Objektbild

Larsbergsvägen 55, Lidingö

Stor och fin 1:a med en härlig uteplats mot vatten och grönska

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 1 263 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

Bostadsrättslägenhet - Lidingö

Rum: 1 rok

Våning: 0 av 6 , hiss finns

Byggår: 1973

Boarea: 38,5 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På Larsbergsvägen 55 finner ni denna fina etta belägen intill Värtan. Lägenheten präglas av ljusa ytor tack vare ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en stor möblerbar uteplats som gör det lätt att trivas. Helkaklat badrum och ett ljust och fint kök som inbjuder till matlagning. På golvet ligger en genomgående ljus stavparkett och väggarna är vitmålade. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Larsbergsvägen 55 ligger i ett naturskönt område samtidigt som det mesta finns inom bekvämt avstånd från fastigheten. Ypperliga kommunikationer med buss 221 (direktbuss till Ropsten) som trafikerar Larsbergsvägen och med Lidingöbanan som nås på 5 minuters promenadavstånd. Från Larsbergsbryggan går även båten Sjövägen som tar er in mot stan.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Jonas Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 74

  jonas.persson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sezen Demirag

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 75

  Sezen.Demirag@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Välkommen in genom den trygga säkerhetsdörren och ni möts av en ljus hall där väggarna är vitmålade och golvet pryds av en ljus stavparkett. Direkt till vänster finns avhängning på hatthylla och längst med väggen finns gott om förvaringsmöjligheter i rymliga garderober.

  Vardagsrum

  I det stora och ljusa vardagsrummet har du plats för såväl möblemang som sängplats. Här har du en fin utsikt över grönskan genom de stora fönsterpartierna. På golvet ligger samma fina parkett som i hallen och väggarna är målade i vitt.

  Kök

  Stort och ljust kök som inbjuder till matlagning. Här finns det gott om förvaringsutrymmen i skåp med vita luckor. Bänkskiva i laminat och ovan den ett vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: diskho, kyl/frys, ugn, häll och fläkt. Intill fönstret finns det plats för matbord. På golvet ligger den fina stavparketten och väggarna är vitmålade.

  Badrum

  Helkaklat badrum med ett vitt kakel på väggarna och en ljus klinker på golvet. Badrummet är utrustat med: WC, handfat, spegel och dusch.

  Övrigt

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Uteplats/Balkong

  En stor inglasad uteplats som är möblerbar gör det lätt att trivas i denna fina lägenhet. Från uteplatsen har du utsikt mot grönska och Värtan. Uteplatsen når du både från köket och från vardagsrummet.

  Bostad

  Boarea

  38,5m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren

  Våning

  0 av 6 , hiss finns

  Andel i föreningen

  0,25467%

  Andel av årsavgift

  0,24645%

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns det två stycken tvättstugor varav den ena i huset, hobbyrum samt cykel- och barnvagnsrum. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som heter 33:an. Den består av en större lokal som kan användas för föreningsmöten, gympa, pingis, bridge m m. I anslutning finns en köksdel och ett litet gym med bastu och duschar. Medlemmar kan hyra lokalen för egna sammankomster och fester.

  Övrigt

  Välkomna till Larsbergsvägen 55, här finns allt på bekvämt avstånd. Ypperliga kommunikationer med buss 203, 233 och 221 som trafikerar Larsbergsvägen. Utöver bussarna finns även Lidingöbanan, station Larsberg eller båten Sjövägen, station Larsbergsbryggan. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och knappt 15 minuter till Stockholms innerstad. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av ICA Kvantum eller Willy's. Vid Larsbergstorget finns restaurang/pizzeria, tobak, småbutiker och Nordic Wellness gym. Grönskande omgivningar med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Larsberg eller vid Bodal/Baggeby. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. Lite längre bort vid AGA finns även ett SATS-gym.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Lidingö 8:23

  Byggår

  1973

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2019-03-23
  Energiklass:

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Ekbacken nr 1

  Föreningens organisationsnummer

  713600-0804

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  192 st

  Antal lokaler

  0 st

  Byggår

  1973

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Bostadsrättsföreningen Ekbacken nr 1 ligger i Larsberg på Lidingö. Föreningens fastighet består av två stycken huskroppar, byggda 1973-1974, med adresser Larsbergsvägen 33-59. I föreningens hus finns 192 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades 1971 och är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Det är en mycket populär förening som anordnar en mängd olika aktiviteter för sina medlemmar så som olika friskvårdsaktiviteter och bridgespel.

  Föreningens ekonomi

  Föreningen har i dagsläget en mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad om endast ca 450 kr/kvm boarea. Den goda ekonomin bidrar till att månadsavgiften samt avgiften för garageplats är väldigt låg. Man sänkte 2016-04-01 avgiften med 2,2%.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  I dagsläget finns inga beslut på kommande renoveringar (2019-05-17).

  Gemensamma utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns det två stycken tvättstugor varav den ena i huset, hobbyrum samt cykel- och barnvagnsrum. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som heter 33:an. Den består av en större lokal som kan användas för föreningsmöten, gympa, pingis, bridge m m. I anslutning finns en köksdel och ett litet gym med bastu och duschar. Medlemmar kan hyra lokalen för egna sammankomster och fester.

  Parkering

  Direkt via hissen nås föreningens garage. Här finns 160 st garageplatser som hyrs ut för 367 kr/månad. I garaget finns också en tvätthall med högtryckstvätt, dammsugare, kompressor och domkraft. Framför huset finns en gästparkering.

  Föreningens hemsida

  www.brfekbackennr1.com

  Larsberg

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Larsbergsvägen 55, Lidingö

  Kommun: Lidingö

  Område: Larsberg

  Församling: Lidingö Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 1 263 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

  Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-05 Lån med lägenheten som säkerhet löses av säljaren senast tillträdesdagen.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Driftkostnad: 525 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 415 kr/månad

  Försäkring: 110 kr/månad

  Antal personer i hushållet: 1 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Lidingö

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder