Objektbild

Becksjudarvägen 33, 3 tr, Nacka

Högt belägen 2:a i bra skick!

Pris:

2 995 000 kr

/Utgångspris

Månadsavgift 3 249 kr/mån I avgiften ingår VA, värme, basutbud av Tv-kanaler samt bredband och telefoni. (Ett obligatoriskt tillägg om 125 kr/mån för bredband är inräknat i månadsavgiften.) Inga avgiftshöjningar beslutade. Kontrollerat 2020-08-31.

Bostadsrättslägenhet - Nacka

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 7  (Våningsplan 4 av 7 (3 trappor). ) , hiss finns

Byggår: 1953-1958

Boarea: 52 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Kontakta mäklaren för mer info samt förhandsvisning - Välkommen till Becksjudarvägen 33, 3 tr och denna mycket eleganta och väldisponerade tvårumslägenhet med en öppen planlösning och modernt kök från Puustelli. Lägenheten har ett fantastiskt läge där samtliga fönster vetter åt väst och framförallt med utsikt över Sickla, Hammarbybacken, Globen etc. Lägenheten är i genomgående gott skick och färgerna är i ljusa och moderna kulörer. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med en rymlig skjutdörrsgarderob, rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob, lättmöblerat vardagsrum med plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang samt matplats för 6-8 personer. Fransk balkong mot grönska. Fri utsikt utan insyn från grannar. Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjö, Nacka naturreservat, närheten till Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter / Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, gym, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Gott om förskolor i området och endast ca 200 meter till närmaste förskolan. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplatsen och Saltsjöbanan som snabbt och enkelt tar en vidare till Slussen och Stockholms Tunnelbanesystem. År 2030 står nya tunnelbanelinjen klar i Nacka och närmsta stationen kommer att ligga nära bostaden. Endast 7-10 min till Slussen med buss.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Olof Edelsvärd

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Adam Hultqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande och ljus hall med plats för avhängningsmöjligheter. Stor garderobsvägg med skjutdörrar. Målade väggar i vitt och grått samt en fondvägg i mönstrad tapet och parkettgolv. Hatthylla och plats för skoställ.

   Kök

   Exklusivt och stilfullt renoverat kök från Puustelli, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Arbetsbänk av granit med induktionshäll, smakfull köksfläkt, kombinerad kyl/frys, inbyggd mikro, inbyggd ugn och integrerad diskmaskin. Moderna utdragbara köksluckor i vit matt kulör med mörkbetsad stomme. Gråmelerad klinkervägg mellan arbetsbänk och köksskåp som är försedd med spotlights. Dessutom finns ett skafferi. Vitmålade väggar och parkettgolv.

   Vardagsrum

   Ljust och rymligt vardagsrum med matplats för 6-8 personer. Stora glaspartier med ett rikligt ljusinsläpp och fransk balkong mot grönska. Gott om plats för större soffgrupp och exempelvis arbetshörna. Målade väggar i vitt och svart samt originalparkettgolv.

   Sovrum

   Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng förvaring genom en skjutdörrsgarderob (2014). Parkettgolv och målade väggar samt en fondvägg i lila kulör. Utsikt åt grönska.

   Badrum

   Modernt och fräscht badrum med vita helkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med toalett, badkar med dusch, handfat med underskåp, handdukstork (vattenburen), golvvärme och ett vägghängt skåp.

   Uteplats/Balkong

   Fransk balkong i västerläge.

   Bostad

   Boarea

   52m2 (Areauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)

   Våning

   4 av 7  (Våningsplan 4 av 7 (3 trappor). ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   101

   Andel i föreningen

   0,47095%

   Andel av årsavgift

   0,47095%

   TV och internet

   Föreningen har tecknat ett avtal med Com Hem som innebär att du som boende i föreningen har fri tillgång till deras analoga kanaler, samt ett antal digitala kanaler. Därutöver får du, genom det nya gruppavtalet, även kostnadsfritt abonnemang på Digital-tv Small. Bredband från Bredbandsbolaget. Kostnaden är 125 kr och läggs på avgiften varje månad (bredband och telefoni). Hastigheten är 250/100 Mbit/s. I avtalet ingår också den fasta avgiften för telefoni (IP-telefoni via Telenor).

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten finns två källarförråd, ett större om ca 4-6 kvm och ett minde förråd om ca 1 kvm. Inom föreningen finns cykel- barnvagnsförråd, hobbyrum, tvättstugor (närmaste i samma port på källarplan) och föreningslokal i samma port (uthyrs till medlemmar 300kr/dygn). Det finns även en övernattningslägenhet i grannporten (35:an). (Dygnskostnad Mån-Tors 200kr/dygn, Fre-Sön 300kr/dygn).

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Sicklaön 92:3

   Byggår

   1953-1958

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-09-09
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Markvärmepump och olja

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Bergakungen i Nacka

   Föreningens organisationsnummer

   714000-0063

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Besök föreningens hemsida på: http://www.hsb.se/stockholm/bergakungen

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   170 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1953-1958

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   BRF har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg, varje lägenhetsinnehavare behöver dock teckna en egen hemförsäkring. BRF kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. BRF Bergakungen äger och förvaltar fastigheten Bergakungen i Finntorp. Fastigheten innefattar tre byggnader: Bergakungen (Sicklaön 92:3), adress Becksjudarvägen 31-39 Bergknallen (Sicklaön 93:1), adress Becksjudarvägen 41-49 Bergkristallen (Sicklaön 94:1), adress Becksjudarvägen 51-55 Husen uppfördes 1953 - 1958, stambyte genomfördes 2002 -2004. 2005 samt 2006 byggdes ca 2 200 m2 affärslokaler om till 24 st lägenheter i varierande storlek. 2011-2012 byggdes ARF Netcoms gamla lokaler om till ytterligare 3 lägenheter. Föreningen har efter ombyggnaderna 170 lägenheter. Föreningen upplåter en lokal med hyresrätt. IMD El Förkortningen IMD står för individuell mätning och debitering, och har som syfte att få ner kostnaderna för elkonsumtionen, och skapa medvetande kring förbrukningen. Istället för att varje lägenhet har sitt avtal, övertar föreningen den rollen och har ett kontrakt.

   Föreningens ekonomi

   Låg belåning i föreningen om endast 3 730 kr/kvm i utgången 2019-12-31.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   1992 - Fasadrenovering. 2003 - Dränering av grunden Becksjudarvägen 41 till 49. Installation av en ny tvättstuga Becksjudarvägen 53, samt renovering av tvättstugan Becksjudarvägen 45. - Byte av samtliga vatten- och avsloppsstammar Becksjudarvägen 39 till 55 samt nydragning av el. 2004 - Byte av samtliga vatten- och avloppsstammar Becksjudarvägen 31 till 37 samt nydragning av el. 2007 - Byte av värmeanläggning från olje-, elpanna och värmepump till värmepumpar på bergvärme och frånluft med spets av olja. - Införande av enhetsmätning för elen för alla bostadsrättsföreningens elabonnemang, inklusive alla lägenheter. 2011 - Ombyggnad av 300 kvm hyreslokaler till tre nya lägenheter. Ombyggnad av tvättstugan Becksjudarvägen 53. - Montering av snörasskydd på taket Becksjudarvägen 31 till 39. 2012 - Utbyte av samtliga armaturer i trapphus. Utbyte av glas i entrédörrar Becksjudarvägen 41 till 55. - Ny takbeläggning på grovsoprummet. 2013/2014 - Spolning av samtliga stammar. Spolning och rengöring har även skett upp till vattenlåsen i lägenheterna. 2016 - Fönsterbyte och balkongdörrar - Installation av nytt lås- och passersystem. 2018-2019 - OVK projekt Föreningen har inga större planerade renoveringar eller ombyggnader mer än de som nämns i årsredovisningen.

   Gemensamma utrymmen

   Cykel- barnvagnsförråd finns inom föreningen. Två tvättstugor finns i huset (Nyrenoverade). Föreningslokal finns att hyra (uthyrs till medlemmar 300 kr/dygn) och en övernattningslägenhet (Dygnskostnad Mån-Tors 200 kr/dygn, Fre-Sön 300 kr/dygn).

   Parkering

   Boendeparkering på gatan utanför och runt om i Finntorp.

   Föreningens hemsida

   www.hsb.se/stockholm/bergakungen

   Finntorp

   Allmänt om området

   Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjö, Nacka naturreservat, närheten till Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter / Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, gym, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Gott om förskolor i området och endast ca 200 meter från närmaste förskola.

   Kommunikation

   Mycket bra kommunikationer ett stenkast från busshållplatsen och Saltsjöbanan som snabbt och enkelt tar dig till Slussen och Stockholms Tunnelbanesystem. Endast 7-10 min till Slussen med buss. År 2030 kommer tunnelbanan till Nacka och närmsta station kommer att ligga nära lägenheten. För mer info besök www.sl.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Becksjudarvägen 33, 3 tr, Nacka

   Kommun: Nacka

   Område: Finntorp

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 995 000 kr
   /Utgångspris

   Månadsavgift: 3 249 kr/mån I avgiften ingår VA, värme, basutbud av Tv-kanaler samt bredband och telefoni. (Ett obligatoriskt tillägg om 125 kr/mån för bredband är inräknat i månadsavgiften.) Inga avgiftshöjningar beslutade. Kontrollerat 2020-08-31.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-07-08

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 1 720 kr


   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Nacka

    

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Nacka

   Hitta din mäklare i Nacka

   Liknande bostäder