Väpnarstigen 5, ½ tr, Lidingö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Väpnarstigen 5, ½ tr - Lidingö

  Kommun

  Lidingö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  63m2

  Våning

  0,5 av 3 (Våningsplan 0,5 av 3 (0,5 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Brevik

  Avgift

  3 452 kr/mån

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. I naturskönt och lugnt läge finner ni denna välplanerade 3:a. Balkong i söderläge, stambytt och renoverat badrum, genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Gott om plats för förvaring och ett boende i en stabil förening. Söker du kvalitéer som dessa ska du gå på visningen av denna lägenhet. Vardagsrummet är lättmöblerat och har stora fönsterpartier som vetter mot söder. Det renoverade köket är stort och inspirerar till matlagning samt ger plats för ett matbord till ett sällskap om 4-6 personer invid fönster. Omtyckt Brf med god ekonomi och många stora renoveringar gjorda. På bekvämt promenadavstånd nås Lidingöbanan som tar dig till Stockholms innerstad. Bussar till Lidingö centrum går från Breviks centrum. För dig som uppskattar närheten till vatten och natur så är det gångavstånd till Långängens naturreservat. Där anordnas skidspår på vintern och löpspår finns året om. Vid Kottlasjön finns badplats på sommaren och på vintern finns möjlighet till skridskoåkning. Välkomna på visning.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstugan ligger i källaren. Övriga utrymmen som föreningens medlemmar kan nyttja är bastu, gym och grillplats.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1957

  <BR> 2013: Källare har renoverats. 2012: Nya entrédörrar, översyn av tak inklusive målning av skorsten och vindskivor, nya inspektionsluckor, säkerhetsanordning för sotning samt byte av trasiga telgelpannor. 2011: Stambyte i badrum och kök samt renovering av badrum.

  Uppvärmning

  Pelletspanna eller fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Möblerbar balkong i söderläge.

  Bilplats

  Det finns 30 st p-platser samt 6 st garageplatser som går att hyra av föreningens medlemmar. P-platserna kostar 155 kr/mån och garageplatserna kostar 600 kr/mån. Separat kö gäller.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Lugna Brevik är bra beläget med mycket goda kommunikationer och god närhet till butiker i Breviks centrum. Pizzeria, café , frisör och restauranger finns i närområdet. Promenadavstånd till Lidingöbanan som tar er till Ropsten på ca 15 minuter. Vill ni ta er till Lidingö centrum tar ni buss 201 från Breviks centrum. Där du finner allt i form av klädesbutiker, matvaruaffärer, restauranger, apotek och systembolag. I Lidingö C finns även en biograf och ett bibliotek. Gångavstånd till Långängens naturreservat. Där anordnas skidspår på vintern och löpspår finns året om. Vid Kottlasjön finns badplats på sommaren och på vintern finns möjlighet till skridskoåkning.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  470 kr/månad

  Försäkring:

  189 kr/månad

  Elkostnad:

  281 kr/månad

  Total driftkostnad:

  470 kr/månad

  Andel i föreningen:

  3,10804%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2015-08-26

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Pelletspanna eller fjärrvärme

  Renoveringar:

  <BR> 2013: Källare har renoverats. 2012: Nya entrédörrar, översyn av tak inklusive målning av skorsten och vindskivor, nya inspektionsluckor, säkerhetsanordning för sotning samt byte av trasiga telgelpannor. 2011: Stambyte i badrum och kök samt renovering av badrum.

  Förening

  Föreningens namn:

  Taljan i Brevik

  Lägenhetsnummer:

  21

  Antal lägenheter:

  38

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen förvärvade 2004 fastigheten Taljan 1. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med 38 st lägenheter. Av dessa upplåts 35 st med bostadsrätt samt 3 st lägenhet upplåts med hyresrätt (dolt kapital). Byggnaden uppfördes 1957. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening).  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har en god ekonomi med positivt kassaflöde samt en låg skuldsättningsgrad om ca 5 000 kr/kvm BOA. Det finns i dagsläget inga beslut om kommande avgiftsförändringar (2018-05-24).  Gjorda renoveringar:

  Det finns i dagsläget inga beslut på kommande renoveringar (2018-05-24).  Annat:

  Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Mälardalens Bostadrättsförvaltning.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  304 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor