Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Skogalundsklippan 22, Nacka

Välplanerad lägenhet med exklusiv känsla och närhet till allt!

Pris:

3 195 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 687 kr/mån I avgiften ingår Värme, VA, basutbud och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Nacka

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 3  (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , hiss finns

Byggår: 1984-1985

Boarea: 86,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet om 86,5 m² med känsla av exklusivitet. Fint Ikea-kök från 2016 samt badrum från 2018. Golvvärme i badrum. Optimal planlösning med allt man kan tänkas behöva. Du erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, ytterligare två sovrum, klädkammare, en loftgång, en balkong, ljust vardagsrum med ljusinsläpp och en rymlig hall med mycket förvaring. Fantastisk lägenhet som måste upplevas på plats. Skogalundsklippan är ett populärt område i Nacka med närhet till vacker natur, badmöjligheter i Långsjön, Järla Sjö och i Duvnäs, livsmedelsbutiker, köpcentrum, Nacka sjukhus och service, Nacka Forum och ICA Maxi. Från Skogalundsklippan är det endast 8 km till Slussen. Med bil tar det endast 8 minuter. Åker man kommunalt finns det mycket goda kommunikationer dygnet runt. Till Slussen med kollektivtrafik tar det ca 15 min och busshållplatsen är belägen ca 300 meter från huset. Inom 1,5 km finns det 7 olika förskolor varav en av dem heter Järvens förskola och ligger ca 500 meter från huset. I närområdet finns även ett flertal grundskolor i bla Duvnäs, Ektorp och Skuru. Nyckelviken som är ett stort grönområde med bad i saltsjön, fina motionsslingor och en 4H-gård. Endast någon minut bort finns en lekpark och en fotbollsplan.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Adam Hultqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   HALL Välkomnande entré med egen ingång från loftgången. Gott om plats för förvaring och avhängning genom skjutdörrsgarderob. Klinkergolv och vitmålade väggar. KÖK Trevligt kök med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat och glasmosaik ovan arbetsbänken. Matplats för ca 6 personer och med utsikt mot loftgången vid entrén. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, spiskåpa från Franke och integrerad diskmaskin. Parkettgolv och vitmålade väggar, undantag för en fondvägg med grönskande motiv. BADRUM Helkaklat och fräscht badrum (2018) med vitt kakel/glas mosaik och mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns en vägghängd toalett, handfat, spegelskåp, väggfast skåp, handdukstork, dusch med klarglas och en tvättmaskin. GÄST WC Gäst-WC med parkettgolv samt målade väggar i vitt och en exotisk fondvägg. Här finns toalett, handfat och spegel med hyllplan. VARDAGSRUM Stort vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rummet ett ljus utan dess like. Plats för större soffgrupp och tv-möbel. Parkettgolv och vitmålade väggar med fondvägg. SOVRUM 1 Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och med förvaring i flertalet garderober. Utgång till balkongen mot innegården. Parkettgolv och ljusa målade väggar samt en fondvägg. SOVRUM 2 Sovrum med plats för en säng och diverse möblemang. Fönster mot innegården, klinkergolv och vitmålade väggar. Utanför rummet finns tre garderober. SOVRUM 3 Rymligt sovrum med plats för bredare säng. Fönster mot innegården, parkettgolv och vitmålade väggar med fondvägg. Plats för garderober om så önskas. KLÄDKAMMARE Stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter i form av hyllplan, klädstänger och garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

   Uteplats/Balkong

   Stor balkong vid entrén med plats för diverse möblemang och el-grill. Söderläge med mycket sol. Rymlig balkong mot lummig inngård med morgonsol.

   Bostad

   Boarea

   86,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3  (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   22

   Andel i föreningen

   0,58779%

   Andel av årsavgift

   0,58779%

   TV och internet

   Basutbud kabel-TV och bredband hastighet 250/50 från Com-Hem ingår i avgiften. Önskas bredbandstelefoni tillkommer samtalsavgift.

   Övriga utrymmen

   Två fullutrustade, fräscha tvättstugor finns, belägna i port nr 15 och 19. Det finns också cykelförråd, barnvagnsförråd och en festlokal med intilliggande bastu med relaxavdelning. I föreningen finns även en fullt utrustad övernattningslägenhet med tre sovrum, kök och vardagsrum att hyra för 300 kr/natt i max en veckas tid. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4m².

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Sicklaön 173:3

   Byggår

   1984-1985

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiprestanda: 109 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skogalundsklippan i Nacka

   Föreningens organisationsnummer

   716418-0668

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   205 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1985

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 15 huskroppar om sammanlagt 204 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal. Föreningens ekonomiska förvaltare är HSB.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsförändringar i föreningen. Kontrollerat _______ 2020. Föreningen har en låg belåningsgrad om 4 473 kr/kvm vid utgången 2018-12-31.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar 2008 - Tvättstugerenovering, Obligatorisk Ventilationskontroll 2009 - Ommålning av trapphus, hissar åtgärdade, uppförande av fastighetsboxar, stamspolning och brandskyddskontroll. 2010 - Fortsatt hiss kontroll och åtgärd, förändring av sophantering samt ombyggnad av panncentral till föreningslokal. 2015 - Föreningen har bytt värmesystemet och fläktarna på taket 2018 - Stamspolning 2019 - Byte av fasadbelysningen (158 lampor) till moderna LED-lampor - Arbete med att förbättra och åtgärda problem med trasiga/dåliga hängrännor och dåliga balkongtak Kommande renoveringar 2020 - Rensning av ventilationskanaler kommer att fortsätta under de kommande åren.

   Gemensamma utrymmen

   Cykel- och barnvagnsförråd finns i samtliga uppgångar. Medlemmar har tillgång till två tvättstugor, en i port 15 och en i 19. Bokning sker elektroniskt, antingen via sin dator eller via bokningstavlor i tvättstugorna (till varje lägenhet hör 2 st. ”tags”). Föreningen förfogar idag över 1 st. föreningslokal i gamla panncentralen, Skogalundsklippan 20D. Lokalen hyrs ut till de boende i föreningen för tillfälliga aktiviteter. Idag förfogar även föreningen över en bastu, ingång från utsidan 1 trappa ner under föreningslokalen. Även den kan man hyra via bokningssystemet. Övernattningslägenhet finns med tre sovrum, kök och vardagsrum att hyra för 300 kr/natt i max en veckas tid.

   Parkering

   På föreningens fastigheter finns för uthyrning till medlemmar 100 parkeringsplatser, 72 garageplatser samt 2 MC platser. P-plats med el kostar 400 kr och utan el 300 kr per månad Garageplatser 600 kr per månad MC platser 235:- per månad Uthyrningen sköts av HSB servicecenter som nås antingen på telefon 010-442 1100 eller via mail: service.stockholm@hsb.se

   Föreningens hemsida

   http://skogalundsklippan.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skogalundsklippan 22, Nacka

   Kommun: Nacka

   Område: Skogalundsklippan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 195 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 687 kr/mån I avgiften ingår Värme, VA, basutbud och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-24

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 656 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Karta & område

   Nacka

    

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Nacka

   Hitta din mäklare i Nacka

   Liknande bostäder