Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Larsbergsvägen 55, Lidingö

Stor och fin 1:a med en härlig uteplats mot vatten och grönska

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 1 263 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

Bostadsrättslägenhet - Lidingö

Rum: 1 rok

Våning: 0 av 6 , hiss finns

Byggår: 1973

Boarea: 38,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På Larsbergsvägen 55 finner ni denna fina etta belägen intill Värtan. Lägenheten präglas av ljusa ytor tack vare ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en stor möblerbar uteplats som gör det lätt att trivas. Helkaklat badrum och ett ljust och fint kök som inbjuder till matlagning. På golvet ligger en genomgående ljus stavparkett och väggarna är vitmålade. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Larsbergsvägen 55 ligger i ett naturskönt område samtidigt som det mesta finns inom bekvämt avstånd från fastigheten. Ypperliga kommunikationer med buss 221 (direktbuss till Ropsten) som trafikerar Larsbergsvägen och med Lidingöbanan som nås på 5 minuters promenadavstånd. Från Larsbergsbryggan går även båten Sjövägen som tar er in mot stan.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jonas Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 74

  jonas.persson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sezen Demirag

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 75

  Sezen.Demirag@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkommen in genom den trygga säkerhetsdörren och ni möts av en ljus hall där väggarna är vitmålade och golvet pryds av en ljus stavparkett. Direkt till vänster finns avhängning på hatthylla och längst med väggen finns gott om förvaringsmöjligheter i rymliga garderober.

   Vardagsrum

   I det stora och ljusa vardagsrummet har du plats för såväl möblemang som sängplats. Här har du en fin utsikt över grönskan genom de stora fönsterpartierna. På golvet ligger samma fina parkett som i hallen och väggarna är målade i vitt.

   Kök

   Stort och ljust kök som inbjuder till matlagning. Här finns det gott om förvaringsutrymmen i skåp med vita luckor. Bänkskiva i laminat och ovan den ett vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: diskho, kyl/frys, ugn, häll och fläkt. Intill fönstret finns det plats för matbord. På golvet ligger den fina stavparketten och väggarna är vitmålade.

   Badrum

   Helkaklat badrum med ett vitt kakel på väggarna och en ljus klinker på golvet. Badrummet är utrustat med: WC, handfat, spegel och dusch.

   Övrigt

   Tillträde enligt överenskommelse.

   Uteplats/Balkong

   En stor inglasad uteplats som är möblerbar gör det lätt att trivas i denna fina lägenhet. Från uteplatsen har du utsikt mot grönska och Värtan. Uteplatsen når du både från köket och från vardagsrummet.

   Bostad

   Boarea

   38,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren)

   Våning

   0 av 6 , hiss finns

   Andel i föreningen

   0,25467%

   Andel av årsavgift

   0,24645%

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns det två stycken tvättstugor varav den ena i huset, hobbyrum samt cykel- och barnvagnsrum. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som heter 33:an. Den består av en större lokal som kan användas för föreningsmöten, gympa, pingis, bridge m m. I anslutning finns en köksdel och ett litet gym med bastu och duschar. Medlemmar kan hyra lokalen för egna sammankomster och fester.

   Övrigt

   Välkomna till Larsbergsvägen 55, här finns allt på bekvämt avstånd. Ypperliga kommunikationer med buss 203, 233 och 221 som trafikerar Larsbergsvägen. Utöver bussarna finns även Lidingöbanan, station Larsberg eller båten Sjövägen, station Larsbergsbryggan. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och knappt 15 minuter till Stockholms innerstad. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av ICA Kvantum eller Willy's. Vid Larsbergstorget finns restaurang/pizzeria, tobak, småbutiker och Nordic Wellness gym. Grönskande omgivningar med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Larsberg eller vid Bodal/Baggeby. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. Lite längre bort vid AGA finns även ett SATS-gym.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Lidingö 8:23

   Byggår

   1973

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-03-23
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Ekbacken nr 1

   Föreningens organisationsnummer

   713600-0804

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   192 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Ekbacken nr 1 ligger i Larsberg på Lidingö. Föreningens fastighet består av två stycken huskroppar, byggda 1973-1974, med adresser Larsbergsvägen 33-59. I föreningens hus finns 192 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades 1971 och är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Det är en mycket populär förening som anordnar en mängd olika aktiviteter för sina medlemmar så som olika friskvårdsaktiviteter och bridgespel.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har i dagsläget en mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad om endast ca 450 kr/kvm boarea. Den goda ekonomin bidrar till att månadsavgiften samt avgiften för garageplats är väldigt låg. Man sänkte 2016-04-01 avgiften med 2,2%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   I dagsläget finns inga beslut på kommande renoveringar (2019-05-17).

   Gemensamma utrymmen

   Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns det två stycken tvättstugor varav den ena i huset, hobbyrum samt cykel- och barnvagnsrum. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som heter 33:an. Den består av en större lokal som kan användas för föreningsmöten, gympa, pingis, bridge m m. I anslutning finns en köksdel och ett litet gym med bastu och duschar. Medlemmar kan hyra lokalen för egna sammankomster och fester.

   Parkering

   Direkt via hissen nås föreningens garage. Här finns 160 st garageplatser som hyrs ut för 367 kr/månad. I garaget finns också en tvätthall med högtryckstvätt, dammsugare, kompressor och domkraft. Framför huset finns en gästparkering.

   Föreningens hemsida

   www.brfekbackennr1.com

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Larsbergsvägen 55, Lidingö

   Kommun: Lidingö

   Område: Larsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 1 263 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-05

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 525 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 415 kr/månad

   Försäkring: 110 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Lidingö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Agavägen 1 på Lidingö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Lidingö!

   Läs mer

   Bobutiken i Lidingö

   Hitta din mäklare i Lidingö

   Liknande bostäder