Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Parkvägen 18, Järfälla

Nyligen producerad fyra med stor, charmig och underbar uteplats

Pris:

3 575 000 kr

Månadsavgift 4 901 kr/mån inkl. värme och kallvatten. Tv och bredband tillkommer om 229 kr/mån.

Bostadsrättslägenhet - Järfälla

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 88 m2

Välkommen till populära, snabbväxande och nybyggda Barkarbystaden och denna stora fyra om 88 perfekt planerade kvadratmeter. Lägenheten är oerhört välplanerad – här nyttjas varje vrå. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. När det gäller ytor och rum har denna fyra något för de flesta. Här hittar du ett stort, fräscht och modernt kök med stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten erbjuder också tre sovrum och ett öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. Badrummet är fräscht, påkostat och stort med vägghängd wc, duschvägg, kommod, torktumlare och tvättmaskin med badrumsskåp över. Lägenheten har även en gästtoalett. Att kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus i direkt anslutning till lägenheten är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en stor, charmig och underbar uteplats om cirka 39 kvm som nås från ett av sovrummen och en charmig och ljus balkong som du kommer till via vardagsrummet. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt, trevligt och lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Stockholm Quality Outlet, IKEA och Barkarby station ligger inom gångavstånd, Kista galleria tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Pris

3 575 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 12 Juli

  12:00 - 12:30

  Välkommen!

  Mån 13 Juli

  Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-620160

  jony.eliyo@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den praktiska och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stora, fräscha och moderna köket har mycket att tycka om, exempelvis stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet, lättmöblerat och stilrent rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor.

   Sovrum 1

   Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och inbjudande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 2

   Ett ljust och charmigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Vitmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Sovrum 3

   Det tredje sovrummet är mysigt och har vitmålade väggar och parkettgolv. Platsbyggda garderober och plats för säng. Här får både barn och gäster en god natts sömn!

   Badrum 1

   Fräscht, påkostat och stort badrum med vägghängd wc, duschvägg, kommod, torktumlare och tvättmaskin med badrumsskåp över. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Gästtoalett

   Gästtoaletten är fräsch och har toalett och handfat.

   Uteplats

   Stor, charmig och underbar uteplats på cirka 39 kvm som nås från ett av sovrummen. Här erbjuds trätrall, loungedel och plats för matbord och stolar.

   Balkong 2

   Via vardagsrummet kommer du även till en charmig och ljus balkong med trätrall och plats för utemöbler.

   Bostad

   Boarea

   88m2 (enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2-1102

   Andel i föreningen

   0,6129%

   Andel av årsavgift

   0,61%

   TV och internet

   Kabel-tv och bredband levereras av Telia, obligatorisk kostnad på 229 kr/mån.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Järfälla Barkarby 2:50

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-11-27
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   FTX ventilation

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Barkarby Metropol

   Föreningens organisationsnummer

   769630-9405

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   212 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Allmänt om föreningen Brf Barkarby Metropol Antal lägenheter i förening 212 Byggår: 2017 Uppvärmning: Fjärrvärme Hiss: Ja Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.

   Gemensamma utrymmen

   I husen finns gemensamma utrymmen för: Källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12 Cykelrum i trapphus 8,9 och 12 Barnvagnsrum i samtliga trapphus

   Parkering

   Föreningen har 105 p-platser för uthyrning till föreningens medlemmar. Kostnad 1 134 kr/mån ( uppdaterad 2018-08-24).

   Barkarbystaden

   Allmänt om området

   En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

   Kommunikation

   Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är beräknad att vara klar 2024.

   Tjänster i området

   När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Parkvägen 18, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 575 000 kr

   Månadsavgift: 4 901 kr/mån inkl. värme och kallvatten. Tv och bredband tillkommer om 229 kr/mån.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Vatten & avlopp: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder