Objektbild

Viggengatan 11, JÄRFÄLLA

Ljus och stilren tvåa på Viggengatan!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 069 kr/mån inkl värme, bredband, källarförråd, kall- och varmvatten

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 6 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 54 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 54 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 60

  jony.eliyo@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den stora och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – golvvärme och garderober med gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stilrena och moderna köket har mycket att tycka om såsom generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vita väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet och stilrent rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och stora fönster.

   Sovrum

   Ett rogivande och charmigt sovrum som ramas in av parkettgolv och vita väggar. Rummet nås från köket och har plats för dubbelsäng samt platsbyggda garderober.

   Badrum

   Stort badrum med golvvärme, toalett, duschhörna, kommod, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Balkong 1

   Balkong i västerläge med utsikt över innergården.

   Balkong 2

   Balkong längs Viggengatan i anslutning till köket.

   Bostad

   Boarea

   54m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   2 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   31103

   Andel i föreningen

   1,58277%

   Andel av årsavgift

   1,58264%

   TV och internet

   Öppet fibernät finns via IP-Only. Det innebär att bostadsrättsinnehavaren väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som önskas.

   Övriga utrymmen

   Källarförråd, garage under huset, soprum

   Byggnad

   Byggår

   2016

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-12-07
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 4978 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Takten 1

   Föreningens organisationsnummer

   769628-6405

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Varje lägenhet har tillgång till ett enskilt källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   56 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2015-2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Takten 1 utgörs av port 11, 13 och 15 på Viggengatan i Barkarbystaden i Järfälla kommun, fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:41. Föreningens fastighet är ett nyproducerat flerbostadshus med 6 våningar och underliggande garage och stod klart för inflytt i slutet av 2016. I föreningen finns totalt 56 lägenheter.

   Parkering

   I föreningen finns 29 parkeringsplatser alla belägna i garaget under huset. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystemet sköts av CorePark.

   Föreningens hemsida

   http://www.brftakten1.se

   Barkarbystaden

   Allmänt om området

   En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

   Kommunikation

   Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är i fullgång och beräknad vara klar 2026.

   Tjänster i området

   När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett väldigt brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Viggengatan 11, JÄRFÄLLA

   Kommun: Järfälla

   Område: Barkarbystaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 069 kr/mån inkl värme, bredband, källarförråd, kall- och varmvatten

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-02-03

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr

   Driftkostnad: 190 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Försäkring: 90 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder