Ulvsättragränd 10, Järfälla

2 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ulvsättragränd 10 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  83m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 6 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Kallhäll

  Avgift

  5 083 kr/mån

  I avgiften ingår värme och kabel-tv Kallvatten ingår.

  Utgångspris

  2 700 000 kr

  32 530 kr/m2

  Nyproducerad fyra med oslagbart läge i barnvänliga Kallhäll

  Nu finns denna nyproducerade lägenhet om fyra rum och kök till salu. På Ulvsättragränd 10 hittar du denna nyproducerade lägenhet om 83 välplanerade kvadratmeter. Det första man lägger märke till när man kommer in bostaden är hur ljus den är. Dessutom är detta en högt belägen och välplanerad lägenhet med bra förvaringsmöjligheter och sociala ytor. Här kliver du rakt in i en trevlig och inbjudande hall med säkerhetsdörr. Fortsätt längre in och finn ett rymligt och välplanerat kök med vitmålade väggar och parkettgolv. Lägenheten har tre sovrum och ett rymligt och socialt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Badrummet är stort och fräscht med dusch, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp och spotlights. Dessutom finns en praktisk gästtoalett. Här erbjuds även en stor och solig balkong med sol hela eftermiddagen, kvällen, plats för matbord med stolar och annat möblemang man kan tänka sig att ha på balkongen. Bostaden, som är perfekt belägen i Kallhälls hjärta på trevliga Ulvsättragränd, är som gjord för en barnfamilj. Här bor ni nära bland annat Kallhälls 4H-gård, Kallhäll Centrum där man finner både matbutiker och kommunikationer så som pendeltåg och buss. En kortare promenad eller cykeltur tar du dig enkelt till Bolinderstrand där finner du sjönära promenadstråk och kallhällsbadets familjevänliga badplats. Välkommen att trivas här på Ulvsättragränd 10!

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Eriksson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-86 58 93

  fredrik.eriksson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Kim Kyllönen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en trevlig och inbjudande hall med säkerhetsdörr. Här finns vitmålade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Köket är rymligt och välplanerat och har bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Köket har induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin och är rymligt och välplanerat.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är denna bostads naturliga samlingsplats. Här finns parkettgolv och vitmålade väggar. Det bästa av allt är att rummet har stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.

  Sovrum 1

  Här finner du ett stort och väl tilltaget sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Dessutom har rummet rymliga garderober, plats för dubbelsäng och annat möblemang.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är lättmöblerat och har en garderob, här får man plats med säng och nattduksbord. Detta rum har vitmålade väggar och parkettgolv.

  Sovrum 3

  Bostadens tredje sovrum är lite mindre och passar perfekt som barn- eller gästrum. Vitmålade väggar och parkettgolv som skapar en ombonad känsla.

  Badrum 1

  Ett stort och fräscht badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp och spotlights. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

  Gästtoalett

  Lägenhetens gästtoalett är praktisk och erbjuder handfat, spegel och toalett .

  Balkong 1

  En stor och rymlig balkong med många soltimmar att avnjuta. På balkongen har man plats med matplats och en större soffgrupp om man så önskar.

  Övriga utrymmen

  Gemensam miljöstation, cykelparkering samt rullstols- och barnvagnsförråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Vattenburen fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV: Grundpaket från Telia ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Fiber finns indraget i fastigheten. Varje hushåll tecknar sitt eget internetabonnemang.

  TV & bredband

  Kollektivt abonnemang för basutbud tv ingår i månadsavgiften. Trådlös anslutning av tv. Internet: fiber finns indragen i huset därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Möjlighet för IP-telefoni finns. Avgift för internet och IP-telefoni tillkommer.

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong om ca 10 kvm. Den har gott om soltimmar och gott om plats för möbler, varför inte göra detta till din egna sommar oas.

  Bilplats

  Det finns 110 st parkeringsplatser att hyra för föreningens medlemmar. Parkeringsplatser kostar ca 300 kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  476 kr/månad

  Elkostnad:

  274 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  202 kr/månad

  Total driftkostnad:

  476 kr/månad

  Kommentar:

  Driftkostnaden är en räknat utifrån schablon i den ekonomiskaplanen.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  0,8052%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  2-glasfönster + 1

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kallhällsparken 1

  Lägenhetsnummer:

  2-1302

  Antal lägenheter:

  86

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor