Objektbild

Mjölgatan 2, Järfälla

Nyligen producerad tvåa med stor och charmig uteplats.

Pris:

2 195 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 3 026 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, samt renhållning. Utöver månadsavgiften debiteras varmvatten separat. Varmvatten betalas efter faktisk förbrukning och varje lägenhet har en egen mätare. Telia levererar bredband, TV och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften tillkommer på 220 kr/mån.

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 2 rok

Boarea: 49 m2

Här erbjuds en stilren och unik lägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och charmig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall och infravärme. Här i Jakobsberg är det lätt att trivas, och läget på Mjölgatan är perfekt för den som vill bo "mitt i smeten". I närområdet finns bland annat Gröna promenadstråk, Jakobsberg Centrum och Mälarens glittrande vatten. Dessutom är det gångavstånd till bra kommunikationer och vackra grönområden.

Läs mer

Pris

2 195 000 kr

Månadsavgift 3 026 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 18/01 kl: 18:11 2 000 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ramin Mirzazadeh

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-42 52 93

  ramin.mirzazadeh@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Mjölgatan 2 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Balkong 1

    I vardagsrummet finner du en stor och charmig uteplats med trätrall och infravärme. Här har du fin utsikt mot innergården.

    Bostad

    Boarea

    49m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

    Våning

    0 av 0 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    21004

    Andel i föreningen

    0,91%

    Andel av årsavgift

    0,9118091%

    TV och internet

    Telia levererar bredband, TV och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften tillkommer på 220 kr/mån.

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Mjölnaren i Söderdalen

    Föreningens organisationsnummer

    769633-3512

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    97 st

    Antal lokaler

    0 st

    Äger föreningen marken

    Ja

    Gemensamma utrymmen

    Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum finns. Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården.

    Gårdsplats

    På den privata innergården finns planteringsytor, träd, belysning och sittgrupper för föreningens medlemmar.

    Parkering

    Längs järnvägen finns ett nybyggt stort parkeringshus. Plats i garage kommer kosta 800 kr/månad. De som hyr plats på den provisoriska marken kommer att ha förtur till garageplats. Kö system tillämpas till P-platserna.

    Jakobsberg

    Allmänt om området

    Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

    Kommunikation

    Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Promenadavstånd dit från Folkungavägen är ca 5-7 minuter. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

    Tjänster i området

    Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Mjölgatan 2, Järfälla

    Kommun: Järfälla

    Område: Jakobsberg

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 195 000 kr
    Accepterat pris

    Månadsavgift: 3 026 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, samt renhållning. Utöver månadsavgiften debiteras varmvatten separat. Varmvatten betalas efter faktisk förbrukning och varje lägenhet har en egen mätare. Telia levererar bredband, TV och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften tillkommer på 220 kr/mån.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-11

    Pantsättningsavgift: 450 kr

    Överlåtelseavgift: 1 137 kr

    Driftkostnad: 160 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 80 kr/månad

    Försäkring: 80 kr/månad

    Karta & område

    Järfälla

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

    Läs mer

    Bobutiken i Järfälla

    Hitta din mäklare i Järfälla

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder