Ulvsättragränd 7, Järfälla

1 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Ulvsättragränd 7 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

47,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 5 (Våningsplan 2. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Kallhäll

Avgift

3 137 kr/mån

I avgiften ingår värme, kallvatten samt kabel-TV

Accepterat pris

1 950 000 kr

41 053 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  # Accepterat pris på 1,950,000Kr ! Kontakta mäklaren för visning# Snygga tillval och välplanerade ytor finner ni i denna nyproducerade centrala tvåa med det lilla extra. Belägen på andra plan med tre väderstrecks. Stor balkong på 8kvm, ett stenkast från affärer, natur samt kommunikationer. Lägenheten disponeras med en rymlig hall med gott om förvaring i ett förråd som kan omvandlas till en walk-in closet. I anslutning till hallen finner man sovrummet med smart förvaring (flertal garderober) samt badrummet. Badrummet är utrustat med duschvägg, spadusch, WC, handfat samt en tvättmaskin och torktumlare. Kök med lyxiga tillval och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den härliga balkongen. - Ljus - Bra kommunikationer - Välplanerad - Nyproducerad - Stor balkong - Lugnt område - Tre väderstrecks - Öppen planlösning - Påkostad materialval Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Fastighetsmäklare

  0707-42 52 93

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Extra kontaktperson

  Rico Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-14 51 47

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Rymlig hall med gott om plats för avhängning i den anknytande klädkammaren. Säkerhetsdörr. Parkettgolv och vitmålade väggar. Kök Stilrent kök med väl genomtänkt design i L-format. Bra förvaring i över och underskåp och goda arbetsytor. Vita luckor med passande kökskakel ovan arbetsbänk. Köket är fullt utrustat med rostfritt kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt och diskmaskin. Vardagsrum Ljust och härligt vardagsrum i tre väderstrecks med plats för soffgruppen, matbord och mer därtill. Utgång till balkong. Parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum Sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i garderoberna. Parkettgolv och vitmålade väggar. Badrum Helkaklat badrum med kombinerad tvättpelare, handfat med kommod, spegel, WC och duschhörna med regndusch. Klädkammare/förråd Praktisk klädkammare med gott om utrymme. Balkong Generös balkong med fri utsikt.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd och soprum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  TV & bredband

  Kollektivt abonnemang för basutbud tv ingår i månadsavgiften. Trådlös anslutning av tv. Internet: fiber finns indragen i huset därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Möjlighet för IP-telefoni finns. Avgift för internet och IP-telefoni tillkommer.

  Uteplats/Balkong

  Balkong om ca 8 m².

  Bilplats

  110 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,8485%

  Andel av årsavgift:

  0,8485%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-20

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kallhällsparken 1

  Lägenhetsnummer:

  4-1203

  Antal lägenheter:

  86

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor