Pyrolavägen 26, 2 tr , Lidingö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Pyrolavägen 26, 2 tr - Lidingö

  Kommun

  Lidingö

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  69,5m2

  Våning

  2 av 11 (Våningsplan 2 av 11 (2 trappor). ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Skärsätra

  Avgift

  4 068 kr/mån

  Välkomna till denna ljusa och välplanerade trea!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Välkomna till denna ljusa och välplanerade trea. Här får du en stor inglasad balkong, hemtrevligt kök med originaldetaljer samt ett snyggt och modernt badrum som renoverades i samband med stambytet. Ljust och lättmöblerat vardagsrum, samt två ordentliga sovrum som ger plats åt såväl en bredare säng som för arbetsplats. Mycket bra förvaring i form av platsbyggda garderober i hall och sovrum. På populära Pyrolavägen har du naturen precis inpå knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Kottlasjön för bad. Området bjuder bland annat på restauranger och goda kommunikationer i form av Lidingöbanan som tar dig in till stan.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Välkommen in genom den tysta och trygga säkerhetsdörren och ni möts av en fin klassisk tapet från Josef Frank. Det finns gott om förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna och under fötterna har ni en fin parkett. Vardagsrum: Lättmöblerat vardagsrum med generösa fönster i fritt läge som ger rummet ett fint ljus. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ett parkettgolv. Sovrum 1: Från vardagsrummet når ni det ena sovrummet som även det är ljust tapetserat och med parkett på golvet. Det finns goda förvaringsmöjligheter i form utav de platsbyggda garderoberna. Kök: Hemtrevligt kök med originaldetaljer. Även här finns stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Invid fönstret finns plats för matbord till ett sällskap om 4-6 personer. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet finner ni samma fina parkett som i hall och vardagsrum. Sovrum 2: Från köket nås sovrum 2 som inrymmer både dubbelsäng och arbetshörna. Väggarna är ljust tapetserade.Golvet pryds av en fin parkett. Från sovrummet når ni den ombonade balkongen. Balkong: Stor inglasad balkong som ger en ombonad känsla och ni får möjlighet till att förlänga sommaren. Badrum: Helkaklat och stambytt badrum med schackrutigt grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med: Handfat, golvvärme, badkar och tvättmaskin. WC: Ljus WC med schackrutig grå klinker och vita väggar. Utrymmet är utrustat med vägghängd WC och handfat.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Stor gemensam tvättstuga på Pyrolavägen 30 som totalrenoverades 2016 med nya maskiner och ytskikt. Tvättmaskinerna är självdoserande vilket innebär att man inte behöver ha med sig något tvättmedel ner till tvättstugan. Bastu och hobbyrum finns i anslutning till tvättstugan. Föreningslokal för 40 personer under restaurang Cleopatra kan hyras av medlemmar. Dessutom kommer det att byggas ett gym i anslutning till tvättstugan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1962

  2013-2016:Stambyte 2011: 3-glasfönster installerades 2007: Renovering av punkthusbalkonger 2004: Renovering av höghusbalkonger 2000: Byte av låghusbalkonger 1982: Fasadrenovering och tilläggsisolering 1980-82

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  Det finns 412 st parkeringsplatser i föreningen och det går att få plats med eller utan elstolpe. Priset för parkeringsplats utan elstolpe är f n 179 kr/mån och med elstolpe 260 kr/mån.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Skärsätra en av Lidingös södra stadsdelar med ett naturnära och centralt läge. Här har man som sagt nära till naturen vilket är något som präglar hela stadsdelen och Lidingö. Kottlasjön och Långängens naturvårdsreservat är det som ligger närmast till hands, givetvis finns även Kappsta och fina promenadstråk med utsikt mot Fjäderholmarna. Kommunikationerna är goda. Närtrafiken trafikerar området och med en kort promenad finns även Lidingöbanan. För den som inte har så bråttom kan vi rekommendera sjövägen. En båtförbindelse mellan Lidingö, Nacka och Stockholm. Trafikerar sträckan Värtan-Nybroviken med stopp däremellan. SL kortet funkar! Beräknad restid till Nybroviken ca 45 min. I närheten hittar vi de två största livsmedelsbutikerna på Ön och i närområdet finns Skärsätra torg med Saluhall, frisör, järnhandel och diverse små entreprenörer. Hemtrevligt och fint litet kvarterstorg. Barnfamiljer hittar givetvis skolor och barnomsorg i närområdet. För mer information om dessa hänvisas till Lidingö stads hemsida.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  522 kr/månad

  Försäkring:

  172 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  522 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  698 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 628 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2013-2016:Stambyte 2011: 3-glasfönster installerades 2007: Renovering av punkthusbalkonger 2004: Renovering av höghusbalkonger 2000: Byte av låghusbalkonger 1982: Fasadrenovering och tilläggsisolering 1980-82

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Skärsätra i Lidingö

  Antal lägenheter:

  604

  Antal lokaler:

  30

  Allmänt om föreningen:

  HSB:s Brf Skärsätra är en av Lidingös största föreningar med 604 bostadsrättslägenheter. Husen på Pyrolavägen byggdes 1962-65. Föreningen äger dessutom ett trettiotal lokaler i Skärsätra Centrum. En aktiv pensionärsförening, föräldraföreningar kring förskolor och fritidsgård och en egen koloniförening finns också i området.  Föreningens ekonomi:

  Det finns i dagsläget inga beslut på kommande avgiftsförändringar (2019-05-09).  Gjorda renoveringar:

  Det finns i dagsläget inga beslut på kommande renoveringar (2019-05-09).  Annat:

  För att bli godkänd som medlem i HSB Skärsätra ska köpare ha betalt medlemskap i HSB Stockholm.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor