Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Väderkvarnsgatan 3, JÄRFÄLLA

Nyligen producerad fyra med stor, charmig och underbar uteplats.

Pris:

3 175 000 kr

Månadsavgift 4 826 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 89 m2

Välkommen till populära, snabbväxande och nybyggda Söderdalen och denna stora fyra om 89 perfekt planerade kvadratmeter. Lägenheten är oerhört välplanerad – här nyttjas varje vrå. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. När det gäller ytor och rum har denna fyra något för de flesta. Här hittar du ett stort, fräscht och modernt kök med stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten erbjuder också tre sovrum och ett öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. Badrummet är fräscht, påkostat och stort med wc, badkar, kommod, torktumlare och tvättmaskin med badrumsskåp över. Lägenheten har även en gästtoalett. Att kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus i direkt anslutning till lägenheten är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en stor, charmig och underbar uteplats som nås från vardagsrummet. I hjärtat av Söderdalen bor du centralt, trevligt och lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Jakobsbergs centrum, Järfälla badet och Jakobsbergs station ligger inom gångavstånd, Stockholm Quality outlet ligger tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats som ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Pris

3 175 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 12 Juli

  11:00 - 11:30

  Välkommen!

  Mån 13 Juli

  Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren!

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-620160

  jony.eliyo@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den praktiska och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – skjutgarderob med gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stora, fräscha och moderna köket har mycket att tycka om, exempelvis stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet, lättmöblerat och stilrent rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor.

   Sovrum 1

   Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och inbjudande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har skjutgarderob och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 2

   Ett ljust och charmigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Vitmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Sovrum 3

   Det tredje sovrummet är mysigt och har vitmålade väggar och parkettgolv. Platsbyggda garderober och plats för säng. Här får både barn och gäster en god natts sömn!

   Badrum

   Fräscht, påkostat och stort badrum med toalett, badkar, kommod, torktumlare och tvättmaskin med badrumsskåp över. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Gästtoalett

   Gästtoaletten är fräsch och har toalett och handfat.

   Uteplats

   Stor, charmig och underbar uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds plats för loungedel och grillplatsen.

   Bostad

   Boarea

   89m2 (enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   81002

   Andel i föreningen

   1,5755%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2016

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-04-01
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme och markvärmepump (el)

   Ventilation

   F med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Väderkvarnen i Söderdalen

   Föreningens organisationsnummer

   769629-3450

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   75 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Väderkvarnen i Söderdalen består av ett vinkelhus i fem till sex våningar och ett punkthus i fyra våningar, sammanlagt 75 lägenheter om 1 - 5 rok fördelade på fyra trapphus. Husen har putsade fasader i jordfärger mot gatan och en varm gul nyans mot gården. Hiss går från källarplan till översta våningen. Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum. Alla lägenheter har ett källarförråd med access från respektive trapphus. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Föreningen har en kommersiell lokal som hyrs av en frisörsalong. Eftersom fastigheten är nybebyggd finns inget större underhåll planerat inom de närmaste 5-10 åren. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll görs enligt föreningens underhållsplan. Föreningen har 44 platser i gemensamt parkeringshus, separat kö till platserna i parkeringshuset. På innergården mellan husen finns planteringar av träd och buskar samt gräsmatta och trädgårdsbänkar. Lägenhetsinnehavaren har inte eget el-abonnemang utan köper elen från föreningen till ett lågt självkostnadspris. Kostnaden för lägenhetens förbrukning av el, varm- och kallvatten faktureras (särredovisad) på månadsfakturan som också innehåller avgiften för bredband och TV. Sophantering: I diskbänksskåpet finns källsorteringskärl. Utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. I kvarteret finns även ett miljörum för källsortering med olika fraktioner. Om området: Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flera förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Kommunikation: Gångavstånd till Jakobsbergs pendeltågsstation med restid till Stockholms city på ca 20 minuter, turtätheten i högtrafik är 7,5 minuter. Det finns också ett stort antal busslinjer till omkringliggande områden, bland annat Kista, Sollentuna, Vällingby och Danderyd. Nattrafik med buss till/från Stockholm city. Närservice: I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud med klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger och caféer med uteserveringar om sommaren. Det finns även ett bibliotek och på torget finns både blomster- och frukt/grönsaksstånd.

   Föreningens hemsida

   https://hembokat.se/brfvaderkvarnen

   Jakobsberg

   Allmänt om området

   Med närhet till såväl centrum som natursköna områden och Mälaren ligger Jakobsberg perfekt till som centralort i Järfälla kommun. Härfinns allt som den aktive kan önska sig så som rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. I Jakobsberg Centrum finns ett stort utbud av shopping för hela familjen. Här finns även flertalet restauranger som erbjuder något för alla smaker och då har vi inte ens nämnt centrumets biograf eller bibliotek. I centrum finns även folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se .

   Kommunikation

   Goda förbindelser mellanJakobsberg och Stockholm Central. Pendeltåget tar din in till city på cirka 20 minuter. Ett flertal busslinjer samt Mälarbanan gör det lätt att ta sig runt i kommunen.

   Tjänster i området

   Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel. Se en film på biografen, låna en bok på biblioteket eller köp med dig något gott och sätt dig i stadsparken och njut

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Väderkvarnsgatan 3, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Jakobsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 175 000 kr

   Månadsavgift: 4 826 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 250 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 130 kr/månad

   Försäkring: 120 kr/månad

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder