Objektbild

Fabrikörvägen 4D, 5 tr, Nacka Strand

Unikt läge, stor balkong med läcker utsikt över Stockholms inlopp!

Pris:

6 450 000 kr

/Utgångspris

Månadsavgift 4 618 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Nacka Strand

Rum: 2,5 rok varav 1-2 sovrum

Våning: 5 av 7 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 79 m2

Kan enkelt byggas om till en 3:a! Unik planlösning som endast finns i gavlarna i huset, helt utan insyn från grannar! Flertalet stora fönster och balkong som vetter mot grönska. Från den stora balkongen ser man Stockholms inlopp och dess förbipasserande båtar väldigt bra och tack vare dess höga läge i huset är insynen även här begränsad. Här bor du optimalt med närhet till Nacka Strands torg samtidigt som du bor ostört utan större trafik. Här kan du sitta på balkongen och känna lugnet när båtar eller fåglar seglar förbi. Centralt läge med bussar till Slussen - och hamn med bland annat SL:s pendelbåt till Djurgården och Nybrokajen. Trevligt planerad lägenhet som även kan disponeras som en 3:a (se alternativ planlösning). Här finner du stilfulla materialval, snickerier och stora fönsterpartier på rad som ger rikligt med ljusinsläpp. Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymmen, stort badrum med exklusiva materialval samt en tvättavdelning. Öppen planlösning i kök och vardagsrum med plats för socialt umgänge. I sovrumsdelen finns ett väl tilltaget sovrum och innanför ett mindre rum som delvis används som klädkammare men också som barnrum där det finns en platsbyggd säng. Nacka Strand är ett trivsamt område nära city som verkligen har blivit ett populärt område i Nacka med dess sjönära läge och gröna Nyckelviken inom promenadavstånd. I fastigheten finns en förskola. Njut även av strandpromenaden från Nacka Strand till Svindersvik. Nacka Forum finns intill Nacka Strand med ett stort utbud av affärer, bank, vårdcentral etc. I närområdet finns ICA Maxi Stormarknad och sju olika förskolor varvid två av dem ligger i Nacka Strand. Nacka Strand erbjuder ett flertal trevliga lunchrestauranger, SATS med tennis och badminton. The Quay som ligger nere vid kajen har både restaurang, foodtrucks och paddelbanor - verkligen värt ett besök! Intill torget på Augustendalsvägen 21 finns en minilivs. Vid hamnen ligger populära restaurangen J med stor uteservering ovanpå vattnet. Från hamnen tar man sig enkelt båtvägen både till Nybrokajen (SL-kort fungerar) och vidare ut i Skärgården. Endast 200 meter från lägenheten avgår buss 443 som tar dig till Slussen på ca 13 minuter. Med bil når du Slussen på ca 8 minuter och E4:an på ca 10 minuter. Fantastiskt läge i attraktiva Nacka Strand.

Läs mer

Pris

6 450 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 28 November

  13:00 - 13:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Olof Edelsvärd

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Åsa von Zweigbergk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-787 00 24

  asa.vonzweigbergk@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Fabrikörvägen 4D, 5 tr till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Rymlig hall med gott om förvaring genom två inbyggda garderober och hatthylla. Ytterligare plats finns för den som behöver ännu mer förvaring. Trägolv och vitmålade väggar.

    Kök

    För projektet unikt framtaget snickerikök i högsta klass med lackade luckor i grå kulör och bänkskiva i ljus natursten. Stor kökskåpa i rostfritt stål (kolfilterfläkt) med avhägningstång. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Vitvaror från Siemens: Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och induktionshäll från Siemens. Trägolv och vitmålade väggar.

    Vardagsrum

    Vardagsrum och kök finns i öppen planlösning med stort antal fönster som vetter mot grönska. Här finns det gott om plats för soffgrupp och matsalsbord. Rummet kan enkelt delas av för de som önskar sig ett extra sovrum, se alternativ planlösning. Utgång till balkong. Trägolv och vitmålade väggar.

    Sovrum

    Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Även i detta rum finns stora fönsterpartier åt grönska. Trägolv och vitmålade väggar.

    Klädkammare/sovrum

    Ursprunglig klädkammare som idag används delvis som klädkammare men till största del som barnrum då det finns en platsbyggd säng som följer med köpet (om inte köparen vill att den ska forslas bort). Trägolv och vitmålade väggar.

    Badrum

    Stort och helkaklat badrum med natursten på väggarna och granitkeramik på golvet med elburen komfortvärme. I badrummet finns en tilltänkt förvaringsmöbel intill tvättpelaren (tvätt + tork), handfat, infälld spegel, takdusch med fast glasvägg, vägghängd toalett och elburen handduksstork. Golvbrunn med ramoch infälld stenplatta lika golv. Infällda downlights i tak, specialdesignade väggarmaturer i polerat stål från Rubn lighting.

    Uteplats/Balkong

    Stor balkong om ca 10 kvm (1,98 x 5,10). Österläge med sol från morgon till lunchtid. Magisk utsikt över Stockholms inlopp. Belägen mot grönska.

    Bostad

    Boarea

    79m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    5 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    1105

    Andel i föreningen

    0,88077%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    TV och bredband levereras via Ownit och föreningen har en gemensam gruppanslutning.

    Övriga utrymmen

    Det finns ett källarförråd som hör till lägenheten som ligger på plan 2 och är ca 2 kvm stort. Plan 1 Garaget Plan 2 Förrådet, bion Plan 3 Hobbyrummet, kylrummet, tvättstugan och cykelrummet Plan 4 Entrén, barnvagnsrummet.

    Byggnad

    Byggår

    2018

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2021-03-02
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    3-glasfönster

    Ventilation

    FTX (Mekanisk till- och frånluft)

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Fabrikören i Nacka

    Föreningens organisationsnummer

    769630-9256

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    113 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2017-2018

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Fabrikören är en äkta förening där byggnationen stod färdigt under 2018. Föreningen innehåller sammanlagt 113 st lägenheter med storlek om 1-5 rok. Byggherre är Oscar Properties. Gemensam biograf finns att tillgå medlemmarna.

    Föreningens ekonomi

    Det finns inga avgiftsförändringar planerade i dagsläget. Kontrollerat 22/9 2021. Föreningens ekonomiska förvaltare ViRedo.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    En del garantiarbeten i lägenheter återstår som exempelvis sprickor. Vet ej exakt tidsram i nuläget. Utöver garantiarbetena finns inga planerade renoveringar. Kontrollerat 22/9 2021.

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns två separata gästlägenheter som underlättar möjligheten för familj och vänner att hälsa på. Brf Fabrikören har dessutom ett eget biorum (se bild) för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett mekrum/snickarrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet. I föreningen har man också tillgång till ett för området gemensamt garage som man når via husets egna hissar. Samt ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet. Föreningens medlemmar kommer även att kunna nyttja barnvagnsrum/rullstolsrum, cykelrum, soprum och tvättstuga. Var ligger allt? Plan 1 Garaget Plan 2 Förrådet, bion Plan 3 Hobbyrummet, kylrummet, tvättstugan och cykelrummet Plan 4 entrén, barnvagnsrummet.

    Parkering

    Det finns del av befintligt garage under byggnaden där föreningen förfogar över 90 st garageplatser. Väntetid ca 3-4 månader på en garageplats i dagsläget. Under tiden man väntar på plats så går det att står i Torggaraget (samma garage men lite längre bort) och betala i automat. Dock är garaget stängt mellan 22:00-06:00 så under den tiden kommer man inte in.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Fabrikörvägen 4D, 5 tr, Nacka Strand

    Kommun: Nacka

    Område: Nacka Strand

    Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 6 450 000 kr
    /Utgångspris

    Månadsavgift: 4 618 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-21

    Pantsättningsavgift: 467 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 525 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 350 kr/månad

    Försäkring: 175 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 4 st

    Karta & område

    Nacka

     

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

    Läs mer

    Bobutiken i Nacka

    Hitta din mäklare i Nacka

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder