Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kostervägen 12, 1 tr, Lidingö

Fint renoverad tvåa på återvändsgata!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 550 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Lidingö

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Byggår: 1954

Boarea: 41 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa på populära Kostervägen. I denna lägenhet finns både ett renoverat kök i social öppen planlösning till vardagsrummet och ett fräscht stambytt badrum. I sovrummet finns det utrymme för såväl säng som förvaring. Här får ni även ett ljusinsläpp utöver det vanliga från flertalet fönsterpartier i hela lägenheten, genomgående vitmålade väggar och fina golv. Lägg därtill att föreningen har god ekonomi och alla stora renoveringar bakom sig. Dessutom ingår 200 mbit/s bredband och TV i avgiften. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till fina promenadstråk längs med vattnet. Utmärkta kommunikationer med såväl bussar som Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Oscar Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 77

  oscar.eriksson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Kliv in igenom den trygga säkerhetsdörren och möts av en hall med avhängning i form av en hatthylla direkt till vänster och tre garderober till höger. På golvet ligger en laminat och väggarna är vitmålade.

   Kök

   I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger detta renoverade kök med gott om förvaring i skåp med vita luckor. Ovan arbetsbänkar av laminat finns ett glas som stänkskydd. Köket är utrustat med: Diskmaskin, fläkt, häll, ugn samt kyl/frys. Intill köket finns det utrymme för en större matplats. På golvet ligger en likadan laminat som i hallen och väggarna är även här vitmålade.

   Vardagsrum

   I vardagsrummet får ni gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och här finns det utrymme för vardagsrumsmöblemang. På golvet ligger originalparketten och väggarna är vitmålade.

   Sovrum

   I detta sovrum får det plats med såväl sängmöbel som tillhörande möblemang och kontorshörna. På golvet flyter den fina originalparketten och väggarna är målade i vitt.

   Badrum

   Helkaklat badrum med ett vitt kakel på väggarna och en sandsten på golvet. Badrummet är utrustat med: WC, kombinationsmaskin, handfat, spegel, dusch samt skåp för förvaring.

   Övrigt

   Tillträde enligt överenskommelse. Lägenheten är inskriven som 1 rok.

   Bostad

   Boarea

   41m2 (Areauppgfiter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   99

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör det ett källarförråd och ett matkällarförråd. Tvättstugor finns i källaren i portarna 7, 10, och 26. I angränsande fastigheter på Kostervägen 12 finns en föreningslokal som är utrustad med kök och på Kostervägen 8 finns ett hobbyrum med arbetsbänkar.

   Övrigt

   Välkomna till Kostervägen 12, här finns allt på bekvämt avstånd. Bra kommunikationer i form av buss 238 samt 221 som går längs med Bodalsvägen. Dessutom finns Lidingöbanan station Baggeby som tar er till Ropsten. På några få minuter tar du dig såväl till Ropsten som till Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det ett par minuter till Ropsten, knappt 10 minuter till Stockholms innerstad samt på endast 7 minuter är du uppe på Essingeleden och ska du norrut så tar det ca 10 minuter tills du är i Kista. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av ICA Kvantum och Willys dessa ligger i Larsberg respektive Gångsätra. Det finns också ett Tempo vid Baggeby torg. Vid Baggeby torg finns också restaurang/pizzeria, sushi, tobak, småbutiker, gym och Spicy Zone. I området finns också flertalet förskolor. Grönskande omgivningar med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Bodal/Baggeby eller vid Larsberg. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. Lite längre bort vid AGA finns även ett SATS-gym och vid Baggeby torg finns ett Fitness 24/7.

   Byggnad

   Byggår

   1954

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Korvetten i Lidingö

   Föreningens organisationsnummer

   713600-0358

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   147 st

   Antal lokaler

   3 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Korvetten bildades 1954. Föreningen består av 147 stycken lägenheter. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening).

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en god ekonomi med en låg belåningsgrad på endast ca 3 695 kr/kvm BOA. Det finns i dagsläget (2020-06-24) inga beslut om kommande avgiftsförändringar.

   Föreningens hemsida

   www.korvetten.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kostervägen 12, 1 tr, Lidingö

   Kommun: Lidingö

   Område: Baggeby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 550 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Lidingö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Agavägen 1 på Lidingö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Lidingö!

   Läs mer

   Bobutiken i Lidingö

   Hitta din mäklare i Lidingö

   Liknande bostäder