Frimurarevägen 16, 1 tr, Lidingö

Renoverad gavelfyra med två stycken stambytta badrum samt p-plats som ingår i avgiften

Utgångspris

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 431 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Lidingö

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 3  (1 tr) , Hiss finns inte

Byggår: 1966

Boarea: 90 m2 Areauppgifter enligt säljare och bostadsrättsföreningen

Är ni ute efter en noggrant och stilfullt renoverad lägenhet får ni inte missa denna bostadsrätt på Frimurarevägen 16. I denna lägenhet får ni två stambytta badrum från 2016 med fina tillval, ett renoverat kök från 2014 samt fina ytskikt med ekparkett på golven förutom i hallen där det ligger en praktisk klinker. Gavelläget bidrar till ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Ni får också tre välplanerade sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum, gott om förvaring i form av såväl garderobsvägg i hallen samt en i det största sovrummet och en i den inre hallen. Här erbjuds dessutom en inglasad balkong i fritt läge med skogen som närmaste granne. Låg avgift som även inkluderar p-plats med elstolpe, stabil förening med låga lån och stambyte klart. Så har ni länge letat efter den optimala fyran i ett av Lidingös bästa områden? Då ska ni komma till visningen på Frimurarevägen 16. Hersby är en villaidyll på Lidingö som med sitt fantastiska läge med närhet till såväl grönområden som service gör sig perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Välkomna på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Jonas Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 74

  jonas.persson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Kliv in igenom den trygga säkerhetsdörren och möts av en hall med gott om förvaring i form av en dubbelgarderob med skjutdörrar till höger. På golvet ligger en praktisk klinker i ljusgrått och på väggarna sitter en mönstrad tapet. Lite längre in i den inre hallen finns ytterligare en dubbelgarderob med skjutdörrar till förvaring.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum som inbjuder till umgänge. Här får ni plats med såväl vardagsrumsmöblemang och med matplats för ett större sällskap. Golvet pryds av en parkett av ek och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås balkongen.

  Balkong

  Inglasad balkong i fritt läge med utsikt mot lummigt skogsparti. Här får ni förmiddagssol tack vare österläge.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med plats för såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är här målade i en grå nyans. Här finns en dubbelgarderob med skjutdörrar till förvaring.

  Sovrum 2

  Detta sovrum inrymmer såväl sängmöbel som tillhörande möblemang och gör sig perfekt som barnrum, arbetsrum eller som gästrum. Väggarna är delvis grå- och delvis vitmålade. Även här finns en fin parkett av ek. Garderober finns till förvaring.

  Sovrum 3

  Likt sovrum 2 får man här plats med en säng och tillhörande möblemang. Golvet pryds av ekparketten som ligger i alla övriga rum och väggarna är målade i vitt. Här finns också garderobsförvaring.

  Kök

  Stilrent renoverat kök från 2014 med gott om förvaring i skåp med vita luckor. Här finns en praktisk köksö med arbetsyta ovan och förvaring under. Köket är i övrigt utrustat med: diskmaskin, hel kyl och frys, inbyggd varmluftsugn, glaskeramikhäll samt en kolfilterfläkt. På golvet ligger samma fina ekparkett som i övriga rum och väggarna är målade i vitt. Matplats finns invid fönster för ett sällskap om ca 6-8 personer. Stora fönsterpartier bidrar till fint ljus.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och en klinker som går i en grå ton på golvet som är utrustat med golvvärme. I badrummet finns dessutom tvättmaskin med en praktisk arbetsbänk ovanför. Badrummet är i övrigt utrustat med: handdukstork, spegel med infälld belysning, wc, handfat med kommod, dubbla badrumsskåp samt ett badkar.

  WC/dusch

  Likt badrummet är detta rum helkaklat med vitt kakel på väggarna med med en något mörkare grå ton på klinkergolvet. Duschrummet är i övrigt utrustat med: WC, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med vikväggar av glas samt en handdukstork.

  Övrigt

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i fritt läge helt utan insyn. Österläget ger förmiddagssol och utsikten är över grönska.

  Bostad

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Boarea

  90m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt säljare och bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3  (1 tr) , Hiss finns inte

  Andel i föreningen

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör två stycken källarförråd varav ett är ett s.k. matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren.

  Övrigt

  Frimurarevägen ligger i villaidyllen Hersby på Lidingö som ligger med närhet till såväl skolor, natur, service som kommunikationer. På gångavstånd till lägenheten ligger Hersby gymnasium där man kan ta buss nummer 201 som går till Ropsten via centrum Vid Hersby gymnasium går dessutom buss nummer 233 och 238 som tar er till antingen Larsberg där det finns flertalet matbutiker och service, Rudboda eller Näset. Dessutom finns här en pizzeria och en thairesturang. I området finns dessutom Lidingövallen med både gym och konstgräsplaner. I Lidingö centrum finns biograf, resturanger, systembolag, Coop, bank, caféer samt flertalet andra butiker

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1966

  Byggnadstyp

  Flerfamiljhus

  Energideklaration

  Energiprestanda: 160 kWh/m2 och år

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Diakonen 3

  Föreningens organisationsnummer

  716418-1880

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  12 st

  Antal lokaler

  2

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten Diakonen 3 år 1983. I föreningen finns 12 st lägenheter och 2 st lokaler. Samtliga lägenheter samt en lokal upplåts med bostadsrätt och en lokal upplåts med hyresrätt. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening).

  Föreningens ekonomi

  Föreningen har enligt senaste bokslutet en god ekonomi med en låg belåningsgrad om endast ca 1 500 kr/kvm boarea. I dagsläget finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (2018-05-28).

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  I dagsläget finns inga beslut om ytterligare renoveringar (2018-05-28).

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Frimurarevägen 16, 1 tr, Lidingö

  Kommun: Lidingö

  Område: Hersby

  Församling: Lidingö

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 3 431 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt. Lån med lägenheten som säkerhet löses av säljaren senast tillträdesdagen.

  Pantsättningsavgift: 455 kr

  Överlåtelseavgift: 1 138 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Lidingö

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder