Margaretavägen 15, Järfälla

Totalrenoverad lägenhet med stambytt badrum och uthyrningsdel.

Utgångspris

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 363 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Järfälla

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 0 av 0 , Hiss finns inte

Byggår: 1951-53

Boarea: 67 m2 Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

## UTHYRNINGSDEL ## Välkomna till denna enormt fint renoverade och fräscha lägenhet med gångavstånd till centrum och pendeltåg i ett lugnt och populärt område omgärdat av grönska. Lägenheten har nyligen totalrenoverats och badrummet är stambytt 2018. Rymligt vardagsrum med utgång till den trevliga balkongen. Badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin. Uthyrningsdel med egen WC och ingång, perfekt för en inneboende eller hemmaboende tonåring. Detta är utan tvekan en lägenhet som måste upplevas för att den ska göras rättvis. Populär förening med mycket låg belåning. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-42 52 93

  tevfik.cigel@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Beskrivning

  Två ingångar till lägenheten med två separata hallar. Båda hallarna har gott om avhängningsmöjligheter och den ena hallen har även tillgång till praktisk garderobsförvaring. Lägenheten lämpar sig därför utmärkt för en inneboende eller hemmavarande barn. Genomgående fina golv i hela lägenheten. Kök Nyligen renoverat kök som bjuder på gott om skåpsförvaring och bänkytor. Matplats som utan problem rymmer 4-6 personer. Köket har följande utrustning: - Spishäll - Ugn - Kyl/frys - Diskmaskin - Fläkt Badrum Totalrenoverat 2018 av föreningen. Kakel och klinker, golvvärme, duschhörna samt tvättmaskin. Sovrum 1 Plats för dubbelsäng samt separat fast garderobsvägg. Ljusa tapetserade väggar. Vardagsrum Luftigt vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Vita målade väggar samt laminatgolv. Utgång till den trevliga balkongen. Sovrum 2 Sovrummet i den separata uthyrningsdelen har även här fint golv samt ljusa tapetserade väggar. Gäst-WC Tapetserade väggar, klinkergolv samt handfat och WC.

  Bostad

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Boarea

  67m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  01230

  Andel i föreningen

  0,0148851%

  Andel av årsavgift

  1,48411%

  TV och internet

  Bredband finns via Telenor och Com Hem Kabel-TV via Com Hem.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1951-53

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2019-10-16

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Järfällahusen

  Föreningens organisationsnummer

  713200-0360

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  71 st

  Antal lokaler

  13

  Äger föreningen marken

  Ej angiven

  Allmän information

  Välkommen till Brf Järfällahusen Välkommen till Bostadsföreningen Järfällahusen. Vår bostadsrättsförening registrerades 1952 och består av 71 lägenheter och 13 lokaler med hyresrätt. Husen byggdes 1951-53 och är flerfamiljshus i 2 och 3 våningar. Adresserna Hammarvägen 28-38 och Margaretavägen 7-17 hör till föreningen. Brf Järfällahusen består av 71 lägenheter och 13 lokaler med hyresrätt. Husen uppfördes 1951-53 och är flerfamiljshus i 2 och 3 våningar. Föreningen erhåller adresserna Hammarvägen 28-38 och Margaretavägen 7-17. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC och övrig förvaltning sköts av styrelsen. Fastighetsskötsel sköts av EFF (El och Fastighetsförvaltning AB), och Trädgårdsskötsel av Malms Trädgårdsanläggningar.

  Föreningens ekonomi

  Föreningen har höjt avgifterna med 11% från och med årsskiftet 17/18. Föreningen har inte planerat eller beslutat om några avgiftsförändringar i dagsläget.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  KOMMANDE RENOVERINGAR Inga större renoveringar planerade i dagsläget. UTFÖRT UNDERHÅLL 2010-2015 -Säkerhetsdörrar har satts in till cykelkällarna. Stamventilerna har bytts. -Ombyggnad från självdrag till mekanisk frånluftsventilation. 2016 -Stamspolning -Bytt belysning i trapphus -Satt upp garagebelysning -Bytt ut sandlåda -Bytt fasadbelysning 2017 -Byte av källarbelysning -Utomhusbelysning monterad 2018 -Traditionellt stambyte av avloppsstammar och varm/kallvattenledningar genomfört av VåtrumsTeknik -Samtliga badrum renoverade i samband med stambytet -Byte av elcentraler för inkommande el

  Parkering

  Föreningen har totalt 75 p-platser fördelade på Hammarvägen och Margaretavägen. I nuläget är platserna inte avgiftsbelagda, destinerade/numrerade. Styrelsen för diskussioner angående avgiftsbeläggning av p-platserna samt hur detta ska skötas och av vem. Inga beslut tagna i dagsläget. Föreningen har 16 garageplatser som för tillfället hyrs ut för 500kr/månad. Just nu finns inga lediga garageplatser. Kontakta styrelsen för att ställa er i kö.

  Föreningens hemsida

  http://www.brfjarfallahusen.se/

  Jakobsberg

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Margaretavägen 15, Järfälla

  Kommun: Järfälla

  Område: Jakobsberg

  Församling: Järfälla Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 4 363 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Järfälla

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder