Objektbild

Nibblevägen 8C, JÄRFÄLLA

Välkommen till denna lägenhet om två rum och kök av nyproduktionskvalitet!

Pris:

2 195 000 kr

Månadsavgift 2 739 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 8 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 52 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkommen till denna öppna lägenhet som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. Här erbjuds en boyta om 52 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på fjärde våningen bjuder bland annat på stora fönster, bra planlösning, fräscha ytskikt samt gott om förvaringsmöjligheter. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniel Temiz

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0702-08 49 76

  daniel.temiz@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den välplanerade, inbjudande och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – goda avhängningsmöjligheter.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett trevligt, socialt och härligt rum med ekparkett och vitmålade väggar. Härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp.

   Sovrum

   Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort, inbjudande och harmoniskt rum med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Rummet har platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

   Badrum

   Stort, fräscht och trevligt badrum med toalett, dusch, kommod, handfat och tvättmaskin/torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Balkong

   Balkong med plats för lounge möbler i soligt läge.

   Bostad

   Boarea

   52m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   4 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   23243001-2410

   Andel i föreningen

   0,7636%

   Andel av årsavgift

   0,76461%

   TV och internet

   Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för data, TV och telefon. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för data, TV och telefon finns i samtliga rum och kök. Bredband 100/100 Mbit/s, digital-TV via Com Hem(grundutbud) samt telefoni Bas ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-03-25
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 9372 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Brandstationen

   Föreningens organisationsnummer

   769630-0388

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   VATTEN & VÄRME: Förbrukningen av varmvatten tillkommer utöver månadsavgiften, mäts och debiteras separat för varje lägenhet. Uppvärmning sker med fjärrvärme och lägenheterna har vattenburet värmesystem med radiatorer (element) samt badrum med eluppvärmda golv. EL: Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gemensamt elabonnemang. Samtliga lägenheter förses med individuell elmätare. Bostadsrättsföreningen fakturerar sedan vidare till respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning via avgiftsavin.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   111 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Riksbyggens Brf Brandstationen består av 3 byggnader i 4-8 våningar innehållande totalt 111 lägenheter, en övernattningslägenhet, tre stycken lokaler i markplan, garage under markplan samt en takterrass på "våning 9".

   Gemensamma utrymmen

   CYKELFÖRVARING Cykelparkering finns på gården och i garaget. GEMENSAM TAKTERRASS Takterrass på "våning 9" högst upp på taket av huset på Hästskovägen 86. BARNVAGNSRUM Barnvagns- och laddningsrum finns i varje hus. FÖRENINGSLOKAL & ÖVERNATTNINGSLÄGENHET I hus tre på gatuplan finns ett styrelserum, och i anslutning en övernattningslägenhet. LOKALER Det finns tre uthyrningslokaler på gatuplanet i hus ett och hus tre. RENHÅLLNING & ÅTERVINNING I föreningens byggnader finns totalt två soprum.

   Parkering

   I föreningen finns ett underliggande garage med 68 platser varav fem är elplatser med laddare, fyra är handikapparkering för rörelsehindrade och en MC-plats. Kostnad från 1100 kr/mån. Hanteras av Riksbyggen.

   Föreningens hemsida

   https://riksbyggen.se/brandstationen

   Jakobsberg

   Allmänt om området

   Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

   Kommunikation

   Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

   Tjänster i området

   Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Nibblevägen 8C, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Jakobsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr

   Månadsavgift: 2 739 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-21

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Driftkostnad: 185 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 130 kr/månad

   Vatten & avlopp: 55 kr/månad

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder