Objektbild

Henriksdalsringen 71, NACKA

Trea på 5:e våningen med utsikt över Hammarbybacken och Globen!

Utgångspris

2 495 000 kr

Månadsavgift 4 923 kr/mån I avgiften ingår VA, värme och tv. Ett obligatoriskt tillägg om 150 kr tillkommer för bredband och läggs på månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet NACKA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 5 av 5 , Hiss finns

Byggår: 1971

Boarea: 81 m2 Areauppgifter från bostadsrättsföreningen

Välkommen till Henriksdalsringen 71 och denna trevliga lägenhet med en suverän planlösning och välnyttjade 81 kvm fördelat på tre rum och kök. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, två bra sovrum, badrum, separat WC och ett funktionellt kök med möjlig matplats invid fönster. Skyddat läge utan någon som helst insyn. Högt belägen balkong i söderläge. Fantastisk utsikt från 5:e våningen mot Hammarbybacken, Globen och Hammarby Sjöstad. Barnvänligt område med stor grönskande park där barnen kan springa runt fritt och leka utan att man behöver bekymra sig för trafiken, flera lekplatser, basketplan, fotbollsplan, barnomsorg och fritidsgården Glada Henkan. Bra med kommunikationer till och från området med 53:ans buss som går hela vägen upp på berget eller om man tar trappan ner till Värmdöleden går flera bussar och Saltsjöbanan dygnet runt. I området finns en omtyckt Ica-butik, skräddare, frisör, restaurang och pizzeria. Gångavstånd till Sickla Köpkvarter med hela deras utbud av affärer, service, apotek, systembolag, caféer, Diselverksan, bibliotek mm. Blir det Henriksdalsringen 71 ditt nya hem? Välkommen på visning!

Läs mer

Utgångspris

2 495 000 kr

Månadsavgift 4 923 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 19/01 kl: 16:00 2 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Adam Stephani

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-791 13 46

  adam.stephani@lansfast.se

  Planritning Henriksdalsringen 71

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Mycket goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i hallen. Här finns klädhängare, platsbyggda garderober med överskåp och en fullskalig klädkammare.

  Kök

  Rymligt kök med gott om skåp och lådor. Delvis vitkaklade väggar över spis och diskbänk i rostfritt stål. Här finns det plats för matbord som rymmer 4-6 personer.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till den södervända balkongen och fantastisk utsikt över hammarbybacken och Globen. Lättmöblerat och möjligt att flytta vägen mellan vardagsrum och sovrum 1 för ändrad rumsdisponering.

  Sovrum 1

  Ett av de två stora sovrummen med fönster mot föreningens stora innergård. Här går det med enkelhet in en generös dubbelsäng, läshörna och förvaringsmöbel.

  Sovrum 2

  Sovrum med milsvid utsikt i sydlig riktning vilket även ger ett härligt naturligt ljus. Här ryms dubbelsäng och förvaringsmöbel.

  Badrum

  Ett praktiskt badrum där du har badkar med dusch, handdukstork, förberett för tvättmaskin och dubbla handfat. Det ligger våtrumsmatta på golvet och väggarna är vitmålade.

  WC

  Separat gäst-WC vid entrén med våtrumsmatta och vita väggar.

  Uteplats/Balkong

  Högt belägen södervänd balkong med milsvid utsikt över bland annat Hammarbybacken och Globen. Balkongen rymmer lounge-möbler och nås från vardagsrummet.

  Bostad

  Areakälla

  Areauppgifter från bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 5 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  200

  Andel i föreningen

  0,56254%

  TV och internet

  För samtliga bostadsrätter ingår Bredband 100/100 samt Telefoni i den fasta kostnaden om 150kr som ligger på månadsavgiften.

  Övrigt

  OMRÅDET Bostadsområdet på Henriksdalsberget byggdes under 1960-talet med 770 lägenheter runt en öppen och bilfri gård. Arkitekter var bröderna Erik och Tore Ahlsén som blev mycket berömda och prisbelönade för sitt verk. Lägenheterna ligger i ett mycket lugnt och naturskönt område med ett otroligt vackert läge med utsikt över Saltsjön, Djurgården, Stockholms inlopp, Gamla Stan, Södermalm, Svindersvik och Hammarbybacken. Här finns mysiga promenadstråk i vacker miljö och för den hurtige finns det olika löparspår. SERVICE Gym finns i Danviks center och vid Sickla Köpkvarter. I området finns ett minilivs/pizzeria, och på Henriksdalsberget finns en ICA-butik, när det gäller storhandel finns ICA kvantum och Willys i Sickla. KOMMUNIKATION Kommunikationerna i området är väldigt bra och du har många alternativ. Antingen åker du buss 53 från Henriksdalsringen eller så åker du buss alternativt Saltsjöbanan från Henriksdal som endast tar 4 min till Slussen. För mer info besök www.sl.se BARNOMSORG Barnomsorgen - både i kommunal och privat regi - är väl tillgodosedd, så även i närområdet. Mycket bra grundskolor och gymnasier i Sickla och Nacka. Vidare info: www.nacka.se

  Byggnad

  Byggår

  1971

  Byggnadstyp

  Flerfamiljhus

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2019-11-01
  Energiklass:

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Henriksdalshöjden

  Föreningens organisationsnummer

  769606-9660

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  200 st

  Antal lokaler

  5

  Byggår

  1971

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Brf Henriksdalshöjden består av 200 lägenheter, 5 lokaler varav tre garage med 70 parkeringsplatser. Föreningen bildades 2001, förvärva fastigheten med tomträtt i samband med ombildning till bostadsrätter 2009 för att slutligen köpa loss marken från kommunen 2016. På fastigheten finns ett flerbostadshus med 5-7 våningsplan. Fastigheten uppfördes 1971.

  Föreningens ekonomi

  2016 togs nya lån upp för att köpa loss marken från Nacka kommun

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  2013: Avloppsstammarna genomgick en relining. 2011: Ommålning, slipning av golv och nya stensocklar har utförts i trapphusen. 2011:Två stycken grovtvättmaskiner samt en mangel byttes ut till nya.

  Gemensamma utrymmen

  Föreningen har 3st tvättstugor och de finns bredvid portarna till Henriksdalsringen 39, 57 och 65

  Gårdsplats

  Föreningen disponerar 92 platser för personbil och 4 för MC: Medlemmar i föreningen betalar 800 kr med P-plats med bur. Medlemmar i föreningen betalar 667 kr utan bur. MC-platser kostar 300 kr

  Parkering

  Föreningen disponerar 92 platser för personbil och 4 för MC i porter: 35, 39, 53, 65 och 83. Medlemmar betalar 800 kr med bur, 667 kr utan bur och MC-platser kostar 300 kr.

  Föreningens hemsida

  www.henriksdalshojden.se

  Henriksdalsberget

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Henriksdalsringen 71, NACKA

  Kommun: Nacka

  Område: Henriksdalsberget

  Församling: Nacka Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 495 000 kr Utgångspris

  Månadsavgift: 4 923 kr/mån I avgiften ingår VA, värme och tv. Ett obligatoriskt tillägg om 150 kr tillkommer för bredband och läggs på månadsavgiften.

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 473 kr

  Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

  Driftkostnad: 300 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 150 kr/månad

  Försäkring: 150 kr/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Nacka

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder