Objektbild

Hedenströms Väg 13, 1 tr, Saltsjö-Boo

Lägenhet med stor, mysig och insynsskyddad balkong!

Pris:

2 595 000 kr

/Utgångspris

Månadsavgift 2 725 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. El och varmvatten debiteras efter förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - Saltsjö-Boo

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4  (Våningsplan 2 av 4 (1 trappa). ) , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 46 m2

Välkommen till denna mysiga och hemtrevliga tvåa med balkong. Denna tvåa består av hall, vardagsrum och kök i ett, badrum samt ett rymligt sovrum. I det välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är socialt, modernt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor, stora fönster, bänkskiva i laminat och öppen planlösning mot vardagsrummet. I det smakfulla, stora badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är mysigt, rogivande och fönstret skapar härligt ljusinsläpp. Detta är en tvåa att trivas i belägen i moderna Tollare.

Läs mer

Pris

2 595 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Malin Kidegren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-940 23 56

  malin.kidegren@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Hedenströms Väg 13, 1 tr till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkomnande hall med ekparkett och vitmålade väggar. Hatthylla och rymlig klädkammare.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, lättmöblerat och socialt rum med ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp.

    Kök

    Fullutrustat kök med vita köksluckor och rostfria handtag. Spotlights under väggskåpen, vitt kakel som stänkskydd ovanför bänkskiva av vit furu laminat. Kombinerad kyl/frys (Electrolux), integrerad diskmaskin (Electrolux) och spishäll (Electrolux). Ekparkett. Säljarens tillägg: Diskbänksplåt: Astracast Onyx 4050 - 6500:-. Fläktsystem: Franke spiskåpa 602-10 - 2100:-. Inbyggd ugn (Husqvarna) - 1500:-. Inbyggd mikrovågsugn (Husqvarna) - 500:-.

    Balkong

    Stor, mysig och insynsskyddad balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor.Fönsterparti med utsikt över grönska och innergård.

    Badrum

    Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och svart klinkergolv. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux) med arbetsbänk, WC, duschhörna och spegelskåp med belysning. Säljarens tillval: Byte till Duschhörna Forsa Rak klarglas - 2500:-.

    Sovrum

    Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och inbjudande rum med ekparkett och ljusa väggar. Rummet har inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

    Uteplats/Balkong

    Stor balkong mot grönska.

    Bostad

    Boarea

    46m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    2 av 4  (Våningsplan 2 av 4 (1 trappa). ) , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    B1102

    Andel i föreningen

    0,9596%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Lägenheterna är anslutna till Zmarket.se där flera leverantörer erbjuder sina tjänster i fri konkurrens. Via bredbandsuttaget har du tillgång till mer än sju internet- och telefonleverantörer samt mer än 40 olika programpaket. Möjlighet att aktivera/ändra funktionen på uttag genom kopplingskablar i lägenhetens IT-skåp.

    Övriga utrymmen

    Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd. De är placerade i källaren och på gården. Övernattningslägenhet (hus E), Teknikrum, barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd och cykelrum. Cykelparkering med tak på innergården. Innergården utformas som naturmark med plats för lek och gemensam samvaro.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Tollare 1:426

    Byggår

    2017

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2018-04-23
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    3-glasfönster

    Ventilation

    Mekanisk

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Grindstugeparken

    Föreningens organisationsnummer

    769629-8574

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    VÄRME/VENTILATION Ventilationssystemet är en modern FTX-typ. FTX är en mekanisk ventilation där värmen från den utventilerade inomhusluften tas tillvara för att på ett energibesparande sätt värma den nya luft som tillförs lägenheterna. Lägenheterna är utrustade med vattenburna radiatorer och värms via dessa. EL Individuell mätning av förbrukning av el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och preliminärdebiterar varje lägenhet med månadsavgiften. Säljaren aviseras för betalning i efterskott för hela överlåtelsemånaden (sker med fem månaders släp). VATTEN Individuell mätning av förbrukning i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med vattenleverantör och preliminärdebiterar varje lägenhet med månadsavgiften.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    80 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2016-2017

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Lägenheterna upplåts med bostadsrätt och föreningen omfattar totalt 80 st lägenheter med en total boarea på 5 559 kvm. Föreningen disponerar 71 parkeringsplatser i garage.

    Föreningens ekonomi

    Föreningen har inte beslutat om några avgiftsförändringar. Kontrollerat februari 2021. Föreningen har extra amorterat 1,2 milj i början av året samt börjar året med en avgiftsfri månad.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Då föreningens fastigheter är nyproducerade finns det ingen planerad renovering eller ombyggnad utan endast löpande underhåll.

    Gemensamma utrymmen

    Teknikrum, barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd och cykelrum. Cykelparkering med tak på innergården. Gästlägenhet finns och kostar 300 kr/dygn att hyra.

    Gårdsplats

    Innergården utformas som naturmark med plats för lek och gemensam samvaro.

    Parkering

    71 st platser finns att hyra för 1000 kr/mån. Har säljaren en parkeringsplats överlåts kontraktet på köparen om så önskas.

    Föreningens hemsida

    https://www.brfgrindstugeparken.se/

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Hedenströms Väg 13, 1 tr, Saltsjö-Boo

    Kommun: Nacka

    Område: Tollare

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 595 000 kr
    /Utgångspris

    Månadsavgift: 2 725 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. El och varmvatten debiteras efter förbrukning.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-08

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Driftkostnad: 450 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 300 kr/månad

    Försäkring: 150 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Individuell mätning av förbrukning av el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och preliminärdebiterar varje lägenhet med månadsavgiften.

    Karta & område

    Nacka

     

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

    Läs mer

    Bobutiken i Nacka

    Hitta din mäklare i Nacka

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder