Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Diligensvägen 35, Nacka

Insynsfri trea med milsvida vyer i ett av områdets bästa lägen!

Pris:

2 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 142 kr/mån I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-TV och bredband

Bostadsrättslägenhet - Nacka

Rum: 3 rok

Våning: 5 av 5  (Våningsplan 5 av 5. ) , hiss finns

Byggår: 1984

Boarea: 72 m2

Mysig trea med vindskaraktär högst upp i huset, med ett av områdets bästa lägen och sjöglimt mot Stockholms inlopp. Välkommen att flytta in i ett insynsskyddat och trivsamt hem i ett mycket fint skick! Här erbjuds ett härligt genomgående ljusinsläpp och ett snyggt renoverat kök i ljusa och stilsäkra färger. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Två fina sovrum med fantastisk utsikt utan insyn. Välkomnande hall med väldig bra förvaring i platsbyggda skjutdörrsgarderober. Bredband 100Mbit/s ingår i avgiften. Föreningen behandlar just nu frågan om balkongbygge för de lägenheter som saknar balkong. Kontakta gärna mäklaren för mer information. Hiss finns. Här bor ni i populära Jarlaberg vid Nacka Strand med båtförbindelser till både Stockholms innerstad och skärgården. Ett barnvänligt område med lekparker, grönytor, och bilfria innergårdar där barnen fritt kan springa omkring. I området finns både skola och förskola. Runt hörnet ligger Nacka Forum som erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och service. Direktbuss till Slussen tar en kvart, med pendelbåten når du Kungliga Djurgården på 4 minuter och Lidingö på 12. Ett stenkast ifrån lägenheten ligger det idylliska naturreservatet Nyckelviken med fina motionsspår, 4H-gård, generösa rekreationsområden, badklippor m.m. Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Adam Hultqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se

  Planritning Planlösning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Hall med optimal förvaring i påkostad skjutdörrsgarderob. Plats för avhängning av ytterkläder finns i entrén. Grått klinkergolv som övergår i eklaminatgolv och ljusmålade väggar.

   Kök

   Smakfullt och välplanerat kök med gott om förvaring i skåpsinredningen. Vita luckor kombineras med kakel ovan arbetsytorna. Rymlig matplats och vidsträckt utsikt över Nacka. Eklaminatgolv och vitmålade väggar. Köksutrustning: * Kyl och frys, side by side i rostfritt * Modern spis med glashäll i rostfritt * Diskmaskin * Fläkt

   Badrum

   Snyggt renoverat badrum i moderna material. Helkaklat väggar i vitt/rött samt klinkergolv med golvvärme. Utrustat med tvättmaskin, badkar, handfat med kommod, spegel, takdusch samt förvaring ovan tvättmaskinen.

   Vardagsrum

   Ljust och mysigt vardagsrum med sjöglimt mot Stockholms inlopp. Högt läge, ljust målade väggar samt snyggt eklaminatgolv.

   Sovrum 1

   Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring. Eklaminatgolv och italiensk versacetapet på väggarna.

   Sovrum 2

   Sovrum som även kan nyttjas som arbetsrum. Eklaminatgolv och målade väggar.

   Uteplats/Balkong

   Föreningen arbetar f.n. med att få godkänt bygglov att bygga balkonger till de lägenheter som saknar det i dagsläget. Det skulle således kunna bli en möjlighet för nästa ägare att bygga en balkong till lägenheten. Detta skulle i så fall bekostas av bostadsinnehavaren och kosta ca 100 000 - 120 000 kr (obs: preliminär uppskattning).

   Bostad

   Boarea

   72m2 (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)

   Våning

   5 av 5  (Våningsplan 5 av 5. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   183

   Andel i föreningen

   0,47406%

   Andel av årsavgift

   0,47406%

   TV och internet

   Kabel-Tv från Com-Hem och medium 8 favoriter ingår i avgiften tillsammans med 250/100 Mbit/s bredband som levereras av Telenor.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten disponeras ett väl tilltaget förråd beläget en trappa ned från bostaden. Tillgång till gästrum, festlokal, bastu, cykelrum och tvättstuga.

   Byggnad

   Byggår

   1984

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda: 127 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Tullen 623 i Nacka

   Föreningens organisationsnummer

   716418-6954

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   192 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1989

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen bildades den 25 november 1983 och registrerades den 12 mars 1984. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Sicklaön 367:2 och 367:6. Föreningen består av 192 lägenheter fördelade på 2 st trevliga gårdar vid Diligensvägen 3-37, 74-100 i Jarlaberg, Nacka. Besök gärna föreningens hemsida på: www.hsb.se/stockholm/tullennr623 för ytterliggare information. Under fliken "boendeinformation" finns väldigt bra information om det mesta inom föreningen.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat 19/5-2020.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen arbetar f.n. med att få godkänt bygglov att bygga balkonger för de bostäder som ej har det idag. Kontakta gärna mäklaren för mer information. Inga större renoveringar planeras och inga avgiftshöjningar är planerade. Kontrollerat 19/5-2020.

   Gemensamma utrymmen

   På gården finns tillgång till tvättstuga, föreningslokal, övernattningslägenhet och bastu.

   Parkering

   Samfälligheten äger ett flertal garagehus i Jarlaberg där man kan hyra parkeringsplats: Parkeringsplats utomhus: 288 kr/mån Parkeringsplats utomhus med el: 356 kr/mån Parkeringsplats under tak: 381 kr/mån Parkeringsplats under tak med el: 456 kr/mån Burplats under tak: 556 kr/mån MC-platser: 88 kr/mån Kö till parkeringsplatserna förekommer men det bör inte ta mer än några veckor att få plats. Priserna kontrollerade 2020-05-06 För att ansöka om garageplats, kontakta: Cemi på mail jarlaberg@cemi.se alternativt på telefon 0774-400 990 vardagar mellan kl. 07.00 - 16.00

   Föreningens hemsida

   www.hsb.se/stockholm/tullennr623

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Diligensvägen 35, Nacka

   Kommun: Nacka

   Område: Jarlaberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 142 kr/mån I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-TV och bredband

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-20

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Nacka

    

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Nacka

   Hitta din mäklare i Nacka

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder