Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fyrgränd 9, NACKA

Gavel lägenhet med egen igång och uteplats i sydvästläge!

Pris:

3 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 912 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. (För bredband utgår ett obligatoriskt tillägg).

Bostadsrättslägenhet - NACKA

Rum: 2 rok varav 1-2 sovrum

Våning: 1 av 2  (Entréplan) , hiss finns inte

Byggår: 2004

Boarea: 61 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Lägenheten ligger i det lugna och lummiga området Järla Sjö, invid villaområdet Lillängen. Gavelläget get bostaden ett härligt ljusinsläpp och privat läge på markplan. Längs områdets strandkant finns fina promenadstråk med ett flertal bryggor för ett uppfriskande dopp. Närmsta badbrygga ligger bara 200 meter från lägenheten. Järla sjöklubb erbjuder uthyrning av båtar, kajaker och kanoter, samt tillhandahåller båtplatser, kajakplatser och aktiviteter. Varje sensommar fiskar områdets boende kräftor. En stig längs sjön leder mot det vackra Nackareservatet och Erstavik, där vacker natur, vandringsleder och skogssjöar ger fina möjligheter till motion, bad, fiske och äventyr. Boendeparkering finns på gatorna runt om i Järla Sjö. Området ligger på gångavstånd från både Sickla Köpkvarter och Nacka Forum – två shoppingcentrum med breda utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. Bussar in till Slussen går från Järla station ungefär var femte minut, restiden är ca 10 minuter. Även Saltsjöbanan finns i närheten, och framöver kommer nya tunnelbanan att ha en egen station invid Järla. I området finns flera förskolor och skolor i olika åldrar, exempelvis populära Castelloskolan med barn från förskola till årskurs 9. Järla skola ligger över vägen och har barn från förskolan till årskurs 6. Bara ett stenkast bort ligger även förskolan Optimus. Välkommen att trivas i ett av Nackas vackraste och trevligaste områden! För mer info kontakta Mäklaren!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jessica Severinsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-787 27 62

  jessica.severinsson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   61m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 2  (Entréplan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   0437

   Andel i föreningen

   2,378%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Sicklaön 145:12.2

   Byggår

   2004

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Marketenteriet i Nacka

   Föreningens organisationsnummer

   769609-8057

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   38 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2004

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen och stadgarna för föreningen registrerades av Bolagsverket den 16 juli 2003. Föreningens ekonomiska plan registrerades den 15 oktober 2004. Bostadsrättsföreningen Markententeriet äger fastigheten Sicklaön 145:12 i Järla Sjö, Nacka. Inflyttning skedde först i slutet av 2004/början av 2005. Byggnaden inrymmer 38 bostadslägenheter för permanentboende om totalt 2 565 kvm. Lägenhetsfördelning: 8 st 1 rum och kök 18 st 2 rum och kök 10 st 3 rum och kök 2 st 4 rum och kök

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk Förvaltare är Nytorget Fastigheter AB. Föreningen har inga planerade förändringar av avgiften eller planerade renoveringar som kan innebära detta. Kontrollerat 11/8 2020.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fyrgränd 9, NACKA

   Kommun: Nacka

   Område: Järla Sjö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 995 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 912 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. (För bredband utgår ett obligatoriskt tillägg).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-02

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 184 kr

   Karta & område

   Nacka

    

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Nacka

   Hitta din mäklare i Nacka

   Liknande bostäder