Objektbild

Parkvägen 18, Järfälla

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 010 kr/mån Kallvatten och värme. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med Tv-utbud/Bredband (100/100 mbit) för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 72,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till populära, snabbväxande och nybyggda Barkarbystaden och denna stora trea om 72,5 perfekt planerade kvadratmeter. Lägenheten är oerhört välplanerad – här nyttjas varje vrå. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. När det gäller ytor och rum har denna trea något för de flesta. Här hittar du ett stort, fräscht och modernt kök med stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten erbjuder också två sovrum och ett öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. Badrummet är fräscht och stort med vägghängd wc, duschvägg, kommod, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt, trevligt och lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Stockholm Quality Outlet, IKEA och Barkarby station ligger inom gångavstånd, Kista galleria tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 60

  jony.eliyo@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Daniel Temiz

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0702-08 49 76

  daniel.temiz@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den praktiska och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stora och fräscha köket har mycket att tycka om, exempelvis stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet och stilrent rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor.

   Sovrum 1

   Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och inbjudande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 2

   Ett ljust och charmigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Vitmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Badrum

   Fräscht och stort badrum med vägghängd wc, duschvägg, kommod, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Balkong

   Via vardagsrummet kommer du även till en charmig och ljus balkong med plats för utemöbler.

   Bostad

   Boarea

   72,5m2 (enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   0,4775%

   Andel av årsavgift

   0,5014%

   TV och internet

   TV: Ansluten till kabelnät. Bredband: Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med 100/100 mbit för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

   Övriga utrymmen

   Källsorteringsrum Cykelrum Barnvagnsrum

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-11-27
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   FTX

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Barkarby Metropol

   Föreningens organisationsnummer

   769630-9405

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Juridiska personer kan beviljas medlemskap, men då ska beslut tas enhälligt av styrelsen så räkna med minst 4 veckors handläggningstid och viss osäkerhet. Föreningen tillåter delat ägande där minsta delen ska vara 10 %.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   212 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   2018-2019

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Barkarby Metropol är Barkarbystadens nya knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Barkarby Metropol har ett suveränt pendlingsläge, närhet till den gröna oasen Järvafältet och både förskola och skola ligger inom samma kvarter som bostäderna. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen 2020-06-16. Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften, för januari, april, juli och oktober. Betalningsskyldig är den som äger lägenheten den första månaden i respektive kvartal. Vid överlåtelser är det upp till säljare och köpare att reglera upplupna avgifter i likvidavräkningen vid tillträdet för individuellt uppmätta förbrukningar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då huset är nytt finns det inga renoveringar på gång. Garantibesiktning sker ca 2 år efter sista inflyttning.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum samt barnvagnsrum.

   Parkering

   105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brandkontoret.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Parkvägen 18, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 010 kr/mån Kallvatten och värme. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med Tv-utbud/Bredband (100/100 mbit) för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 120 kr/månad

   Vatten & avlopp: 75 kr/månad

   Försäkring: 105 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder