Budgivning pågår

Finnboda Parkväg 22B, Nacka

5 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Finnboda Parkväg 22B - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2009

  Boarea

  93,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Finnboda Hamn

  Avgift

  4 957 kr/mån

  inkl. vatten, värme, TV kanal-basutbud från Com Hem, bredband 250/100 mb/s & IP-telefoni

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bredband

  Accepterat pris

  5 450 000 kr

  58 289 kr/m2

  Välplanerad 4:a i fint skick med solig balkong i Brf med de lägsta avgifterna i området!

  5 450 000 kr accepterat pris! Välkommen till Finnboda Parkväg 22B och denna trevliga lägenhet med en tilltalande planlösning om ca 94 m² i Brf med de lägsta avgifterna i Finnboda. Ljus lägenhet i fint skick med utrustning av hög kvalité och smakfulla materialval. Lägenheten erbjuder en stor och välkomnande hall med klinker vid entrén, tre stora sovrum, två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen samt ett stilfullt modernt kök med stor matplats. Underbar solig balkong mot sydväst. Garage finns i huset och dit tar man sig direkt med hissen. Bredband med 250/100 Mbit/s ingår i avgiften. Populärt område med närhet till naturen och Saltsjön med innerstadens puls på behagligt avstånd. Bra och täta kommunikationer till Slussen som nås på några minuter. För den som arbetar inne i city finns möjligheten att SL-pendla sjövägen och varje morgon njuta av Stockholms vackra silhuett från vattnet. Tre omtyckta förskolor finns inom gångavstånd. En välsorterad ICA Nära finns nere på torget. Närhet till Sickla köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger, livsmedelsbutiker och service. Svindersviksbron knyter samman området med Nacka Forum och ett stort utbud av butiker.

  Ansvarig mäklare

  Ola Niklasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-787 24 85

  ola.niklasson@lansfast.se Läs mer om Ola

  Extra kontaktperson

  Jessica Severinsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-787 27 62

  jessica.severinsson@lansfast.se Läs mer om Jessica

  Alla bilder

  Planritning

  Finnboda Parkväg 22B

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med klinkergolv vid entrén, parkettgolv och målade väggar. Mycket bra förvaringsmöjligheter med garderob, och städskåp.

  Vardagsrum

  Ljust och rymligt sällskapsrum med öppen planlösning mot köket och med gott om plats för en stor soffgrupp. Rikligt ljusinsläpp med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Parkettgolv och målade väggar med tapetserad fondvägg.

  Kök

  Stilrent och modernt Vedumkök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Vita köksluckor, kakel som stänkskydd över arbetsytorna och bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Rymlig matplats vid fönster med plats för 6-8 personer. Parkettgolv och målade väggar.

  Sovrum 1

  Mysigt sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar och en garderob.

  Sovrum 2

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter med 3 garderober. Tapetserade väggar och parkettgolv.

  Sovrum 3

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter med två garderober. Tapetserade väggar och parkettgolv.

  Badrum 1

  Modernt badrum med kaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat och handdukstork.

  Badrum 2

  Modernt badrum med kaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat och handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten disponeras ett ca 6 kvm förråd som ligger i källaren. Tillgång till gemensamt cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med övernattningsmöjligheter finns i port 22C och kostar 200 kr/dygn.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV levereras av Com-Hem och ett basutbud ingår i avgiften. 250/100 Mbit/s Bredband och IP-telefoni levereras av Bredbandsbolaget och ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Trevlig och rymlig balkong i fritt läge med sydvästläge med sol från mitt på dagen till kvällen. Grillning på balkongen är tillåtet med gasol eller elgrill.

  Bilplats

  Garage finns att hyra för 700-900 kr/mån och dit kommer man direkt med hissen. (2st står i kö, kontrollerat 3/6-2019 .) Föreningen har även tillgång till ett antal platser på gatan som kostar 500 kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  750 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  450 kr/månad

  Total driftkostnad:

  750 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,48%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-05

  Byggnad

  Byggår:

  2009

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Finnboda Allé i Nacka

  Lägenhetsnummer:

  63

  Antal lägenheter:

  83

  Byggår:

  2009

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Finnboda Allé består av 83 lägenheter och bildades 2005. Fastigheterna stod klara för inflyttning 2009. Föreningen har god ekonomi och inga avgiftshöjningar eller stora renoveringar är planerade under de närmsta åren. För mer information se årsredovisning på föreningens hemsida.  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga planerade avgiftsförändringar under 2019. Belåningen vid utgången 2018 4022kr/m²  Gjorda renoveringar:

  Övernattningslägenheten renoverades 2015 Stamspolning 2015  TV/Internet:

  Kabel-TV levereras av Com-Hem och ett basutbud ingår i avgiften. 250/100 Mbit/s Bredband och IP-telefoni levereras av Bredbandsbolaget och ingår i avgiften.  Parkering:

  Garage finns att hyra för 700-900 kr/mån och dit kommer man direkt med hissen. (2st står i kö, kontrollerat 3/6-2019 .) Föreningen har även tillgång till ett antal platser på gatan som kostar 500 kr/mån.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och en föreningslokal med övernattningsmöjligheter för 200 kr/natt.  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Primärenergital:

  124 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor