begäran i föreningens brevlåda, Kopparvägen 43. Du ska ange ditt lägenhetsnummer, namn och adress. Vi hyr idag ut 31 garage för bilar.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvädesförsäkrad i Trygg hansa. I försäkringen ingår bland annat: Brand Vattenskada Sanering mot skadedjur Rättsskyddsförsäkring

   Föreningens hemsida

   www.brfkoppartackan.se

   Kallhäll

   Allmänt om området

   Denna del av Järfälla utgörs i största del av flerbostadshus samt småhus, många med närhet till Mälarens strand. Vid Mälaren finns ett bra utbud av badplatser samt båtklubbar och Görvälns naturreservat bjuder på grönska och strövarområden. Fotboll, tennis och simning är bara några av de aktiviteter som finns tillgängliga för de som är intresserade av hälsa och idrott. Området har dessutom ett flertal skolor samt förskolor och i centrum finns handel, restauranger och service. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

   Kommunikation

   Från Centrum går pendeltågen som tar dig in till Stockholm Central på endast 23 minuter. Här finns även flera busslinjer och Mälarbanan som går genom hela kommunen.

   Tjänster i området

   I Kallhäll Centrum finns ett flertal butiker och restauranger och Folkets hus stoltserar med biograf och bibliotek. Här finns även tandläkare, vårdcentral samt frisör.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kopparvägen 57, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Kallhäll

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 695 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 125 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-13

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Driftkostnad: 220 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 120 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder