Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Finnboda Parkväg 18C, Nacka

Gavellägenhet med underbar uteplats mot grönska och möjlighet att bygga om till en 4:a.

Pris:

4 695 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 574 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband

Bostadsrättslägenhet - Nacka

Rum: 3 rok

Våning: 1 av 6 , hiss finns

Byggår: 2008

Boarea: 81 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Finnboda Parkväg 18C och denna trevliga gavellägenhet med en tilltalande planlösning om ca 81 kvm i fastighet från 2008. För den som önskar ett sovrum till tillåter denna planlösning att med enkla medel bygga om lägenheten till en yteffektiv 4:a. Skyddat läge med begränsad insyn. Ljus lägenhet med fina ytskikt samt modern utrustning av hög kvalité. Utmärkt läge i området med fönster i tre vädersträck och utsikt mot grönskande slänt där rådjuren ofta går och betar. Lägenheten erbjuder en stor och välkomnande hall med klinker vid entrén, två stora sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen samt ett modernt kök med stor matplats. Underbar uteplats med sol från tidiga morgonen till eftermiddagen. Garage finns under huset och Bredband med 100 Mbit/s ingår i avgiften. Här bor man i ett populärt expansivt område i anrik varvsmiljö med närhet till natur och innerstadens puls. I området finns en ICA butik endast 150 meter från lägenheten. Bra och täta kommunikationer till Slussen som nås på några minuter. Från Finnboda hamns brygga finns möjlighet att SL-pendla in till city och varje morgon njuta av Stockholms vackra silhuett från vattnet. Promenadavstånd via Svindersviks båtklubbar till Sickla köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger, livsmedelsbutiker och service. Tre omtyckta förskolor och grundskola finns inom gångavstånd från lägenheten. Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ola Niklasson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 076-787 24 85

  ola.niklasson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med klinker på golvet vid entrén, parkettgolv och tapetserade väggar. Goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor samt garderob och inbyggt städskåp.

   Vardagsrum

   Ljust och trevligt sällskapsrum med öppen planlösning mot matplatsen och med gott om plats för en stor soffgrupp. Rikligt ljusinsläpp från två håll med stort fönsterparti och utgång till uteplatsen. Parkettgolv och tapetserade väggar. I och med att man har ett extra fönster på gaveln går det att bygga ett riktigt sovrum till. Se alternativ planlösning.

   Kök

   Stilrent och modernt Vedumkök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Vita köksluckor, kakel som stänkskydd över arbetsytorna, bänkskiva i laminat samt vit köksutrustning. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, kyl, frys och diskmaskin. Rymlig matplats vid fönster med plats för 6-8 personer. Parkettgolv och tapetserade väggar.

   Sovrum 1

   Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Bra med förvaringsmöjligheter med 3 garderober. Parkettgolv och tapetserad väggar.

   Sovrum 2

   Stort sovrum med plats för dubbelsäng och två inbyggda garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar.

   Badrum

   Modernt badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat och handdukstork.

   Uteplats/Balkong

   Mysig uteplats mot sydost med sol på förmiddagen och mitt på dagen. Uteplatsen ligger inbäddad i lummig omgivning ostört på gaveln. Grillning är tillåtet med gasol eller elgrill.

   Bostad

   Boarea

   81m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   59

   Andel i föreningen

   1,36691%

   Andel av årsavgift

   1,39524%

   TV och internet

   Kabel-TV levereras av Com-Hem och ett basutbud ingår i avgiften. 100 Mbit/s Bredband och IP-telefoni levereras av Telenor och ingår i avgiften.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten disponeras ett ca 5 kvm förråd i husets källare. I källaren finns även ett gemensamt cykelförråd och ett barnvagnsförråd. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter att hyra.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Sicklaön 37:63

   Byggår

   2008

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 106 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Finnboda Dunge i Nacka

   Föreningens organisationsnummer

   769612-1305

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   74 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2008

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 74 lägenheter, 2 soprum, 2 barnvagnsrum, 2 cykelrum, förrådsutrymmen, gemensamhetslokal samt en innergård belägen mellan de 2 lamellhusen. Finnboda Dunge uppfördes av HSB med inflyttning hösten och vintern 2008/09. Individuellt medlemskap i HSB krävs för att bli medlem i föreningen.

   Föreningens ekonomi

   Belåningen är 6803 kr/kvm vid utgången av 2019. Föreningen har individuell mätning av el. Förening har en god ekonomi och sänkte avgiften med 5% under 2018.

   Gemensamma utrymmen

   I källaren finns även ett gemensamt cykelförråd och ett barnvagnsförråd. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter att hyra.

   Parkering

   Finnboda Dunge har både ytparkeringar och garageplatser. Garaget delas med övriga föreningar runt parken och omfattar totalt 255 platser, för både bilar och motorcyklar. Garage finns att hyra för 900 kr/mån och dit kommer man direkt med hissen. P-plats finns att hyra för 400 kr/mån, kö kan förekomma.

   Föreningens hemsida

   https://finnbodadunge.se/

   Finnboda Hamn

   Allmänt om området

   Finnboda ligger i ett mycket naturskönt område med Saltsjön runt omkring. Nere vid kajen finns underbara promenadstråk längs med Saltsjön - eller varför inte solbada och njuta av utsikten mot Gamla Stan och Djurgården! Livet nere vid kajen är ett skådespel då finlandsfärjorna passerar förbi samt när Stockholm får besök av de större kryssarna som angör bryggan vid Stadsgårdskajen. För småbåtsentusiasten finns en småbåtshamn i Finnboda och närbelägna Svindersvik. Kommunikation Du når pulsen på Södermalm på 15 minuters promenad och Slussen cyklar du till på 10 minuter. Efter en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på 7 minuter eller så tar du 53:an via Slussen, Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Åt Nackahållet går dels buss 402 mot Nacka Forum och buss 469 mot Nacka sjukhus. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn mot Nybroviken respektive Lidingö/Frihamnen. Du når Nybrokajen på 20 minuter. Båten trafikerar även bryggan vid Gröna Lund som du når på 10 minuter. Trafiken går mellan ca 06-20:30 och SLs pendelkort kan användas. Affärer och Restauranger Nere på torget finns ICA som erbjuder en välsorterad livsmedelsbutik med stort ekologiskt utbud. Vid kajen ligger restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Där finns även möbelbutiken Fogia. Café Fröken Fräken har nyligen slagit upp sina portar i Fogias lokaler. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotell Marina Tower med restaurang/bar och SPA-avdelning som drivs av Sturebadet. Åt andra hållet hittar du Kvarnholmen med sin prisbelönta Glassfabrik. Sickla Köpkvarter, som vunnit pris som Stockholmarnas Favoritcentrum 2013 med bland annat Urban Deli, Dieselverkstaden, Hantverksgatan, SF Bio och SATS, når du via promenadvägen längs Svindersvik. Passa på att spana in bävrarnas flit! I juni 2018 öppnades dessutom den nya Svindersviksbron som knyter samman området med Nacka Forum och ett stort utbud av butiker men även simhall och ishall. Skolor och Barnomsorg I direkt anslutning till Finnboda Hamn ligger nybyggda Finnboda Förskola och Vilans skola/förskola. Grundskola 0-6 och totalt 14 förskoleavdelningar, fler tillkommer succesivt i samband med att området expanderar. Förskolor finns också på Kvarnholmen och Henriksdalsberget. Övrigt Nere vid kajen finns Puls & Träning med en ny och fräsch träningsanläggning. För mer info se: www.pulsochtraning.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Finnboda Parkväg 18C, Nacka

   Kommun: Nacka

   Område: Finnboda Hamn

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 4 695 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 574 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-15

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Karta & område

   Nacka

    

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Nacka

   Hitta din mäklare i Nacka

   Liknande bostäder