Prismastigen 1, Lidingö

6 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Prismastigen 1 - Lidingö

  Kommun

  Lidingö

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  118m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 6 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Dalénum

  Avgift

  6 253 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play.

  /Utgångspris

  6 895 000 kr

  58 432 kr/m2

  Rymlig fyra med radhuskänsla i populära Dalénum

  På Prismastigen 1 finner ni denna stora fyra som med enkla medel går att göra om till en femma. Lägenheten har en uteplats i direkt anslutning till gården som ger en radhuskänsla. Lägenheten är om hela 118 kvadratmeter och har en genomgående planlösning mellan ost och väst. Lägenheten har en rymlig och möblerbar uteplats i österläge med utgång till föreningens innergård. Planlösningen är perfekt för såväl den unga familjen som det äldre paret som har mycket middagsbjudningar och folk övernattandes. Alla lägenhetens sovrum ligger för sig och inte i fil vilket ger en privat känsla i alla sovrum, lägg dessutom till flera klädkammare för förvaring och ni förstår att här blir vardagen enkel. På golvet ligger en genomgående fin parkett och alla väggarna är målade i vitt. Som ett plus får ni två lyxiga badrum och ett stort praktiskt kök med en halvöppen planlösning mot vardagsrummet med stilrena materialval. I Dalénum kan man njuta av närheten till vatten och natur. Här har ni gångavstånd till utmärkta kommunikationer till land och till sjöss samt bra utbud av gym i form av SATS gym som nås på promenadavstånd, matbutiker, restauranger, skolor och barnomsorg. Dessutom finns det garageplats i huset. Dalénum är definitivt ett område att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Alternativ planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Kliv in igenom den trygga säkerhetsdörren och möts av en hall med avhängning i form av en hatthylla till vänster samt ytterligare förvaring i klädkammare runt hörnet. På golvet ligger en parkett och väggarna är vitmålade.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum med utrymme för såväl vardagsrumsmöblemang som för matbord. Delvis öppen planlösning till kök som avskiljs med en bardisk. Från vardagsrummet nås den stora uteplatsen.

  Uteplats

  Uteplats om ca 17 kvadratmeter som vetter in mot innergård med en plantering och skärmväggar.

  Sovrum 1

  I ena delen av lägenheten ligger detta sovrum om ca 11 kvadratmeter med tillhörande klädkammare. På golvet ligger en likadan parkett som i vardagsrum och hall och väggarna är vitmålade.

  Sovrum 2

  Mot uteplatsen ligger detta sovrum som även det har en klädkammare i anslutning till sovrummet. Likt de övriga rummen ligger även här en parkett och väggarna är målade i vitt.

  Sovrum 3

  Det största sovrummet om ca 14 kvadratmeter som även inrymmer skjutdörrsgarderober. På golvet ligger en parkett och väggarna är vitmålade.

  Badrum

  Mellan Sovrum 2 och 3 finns det stora badrummet med tvättmöjligheter i form av en tvättmaskin och en torktumlare. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. Badrummet är i övrigt utrustat med: Spegel med spegelskåp, handdukshängare, handfat med kommod, dusch och badkar, Wc samt väggskåp.

  Kök

  I detta fina Marbodalkök har man gjort smarta och lyxiga materialval. Här finns gott om förvaring i skåp med gråa luckor som snyggt matchas med handtag i mässing. Ovan arbetsbänkar av laminat finns ett stående vitt kakel. Här finns det utrymme för ett sällskap vid matplats intill fönster. Köket är i övrigt utrustat med: diskho, ugn, fläkt, inbyggd mikro, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. På golvet ligger samma parkett som i vardagsrum och hall och väggarna är vitmålade. I köket finns det möjligheten att sätta upp en vägg för ett skafferi eller ett extra rum.

  Duschrum

  Helkaklat duschrum som likt badrummet har ett vitt kakel på väggarna och ett grått klinker på golvet. Duschrummet är i övrigt utrustat med: dusch, WC, spegelskåp samt handfat med kommod.

  Övrigt

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett större källarförråd. I föreningen finns också cykel- samt barnvagnsrum, styrelserum, sopsorteringsrum och rullstolsförråd. Gemensam innergård med flera sittgrupper, gräsmatta och en mindre lekplats med sandlåda.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uteplats/Balkong

  Rymlig uteplats i österläge med utgång direkt till föreningens innergård. Perfekt om man vill leka med barnen eller bara ha en enklare väg ner till vattnet och restaurangerna vid kajen.

  Bilplats

  Under huset finns garageplatserna som enkelt nås med hiss direkt från våningsplanet. Det finns totalt 124 p-platser. På gården finns cykelparkering.

  Övrigt

  Dalénum är Lidingös nyaste tillskott på boendefronten med ett suveränt läge. Här tar man sig med lätthet in till innerstan antingen på land eller med båt. Närområdet har en marinprägling med gångstråk utmed vattnet och underbar natur i närbelägna Kappsta. Två större matvarubutiker (Willys och ICA stormarknad) finns inom gångavstånd likväl den välkända restaurangen 450 Gradi finner ni runt hörnet. Inom området finns även utmärkt barnomsorg och flera skolalternativ från låg- till högstadiet. Lidingö är känt för sina fina friluftsområden och den som tar sig ut i naturen lär inte bli besviken. Gott om löpspår och härliga skogspromenader väntar. Inte för inte Lidingö Stad kallar sig för "Hälsans Ö"

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,967%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  3-glasfönster med aluminumbeklädd utsida

  Förening

  Föreningens namn:

  Kajtorget Dalénum

  Lägenhetsnummer:

  21002

  Antal lägenheter:

  141

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Kajtorget består av totalt 141 bostäder fördelade på fem hus, 4– 6 våningar höga. Lägenheterna är på 1–6 rok mellan 34 och 150 kvadratmeter. Längst ut på kajen uppförda i packhusliknande byggnader med oslagbar utsikt över Stockholms inlopp.  Föreningens ekonomi:

  Det finns i dagsläget inga beslut på kommande avgiftsförändringar (2019-05-09).  Parkering:

  Under huset finns 118 garageplatser som enkelt nås med hiss direkt från våningsplanet. Sex platser finns utomhus.  Gemensamma utrymmen:

  Den gemensamma gården erbjuder platser för både rekreation och lek i form av bänkar, hängmattor och sandlådor. I föreningen finns också cykelparkering, barnvagnsrum, städrum, lägenhets- och rullstolsförråd. På kajen uppförs ett rogivande torg med möjlighet att slå sig ner och njuta av utsikten över vattnet och Djurgården. I bottenplanet i ett av de främre husen mot torget finns två lokaler som planeras för café och kontor/butik.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor