Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Alphyddevägen 67, 8tr, NACKA

Sjöutsikt - Gavelfemma om 126 kvm på våning 8/13(hiss), Garanterad bilplats i föreningens garage

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 5 589 kr/mån Ett obligatoriskt tillägg om 85 kr tillkommer för bredband via Ownit samt ett tillägg om 110 kr tillkommer för kabel-TV och läggs på månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - NACKA

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Våning: 8 av 13  (Lägenheten ligger på våning 8/13 från entréplanet räknat.) , hiss finns

Byggår: 1965

Boarea: 126 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Sjöutsikt - Sällsynt chans! På våning 8/13 med en vidsträckt panoramavy över Hammarbybacken, Svindersvik och Hammarbysjön. Fastighet med hiss och garanterad bilplats i föreningens garage! Nu finns chansen att köpa en suveränt planerad gavelfemma - sällan till försäljning! Belägen i den mycket populära och ekonomiskt stabila Brf Alphyddans Ros, låga månadsavgift! Ljus och optimalt planerad femrumslägenhet hela 126 kvm i ett gott skick, med ett högt och insynsfritt läge. Balkong i bästa västerläge med vidsträckt utsikt och med eftermiddags/kvällssol. Lägenheten erbjuder en rymlig hall, kök med matplats för ca 4-6 personer, ytterligare matrum som även kan nyttjas som sovrum, stort och lättmöblerat vardagsrum, tre-fyra sovrum, helkaklat badrum med badkar, gäst-wc, tvättstuga. Bra förvaringsmöjligheter i två klädkammare och flertalet platsbyggda garderober. Lägenheten i gavelläge har ett flertal fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Brf Alphyddan Ros är en bostadsrättsförening med eget garage med garanti vad gäller plats, vilket är unikt i Alphyddan. Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjö, Nacka naturreservat, Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, biograf, caféer, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till två busshållplatser som tar dig in till Slussen på 10 min - ett alternativ är Saltsjöbanan. Tvärbanans utbyggnad är klar och har satts i trafik, med station intill lägenheten. År 2030 ska även T-banan ansluta denna station. För mer detaljerad information, besök www.sl.se. Kontakta mäklaren för mer info!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Göran Kristiansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-162 76 90

  goran.kristiansson@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   HALL Välkomnande och ljus möblerbar hall som erbjuder gott om avhängninsmöjligheter och förvaring i form av flera platsbyggda garderober och rymlig klädkammare. Ljust målade väggar och parkettgolv. Säkerhetsdörr. VARDAGSRUM Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för större soffgrupp, tv-möbel och matgrupp eller läshörna. Genom flera stora fönster ges ett fint ljusinsläpp till lägenheten. Härifrån nås den mysiga balkongen i västläge som förlänger rummet. Ljust målade väggar och parkettgolv. KÖK Ljust och trivsamt kök med goda arbetsytor. Originalkök med vita luckor. Köket är utrustat med kombinerad kyl, frys, spis och fläkt. Intill ett stort fönster i burspråk har matplatsen en naturlig plats. Ljust målade väggar och plastmatta på golvet. MATSAL / SOVRUM 4 Matsal i fil mellan kök och vardagsrum. Kan även nyttjas som sovrum 4. Ljust målade väggar och parkettgolv. SOVRUM 1 Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Förvaring i fyra garderober. Ljust målade väggar och plastmatta på golvet. SOVRUM 2 Stort sovrum med plats för säng samt ytterligare möblemang. Ljust målade väggar och plastmatta på golvet. SOVRUM 3 Stort gavelsovrum med plats för säng och ytterligare möblemang. Målade väggar och plastmatta på golvet. BADRUM Helkaklat badrum i ljus ton inrett med badkar, wc, handfat och spegel. Väggar beklädda med vitt kakel och klinker i mörk nyans på golv. Vädringsfönster. GÄST-WC Mörkt klinkergolv. Utrustat med wc, handfat och spegelskåp. TVÄTTRUM Utrustat med tvättmaskin, torkskåp och tvättho. KLÄDKMMARE I lägenheten finns två praktiska klädkammare/förråd.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong i västläge. Högt och insynsskyddat läge, här kan man njuta av kvällssolen och den fantastiska utsikten över Stockholm.

   Bostad

   Boarea

   126m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   8 av 13  (Lägenheten ligger på våning 8/13 från entréplanet räknat.) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   97

   Andel i föreningen

   1,3603%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Det finns vindsförråd tillhörande lägenheten på ca 5 kvm beläget i samma hus. Tvättstuga finns i båda huskropparna (63+67:an). Utrustade med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare samt 2 torkrum. Cykelförråd och hobbyrum finns även i 67:an.

   Övrigt

   OMRÅDET Alphyddan är ett lugnt område i populära Sickla, Nacka. Området har ett optimalt läge och är känt för sina fantastiska utsikter då det ligger på en kulle. Här bor du med direkt närhet till Sickla Köpkvarter, en av Stockholms charmigaste gallerior, med stort utbud av butiker och flera populära restauranger som t.ex. Sovel, Texas Burger och Urban Deli. Här finns också flera stormarknader, saluhall, gym och SF biograf med 5 salonger. Dieselverkstaden intill köpkvarteret erbjuder både kultur och träning i olika former, t.ex. bibliotek, teater, musikevenemang, gym och klättercenter med klätterväggar och bouldering. Även Nacka Forum ligger på minutavstånd. KOMMUNIKATIONER Från Alphyddan finns det mycket goda kommunikationer dygnet runt. Till Slussen med kollektivtrafik kan du välja mellan följande kommunikationer. Du kan ta buss 401, 403, 409, 410, 411, 413, 414, 422 mot Slussen, vilket tar ca 10 minuter, närmsta busshållplats heter Sickla Bro. Du har även flera andra resval inom kort gångavstånd, som t ex Saltsjöbanan till Slussen (byte till buss under ombyggnaden av Slussen), på ca 8 minuter. Tvärbanan går från oktober 2017 från Sickla Station till Solna (strax nedanför lägenheten). År 2030 ska även T-banan ansluta denna station. För mer detaljerad information, besök www.sl.se. BARNOMSORG Barnomsorgen - både i kommunal och privat regi - är väl tillgodosedd, så även i närområdet. Mycket bra grundskolor och gymnasier i Sickla och Nacka. Vidare info: www.nacka.se

   Byggnad

   Byggår

   1965

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda: 139 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Alphyddans Ros i Nacka

   Föreningens organisationsnummer

   769604-1941

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   126 st , varav hyresrätter: 9 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Alphyddans Ros färvärvade fastigheterna 2001 och består av 2 fastigheter med 126 st lägenheter varav 9 hyresrätter, 5 st lokaler (förråd), 127 st garage- och 11 st p-platser. Till fastigheten hör en lek- och grillplats samt en boulebana. För mer information, besök gärna föreningens hemsida : www.alphyddansros.se

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga planerade avgiftshöjningar. Kontrollerat 7/2-2019.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   GJORDA RENOVERINGAR 2004 - Renoverat badrummen 2008 - Tvättstugorna renoverades 2008 - Garaget 2009 - Radonmätning genomfördes som visade att radonstrålningen i husen ligger långt under tillåtet gränsvärde. Husen har även PCB analyserats med klart godkänt resultat. 2009 - Entréerna renoverades 2015 - Rensning av samtliga avloppsstammar (Stamspolning genomförs var 5:e år) 2016/2017 samtliga hissar utbytta. 2017 installerat bergvärme PLANERADE RENOVERINGAR Föreningen planerar att renovera garaget och framförallt tätskiktet. Inga andra renoveringar är planerade i dagsläget. Kontrollerat 7/2-2019.

   Föreningens hemsida

   www.alphyddansros.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Alphyddevägen 67, 8tr, NACKA

   Kommun: Nacka

   Område: Alphyddan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 5 589 kr/mån Ett obligatoriskt tillägg om 85 kr tillkommer för bredband via Ownit samt ett tillägg om 110 kr tillkommer för kabel-TV och läggs på månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-25

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 550 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 350 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Nacka

    

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Nacka

   Hitta din mäklare i Nacka

   Liknande bostäder