Margaretavägen 15, Järfälla

2 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Margaretavägen 15 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  67m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Jakobsberg

  Avgift

  4 363 kr/mån

  Utgångspris

  2 350 000 kr

  35 075 kr/m2

  Totalrenoverad lägenhet med stambytt badrum och uthyrningsdel.

  Välkomna till denna enormt fint renoverade och fräscha lägenhet med gångavstånd till centrum och pendeltåg i ett lugnt och populärt område omgärdat av grönska. Lägenheten har nyligen totalrenoverats och badrummet är stambytt 2018. Rymligt vardagsrum med utgång till den trevliga balkongen. Badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin. Uthyrningsdel med egen WC och ingång, perfekt för en inneboende eller hemmaboende tonåring. Detta är utan tvekan en lägenhet som måste upplevas för att den ska göras rättvis. Populär förening med mycket låg belåning. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Daniel Eliasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0701-627 387

  daniel.eliasson@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Beskrivning

  Två ingångar till lägenheten med två separata hallar. Båda hallarna har gott om avhängningsmöjligheter och den ena hallen har även tillgång till praktisk garderobsförvaring. Lägenheten lämpar sig därför utmärkt för en inneboende eller hemmavarande barn. Genomgående fina golv i hela lägenheten. Kök Nyligen renoverat kök som bjuder på gott om skåpsförvaring och bänkytor. Matplats som utan problem rymmer 4-6 personer. Köket har följande utrustning: - Spishäll - Ugn - Kyl/frys - Diskmaskin - Fläkt Badrum Totalrenoverat 2018 av föreningen. Kakel och klinker, golvvärme, duschhörna samt tvättmaskin. Sovrum 1 Plats för dubbelsäng samt separat fast garderobsvägg. Ljusa tapetserade väggar. Vardagsrum Luftigt vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Vita målade väggar samt laminatgolv. Utgång till den trevliga balkongen. Sovrum 2 Sovrummet i den separata uthyrningsdelen har även här fint golv samt ljusa tapetserade väggar. Gäst-WC Tapetserade väggar, klinkergolv samt handfat och WC.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1951-53

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Järfällahusen

  Lägenhetsnummer:

  01230

  Antal lägenheter:

  71

  Antal lokaler:

  12

  Allmänt om föreningen:

  Brf Järfällahusen registrerades 1952 och ligger mitt i ett uppskattat låghusområde med naturnära känsla och närhet till centrum. Gångavståndet till Barkarby Outlet och Järvafältet gör att man har tillgång till såväl shopping som natur och bad. Närhet till Jakobsbergs Centrum. Föreningen består av 71 lägenheter och 13 lokaler. Husen byggdes 1951-53 och är flerfamiljehus i 2 och 3 våningar. Adresserna Hammarvägen 28-38 och Margaretavägen 7-17 hör till föreningen. Det finns cykelförråd, tvättstuga, källarförråd och ett matförråd som hör till lägenheten. Det finns kostnadsfri parkering precis utanför husen där boende får parkera i mån av plats. Garage ca. 500kr/mån. Parkering med elstolpe ca. 200 kr/mån. Sedvanlig kö gäller. Trevlig grönskande innegård med lekytor samt en grillplats. På 90-talet genomfördes fasadrenovering. Ombyggnad av ventilationen från självdrag till mekanisk ventilation är färdidställ 2012. Stamspoling skedde sommaren 2011. Stambytt 2018.Garageportarna skall renoveras framöver. Kabel-tv via Comhern. Basutbud ingår. Kostnad tillkommer för övriga kanaler. Bredband via t.ex. Bredbandsbolaget. Kostnad tillkommer. Parabol tillåts ej. Föreningen förvaltas av SBC, tel. 08-7757200. Styrelsen och föreningen sköter själva om den tekniska förvaltningen, panregistret och lägenhetsförteckningen.  Annat:

  Spekulanter på detta objekt uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningen för att få information om Eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten. För mer information, besök gärna föreningens hemsida www.sbc.se/jarfallahusen


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor