Kvarnholmsvägen 39D, Nacka

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kvarnholmsvägen 39D - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  50m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Finnboda Hamn

  Avgift

  3 465 kr/mån

  Inkl. bredband, tv, värme, vatten, förråd.

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  59 900 kr/m2

  Välplanerad och modern tvåa i populära Finnboda!

  Högt upp i en fastighet från 2008, belägen i idylliska och trivsamma Finnboda, hittar du denna trevliga lägenhet. Ljus och modern tvårummare i fint skick med öppen planlösning, stilrena ytskikt och en generös balkong i härligt västläge. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Föreningen heter HSB Brf Finnboda Hage och är en välskött och stabil sådan med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till garage, cykelrum, barnvagnsförråd och övernattningslägenhet. I månadsavgiften om 3465 kronor ingår bredband, tv, värme, vatten och ett väl tilltaget förråd. Populärt område med närhet till naturen och Saltsjön med innerstadens puls på behagligt avstånd. Bra och täta kommunikationer till Slussen som nås på några minuter. För den som arbetar inne i city finns möjligheten att SL-pendla sjövägen och varje morgon njuta av Stockholms vackra silhuett från vattnet. Tre omtyckta förskolor finns inom gångavstånd och i området har ICA nära slagit upp portarna. Närhet till Sickla köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger, livsmedelsbutiker och service. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Adam Hultqvist

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se Läs mer om Adam

  Extra kontaktperson

  Göran Kristiansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 76 90

  goran.kristiansson@lansfast.se Läs mer om Göran

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med hatthylla och garderob. Snyggt klinkergolv som övergår till genomgående parkett och tapetserade väggar.

  VARDAGSRUM

  Trevligt sällskapsrum med öppen planlösning mot matplats och kök samt plats för större soffgrupp. Rikligt med ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och utgången till balkongen. Parkettgolv och ljusa väggar.

  SOVRUM

  Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och diverse sovrumsmöblemang. Parkettgolv och tapetserade väggar. Garderobsvägg med mycket goda förvaringsmöjligheter.

  KÖK

  Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Rymlig matplats med plats för stort middagsbord. Parkettgolv och ljusa väggar.

  BADRUM

  Modernt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare med lång arbetsbänk över. Gott om plats för extra förvaring. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat med kommod och handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten disponeras ett väl tilltaget förråd. Tillgång till gemensamt cykelförråd och barnvagnsförråd. Gästrum (i port 39A) med övernattningsmöjligheter finns i föreningen för 300 kr/natt.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2008

  Inga större planerade renoveringar framöver. Kontrollerat 2/3 2019.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV levereras av Com-Hem och ett basutbud ingår i avgiften.

  Bredband

  100 Mbit/s Bredband och IP-telefoni levereras av Bredbandsbolaget och ingår i avgiften.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Underbar, inglasad balkong med västerläge och sol under sommartid mellan 13-19. Grillning på balkongen är tillåtet med el eller gasol. Gott om utrymme för större utemöbler och grönskande växter.

  Bilplats

  Brf Finnboda Hage har både ytparkeringar och parkeringsmöjligheter i garage. Det finns 86 lägenheter och 86 P-platser. Varje lägenhet kan hyra EN parkeringsplats utomhus, men kan hyra flera platser i garaget (så länge det finns lediga platser). Pris för parkering i garaget är 900 kr per månad och för ytparkeringarna är kostnaden 500 kr per månad. Hissen går ner till garaget från lägenheten. För närvarande finns ett par lediga platser - kontrollerat 2/3-2019.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  450 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,90396%

  Andel av årsavgift:

  0,87448%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-26

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Inga större planerade renoveringar framöver. Kontrollerat 2/3 2019.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Finnboda Hage

  Lägenhetsnummer:

  53

  Antal lägenheter:

  86

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Finnboda Hage består av 86 lägenheter, vilka stod färdigbyggda för inflyttning under våren och sommaren 2008. Föreningen är en av fyra bostadsrättsföreningar som tillsammans bildar Finnboda Park. De övriga föreningarna heter Finnboda Port, Finnboda Dunge och Finnboda Allé. Den gemensamma parken i mitten av husen ägs och förvaltas gemensamt i en samfällighetsförening. Brf Finnboda Hage har både ytparkeringar och parkeringsmöjligheter i garage. I garaget finns platser både för bilar och motorcyklar. Besök gärna föreningens hemsida på www.hsb.se/stockholm/finnboda-hage  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har beslutat att hålla avgiften oförändrad. Kontrollerat 11/09 2018. Föreningen har 9 696 kr i skuld/kvm.  Gjorda renoveringar:

  Inga större planerade renoveringar eller avgiftsförändringar framöver. Kontrollerat 3/2 2019. Brf kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Brf tillämpar individuell mätning av el.  Annat:

  Bostadsrättstillägget till hemförsäkringar ingår och ett kollektivt avtal finns tecknat i föreningen.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  167 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor